Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Így már elő tudtam csalni, köszönöm szépen! Ezek szerint a Dropbox szépen fut és hozzáférek a beállításaihoz is. Van még itt mit tanulnom
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.Nem fogod elhinni!
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
BoB