- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pendre54
üzenetére
Én is BF6 mellett vettem meg ezt a gamét is. Elsőnek azt mondanám, hogy itt nyugodtan mehetsz szólóban, ellenfélnek is szóló arcokat fogsz kapni. Ezáltal a pvp rész nem unbalanced, hogy jön az ellen 3-as team és lerak. Mivel egyedül mész te határozod meg, hogy mit csinálsz, mikor és mennyit lootolsz, mennyire akarsz pvpzni stb. A mapokon fix idő van, simán tolhatsz olyan runokat, hogy 10 percet vagy csak bent, gyors lootolás és már mész is kifele. A cuccokat amik számodra fontosak, azokat színekkel jelöli, hogy milye rarity-be tartoznak, illetve trackelni is tudod ami számodra fontos /tehát bent látod mondjuk, hogy vmi fejlesztéshez mi kell és azt trackeled/, ezeket az itemeket szem ikonnal jelöli majd neked a játék. All in all én simán adnék egy esélyt a helyedben, max ahogy már írtam nem csapatban mész, én is leginkább soloban játszom, pont a saját tempo miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR