Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pirk kapitány segítséget kér...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valószínűleg ez a topic áll legközelebb az Archbanghez, szóval itt kérdezem meg. Adott egy P3-as kőkori gép, amin azért még elég erős hétköznapi böngészéshez, így ArchBang került rá. Minden megy frankón, kivéve a CD lemezek automata felcsatolását. Egy idős házaspáré a gép, szóval ilyesmire szükség lenne.
Végigcsináltam az arch-os autofs leírást: [link], de továbbra sem történik semmi.
Úgy oldottam meg végül, hogy betettem cd csatoló meg leválasztó menüpontot az openboxba, amik shell scripteket hívnak meg, azok meg csatolják / leválasztják a cd-t a /home/felhasználó/cd.tartalma mappába / ból. Viszont ez így azért kicsit macerás, jó lenne automatizálni. Kinek van erre ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB