- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Csak mellékesen, ha már xHCI: ez volt fő hibaforrás nálam, ami miatt anno nem ment az Arch (és a Manjaro sem), amiről régebben is írtam itt, és nem olyan régen a Debian topikban is. Érdekes módon az Ubuntu 14.04 ment rendesen, ezért is gondoltam akkor is és most is, talán a systemd-nek lehet gondja vele. Fene se tudja. A lényeg, hogy az xHCI supportot kikapcsolva már nincs probléma (*kopp-kopp*). Hozzátartozik az is, hogy legacy módban használom.
WM-ekről: majd egyszer talán kipróbálom azokat is, de az swm azért már elég fapad lehet.
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
BoB