Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
#pacman - S kdesu
KDE - n nincs gksu. Különben jobban jársz a nano - val szerintem. Nekem is KDE minimal van és készülj fel rá, hogy semmi sincs alapból. Én pl ctrl alt fx kilépek konzolra és onnan tolom fel először amiket használok. Frissíteni is konzolról szoktam szerintem sokkal elegánsabb. Ha megfeküdne az X akkor sem történik baj. Még Fedora alatt szoktam rá itt tudom hogy nem szokott ilyen történni
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB