Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne de azért nekifutok.
Nagyon régi Apple watch user vagyok, jelenleg series 7 tulaj de elgondolkoztam egy ultra 2-n. Tudom mivel tud többet, mik az érdemleges különbségek de arra lennék inkább kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki hasonló kaliberről váltott ilyenre és ha igen, mik a tapasztalatok.Nyilván mindenkinek az éri meg amennyit épp szánni akar rá, tehát nem feltétlen az árbeli különbségre értem, hanem inkább azt a komplett feature halmazt amivel az ultra kitűnik az alap seriestől.
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Watch 7 okosóra
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular, Független, Újszerű, Garanciális
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon régi Apple watch user vagyok, jelenleg series 7 tulaj de elgondolkoztam egy ultra 2-n. Tudom mivel tud többet, mik az érdemleges különbségek de arra lennék inkább kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki hasonló kaliberről váltott ilyenre és ha igen, mik a tapasztalatok.