- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bbdzyx #109621 üzenetére
Én az iStyle-ba vettem hozzá a saját márkás hubjukat, ami tökéletesen teszi a dolgát. Még valami akciót is kaptam hozzá, hogy csere gép vagy mi a franc... ha rám keresel, akkor írtam pontosan, mikor a gépet vettem.
Az M1 jó választás. Ég és föld. Nekem mondjuk 2015 -ös Air után jött egy M1 Pro.... nyilván nagy lépés. Bár ha már akkor is írtam,hogy a céljaimat az az Air is simán kiszolgálná most is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bbdzyx #109615 üzenetére
Carecenter hivatalos apple szervíz, gyári akkumulátorokkal. Az árlistában benne van a géped....
-
brickm
őstag
válasz
bbdzyx #75386 üzenetére
Igen.
temrinal:
sudo su
jelszavad
cd /
cd /Users
chmod -R 777 felhasznaloi_mappa
chmod -R 777 masik_felhazsnalio_mappaettől elegánsabb ha létrehozol egy groupot, amihez hozzáadod a két felhazsnálót és arra adod ki a közös írási jogot, de ha nincs kelleténél több biztonsági vágyad, akkor ez is tökéletes.
-
brickm
őstag
válasz
bbdzyx #75014 üzenetére
Alapból nem, de ha bekapcsolod, hogy 24óránként törölje, vagy folyamatosan törölje a history-t akkor problem solved.
Én ugy cisnálnám, hogy naponta törölje automatán, vagy ha ez még igy sem jo, akkor cron táblába ütemeznék percenként egy shell scriptet:
rm -f ~/Library/Safari/Downloads.plist ~/Library/Safari/History.plistígy percenként automatán menne a history.
-
TBMC
addikt
válasz
bbdzyx #74727 üzenetére
belinkeled a redditest pls?
MÁS:
mi a fenétől lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra nem akar működni a logitech mx master back/forward gombjai? minden más igen, de ez a kettő nem. újracsatlakoztatás nem segít, se egér restart.
CSAK a mac restart oldja meg... egy ideje már küzdök ezzel.(a gépemet altatni szoktam, nagyon ritkán indítom újra, de ez miatt kénytelen vagyok kb 3-4naponta, de van, hogy 2hétig nincs gondja...)
másnak is van hasonló problemja esetleg?
-
válasz
bbdzyx #74669 üzenetére
Szia! ugyanilyen gépem van. tavaly mikor vette egy ilyet tettem bele 128 GB-os kártyával. Teljesen hibátlanul működött, soha nem kellett újra csatlakoztatni. Viszont készülj fel rá, ha benne van akkor altatás közben erősen merül az akksi. Én ezért nem használom, mert nem mindig kapcsolom ki a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest