Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Így már elő tudtam csalni, köszönöm szépen! Ezek szerint a Dropbox szépen fut és hozzáférek a beállításaihoz is. Van még itt mit tanulnom
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.Nem fogod elhinni!
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
BoB