- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
Sziasztok! Egy Telekomos cellular Apple Watch 6 hálozatfüggő lesz vagy tudom másik szolgáltatóval is használni? Illetve használt óra vásárlásakor mire érdemes figyelni? Kösz előre is a válaszokat!
-
thomasa
senior tag
válasz
Tomi8822 #1033 üzenetére
Számla garihoz témában: A Care centerbe ha futárral küldöd, nem kér semmilyen számla igazolást. Vagy én látom rosszul? Most pont vásárlás előtt állok, és rengeteg használt óra számla nélküli, de ha tényleg csak ezzel veszik be, akkor kizáró oknak fogom venni a számla hiányát.
-
válasz
pinnacle #1042 üzenetére
Vettem, van ilyen itthon
egy picit "kevesebb anyag" van a láncokban és picit gyengébb a mágnese, mint a gyárinak, de kb ennyi a különbség, szerintem teljesen vállalható, főleg hogy a gyári árának kb a tizede
a gyári használtan 20-25ezer körül megy, Apple honlapon ennek a duplája
-
válasz
DonDennis #1039 üzenetére
Persze
iStyle iszonyatosan leromlott már az elmúlt években
nem nagyon tudnak megbírkózni a megjelenésekkel és az előjegyzésekkel - volt olyan ismerősöm, akit JÚLIUSban hívtak vissza hogy mehet az Apple Watch S7 ACÉLért , miközben már hónapok óta volt náluk készleten
szerintem el kell felejteni őket mind üzlet, mind szerviz tekintetében
van [több olyan APR az országban] , akik meg tudják oldani, érdemes inkább hozzájuk fordulni - VAGY közvetlenül az apple.hu
-
DonDennis
senior tag
Hol érdemes Apple Watch Ultrat venni? Undorító istyle éppen beszopatott, mert tegnap kiraktak egy érkezett szállítmányt webshopra gyorsan le is csaptam rá, majd miután már ott volt a megrendelt termékeim között rá 2 percre is még mindig úgy írta az oldal, hogy raktáron, aztán nem igazán történt semmi, ma írtam nekik erre mondják, nincs raktáron kb. 2-5hét... szerencsére mindig csinálok prt sc-eket az ilyen rendeléseknél most se maradt el, így küldtem is nekik, nyilván válaszra se méltattak...
Mind1 szarjam le és rendeljem simán apple.hu-ról? -
Tomi8822
tag
Üdv, care center-be szeretném küldeni az Apple watch s6 órám, ők számlát kérnek tőlem mint magán személytől, amin rajta van a nevem és a lakcímem, én nem ilyet kaptam az euronics-ban hanem egy sima számlát , amin nincs a nevem csak a készülék vásárlási dátuma és sorozatszáma. Ilyenkor mi a teendő ?
-
thomasa
senior tag
Mennyire földtől elrugaszkodott kérdés egy használt óra eladónál azt megkérdezni, hogy hány% az akku? Ilyen választ kaptam, hogy nem nézi meg, mert nem rendel minden termékéhez appleid-t de 90-100% között. Ez ennyire irreleváns eltérés?
-
Tomi8822
tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő, 150.000-Ft volt az óra az euronicsban, így 2 év garancia jár rá, vajon az euronics hova küldi az Apple watc -ot szervízbe?
-
Tomi8822
tag
Üdv, 2021.05.29 napon vásárolt Apple watch series 6 órámnak a kijelzője alul elvált a készülékháztól. Euronics- van vettem, egy év garancia lejárt, szavatossági igényekkel hova fordulhatok?
-
TechN7ne
nagyúr
Megszűnt a Nike a mostani szériától?
-
Sziasztok!
Keresővel nem találtam rá arra, hogy lett volna szó korábban, így felteszem a kérdést.
Adott 3 Watch SE óra, melyeken szeretnénk aktiválni az Adó-vevő funkciót. Csakhogy, a meghívás elmegy, meg viszont nem érkezik. Mindhárom Watch kapcsolódva van a hálózatra. Amikor visszajön az értesítés, hogy a meghívól nem kapta meg a másik fél, hivatkozik rá, hogy talán az Apple ID nincs bejelentkezve a FaceTime-ba. Nos, minhárom iPhone be van jelentkezve, Watch-ra meg nem elérhető...Szóval... Valaki tudta már működésre bírni? Ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
pamesz
tag
Sziasztok! Series 8-ra milyen védőfóliát, vagy üveget ajánlotok? A Spigen féle könnyen felrakós nem vált be, akárhogy próbáltam levegős lett, illetve mivel fekete a széle, kitakar egy minimálisat a kijelzőből.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ittakary #1019 üzenetére
OK! Köszi! 14 napon belül vagyok, de gondolom azért ne vigyem vissza, mert egyszer lefagyott. Egyébként a fiamé, párszor kezet mosott benne, de ugye ettől nem tud lefagyni, eleve vízálló. Illetve azért a kézmosást talán csak bírja.
9.02 frissítés sincs még telepítve, lehet az is javít rajta. -
válasz
pinnacle #1018 üzenetére
az kb annyit csinál mint a RESET gomb a PC-n - ez nem töröl
nekem még sosem volt ilyen - ha sokszor előfordul, vidd be valamelyik hivatalos Apple szervizbe, hogy nézzenek rá miért kapsz lefagyásokat
de NE iStyle-ba! Hetekig / esetenként hónapokig ülnek rajta
van sok másik hivatalos szerviz [kép]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Apple Watch SE (2022) kijelzője nem kapcsolt be, telefon sem tudott csatlakozni hozzá. Alsó gomb benyomására nem reagált, csak a kényszerített újraindításra. Nem törlődött semmi, azt hittem gyári visszaállítás ez. Mitől lehetett ez a lefagyás, illetve mennyire jellemző erre az órára? Azért jó lenne ezt máskor elkerülni.
-
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Normál használat mellett, kb. mennyi időt bír ki egy 40mm-es 95-100%-os aksis 6-os óra egy feltöltéssel?
Köszi. -
Greg-77
aktív tag
Watch mizéria Lvl: sokadik. Végre érkezett reakció a T-től, hogy vigyem be bármelyik üzletükbe a készüléket, hogy tudjanak egyeztetni a szervizzel. Na most ebből én arra következtetek, hogy ebből jó eseteben karácsonyra lesz valami!
I'm sad. Megmondom nekik adnak egy 8 series-t és kárpótolva vagyok az eddigiekért.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Apple watch 7-es cellular esetében olyan problémám van - friss vásárlás - hogy a mobilhálózat aktív/ csatlakozva de hívás kezdeményezés nem működik. Hibát ír ki - a hívás sikertelen volt.
-
Comes
tag
Sziasztok,
Adott egy Series 5, mely folyamatosan (viselés közben) jelkódot kér, hiába lett megtisztítva az óra alja.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket köszönöm
-
-
válasz
Greg-77 #1004 üzenetére
iStyle ne ajánlatot adjon, hanem intézzék a dolgukat.
A MacBook topikban rengeteg ijesztő sztorit olvastam róluk, nekem nem tűnik korrekt cégnek. Hihetetlen ez az ország, Ausztriában meg minden sarkon van egy hivatalos Apple üzlet, tavasszal voltam az egyikben, persze itt ez nem várható, balkánra nem akarnak terjeszkedni.Írj ha van fejlemény, kíváncsi vagyok.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Eddig a watchomon nem volt esim, így nem is volt gondom ilyennel
Most van esimem a watchon, de nem akar működni. Az órán azt írja, hogy kapcsolódva van, de a hálózat jel fehér, nem zöld. Így ha a telefont repülőbe rakom, nem is tudok az óráról telefonálni. Hogy kellene ennek működni ? -
Greg-77
aktív tag
válasz
zenit73 #1002 üzenetére
Természetesen nem hagyom magam. A T-nél rendesek voltak nagyon, elismerték, hogy az ő hibájuk, szerintem amúgy nem, nekem valami nem ok ebben a sztoriban. De az ő hozzáállásuk az jó. Mivel panaszként érkezik hozzájuk az ügy azt ígérték hamar keresni fognak a megoldással. Bele írtuk, hogy egy működőképes eszközt szeretnék nem pénzt! Hát most ismét várok türelemmel, mert mást nem tudok. Azért egy jó kis levelet írtam a iStyle szerviznek, persze válasz nem jött, hisz nem tudnak mit válaszolni, meg gondolom nem is akarnak. De amúgy azt sem értem, miért nem adtak egy árajánlatot a javításra? Vagy miért nem hívtak fel?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Van olyan összehasonlító oldal, ahol ezek a típusok tulajdonságai egymás mellett látható?
SE (2021)
Series 7
SE (2022)
Series 8
Köszi -
Nem semmi történet!
Egy biztos, ne hagyd magad, van számlád a vásárlás dátumáról, üssed a vasat!Szegeden is nyílt egy iStyle üzlet, próbálkoztam náluk egy két dologgal, nincs jó tapasztalatom, nem is sikerült vennem náluk még semmit. Múlt héten vettem egy AirPods Pro-t, már be sem mentem hozzájuk, egyenesen a Media Markt-ba tartottam.
Ráadásul iStyle-ban fingjuk nincs az egészhez (szeged), ha kérdeztem valamit, 33% jó válasz, 33%-ban utólag rájöttem, hogy hülyeséget mondtak, 33%-ban azt mondták, hogy nem tudják. -
Comes
tag
Sziasztok!
Milyen USB-C hálózati töltő javasolt az Ultra töltésére?
Válaszaitokat előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest