-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Balinov #85865 üzenetére
Ez a megoldás nem jó? Én nem próbáltam, de ez az oldal nem szokott hülyeségeket írni.
-
brickm
őstag
válasz
Balinov #84550 üzenetére
Azt hittem nem ismered, gondoltam később is hasznos lehet még.
Pasztázáshoz annyi komment, hogy a fő, hogy ne legyen a két felület között légbuborék. Teszel egy borsonyi pasztát középre majd egy határozott mozdulattal rányomod a hűtőt. Körkörösen kicsit megjáratod óvatosan, fel nem emeled és lecsavarozod. -
r4z
nagyúr
válasz
Balinov #83935 üzenetére
Mindegyik 3rd party megoldas reverse engineering eredmenye, mert az Apple nem adja ki az APFS forraskodjat. Ha a Boot Campben levo driver nem eleg jo, a ket legbiztosabb megoldas a kozos ExFAT particio hasznalata es a Windows VM-kent torteno futtatasa. Szerintem utobbi a legjobb kompromisszum, ha nem gond a virtualizacio overheadje.
-
rjg
őstag
válasz
Balinov #83916 üzenetére
Amit szeretnél, az 90%-ban megoldható a Libre Office-szal. Ha abban nyitod még a pdf-et, akkor bele tudsz írni és képet is bele lehet szúrni. Sajnos van olyan, ahol ilyenkor elcsúszik a szöveg formázása, ezért pont a múlt héten vettem meg a PDF Element-et. Listaáron húzós, 79 USD, de találtam egy akciós oldalt és EU-s adószámot is megadtam, így "csak" 44 dollár volt.
-
Syl
nagyúr
válasz
Balinov #82351 üzenetére
Nem túl elegáns megoldás, de tuti működik: Automatorral neveztesd át a fájlokat az EXIF dátum alapján. (youtube segítség)
-
Balinov
titán
-
SharpSA
veterán
válasz
Balinov #81168 üzenetére
ForkLiftben (3.3.7, elvileg a legújabb) nálam ott van a NAS a megosztottak között a bal oldali sávon. Nálam ott vannak az eszközök, megosztottak, kedvencek. Még STFP-n neten keresztül is tudom használni.
Igen a finderben olyan dolgok vannak, amik szerintem már csak azért se legyenek egyezőek mással... Ugyanez a billentyűzet is. Nehogymár ugyanott legyenek a spec karakterek, mint egyébként minden más rendszeren...
-
SharpSA
veterán
válasz
Balinov #81166 üzenetére
Szerintem kb az egész "csapatot"... Ezért is használom a Forkliftet...
Viszont egy ilyen Total Commanderes megoldás nagyon hiányzik: igaz kiegészítő segítségével, de beállítottam az újonnan létrehozott, módosított fájl nevének pirosra színezését, amely csak egy bizonyos ideig tart. Zöldre meg az üres könyvtárakat, stb. Na ilyet keresek macos-re. Létezik? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Balinov #78772 üzenetére
Én úgy tudom, hogy addig lassítja csak, amíg megcsinálja. Értsd, telepítés után mikor bekapcsolod, akkor egy pár órát elszöszöl vele max. De ha már csak használod, akkor nem okoz lassulást. Kicsit esetleg akkor ha rámásolsz egy adag adatot, akkor azt megint titkosítja, kis ideig lassítja és utána nem. Legalábbis én ezt vettem észre. Plusz, nekem Air-nél nem is nagyon észrevehető a lassulás.
De majd más kijavít ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest