Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987
    aktív tag

A solo a legnyugisabb, ott csak a legritkább alkalommal van PvP, engem talán 3x lőtt le valami frusztrált csicska, a 82 óra alatt.
    Ezt nem tudom hogy hoztad ossze, megtanithatnad nekem is :DDD mert nekem pont az ellenkezoje van, ha kifele jovok valahonnan azert lonek le hogy mit talalhattam, ha befele megyek akkor meg azert mert az mar mas teritoriuma aki hamarabb ert oda, ha jo fegyom van akkor azert lonek le mert elvennek tolem, ha szar akkor meg azert mert bontani alap craft matikert minden jo, ha emotolok akkor azert kapom a pofamba, ha beszelek akkor meg azert mert voice changer, szoval nalam ugy fest a ha van sapka ha nincs sapka esete van :DDD
    Legutobb az akasztott ki amikor Blue Gaten mar felig elnyomtam az extract bar-t akkor ugrott be (audio nelkul) egy nyomorek kozepre folottem es onnan lott es mire animation cancel hogy visszalojek mar nem volt hp-m, ott elbujni se lehet sehova jah es kiutott tehat nem az volt hogy csak biztonsagosan ki akart volna jutni hanem szandekosan levadaszott.
    Ha jol tudom(most nem vagyok ingame) a K gombot nyomogatod amikor a proximity chaten valtod hogy a kulvilag is halja mit pingelsz. Cohh allandoan azzal baszogat mindenkit hogy I have a rubberduck.... :D

Új hozzászólás Aktív témák