- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
A leírást nem néztem, nem akarok telepíteni. ;]
"Ha az Arch rolling, akkor kérlek előremutatásként tessen használni gpt-t. Esetleg UEFI-t" - ezzel nem értek egyet, nincs 2TB-nél nagyobb lemezem, bőven elférek 4 elsődleges partícióval (még örülök is neki), UEFI-t se használok (ez Windowsnál lenne érdekes). Utóbbi se hoz semmi olyan újdonságot ami egy átlagfelhasználót érint, max könnyebben el tudja cseszni azzal hogy már kattintani is tud az irtó ronda felületen.
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.
BoB