- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
INGJOKE #110046 üzenetére
Dehogynem. Ugyan úgy, ahogy az iPhone-t is ki kell, a gépet, tabletet, watchot, mindent.
Ha belépsz Icloudba ott is megtudod tenni, másik eszközről, eltávolít+minden adat töröl. De talán egyszerűbb, ha csinálsz egy USB telepítőt/online recovery-vel formázod a teljes háttértárad és úgy adod el.A linkelt leírás egyébként lehet végigvisz egy wizarddal a kiléptetés folyamatán, nem tudom, sosem használtam, de az tuti, hogy icloudból ki kell legyél lépve, ellenkező esetben az új tulaj nem tudja aktiválni a sajátjára.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
INGJOKE #109647 üzenetére
Én elengedtem a dolgot, nem az igazi még pár éves játékokkal sem, hiába oldották meg, hogy natívan fusson néhány nagyobb AAA cím Apple Silicon-on, ezek eredendően nem erre az architektúrára lettek tervezve.
Talán azok szépen futnak, amiket mobilra/tabletre fejlesztettek (tehát eleve ARM-ra), de ezek közül lutri, hogy mit enged letölteni az AppStore.
Ha vannak 2D indie játékaid, azokkal próbálkoznék inkább, mert az M1 főleg ebben erős, nem a 3D-ben.
-
waccamár
senior tag
válasz
INGJOKE #109464 üzenetére
Amúgy meg define "szar". Egy zsír új akksi bír mondjuk 14-16 óra netezést. Egy 70-80%-os meg mennyit, 10-et? Az elég? Mire van szükséged? Ha hobbi otthon használós akkor kvázi elég pár óra akksi is - annyira meg még nem romlott az m1a-k állapota, hogy ez reális legyen. Szerintem nem igazán tudsz mellényúlni még.
-
válasz
INGJOKE #109461 üzenetére
Majd kijavítanak, ha tévedek, de van mondjuk kettő 2 éves Macbook. Egyik éjjel nappal a hálózaton lógott, emiatt kevés a ciklus (ahogy olvastam, azért védi az elektronika, mindig enged le pár %-ot, majd visszatölti, nem hagyja,hogy állandóan "csepptöltve legyen", legalábbis ezt olvstam), a másik at meg úgy használták, hogy mondjuk 20-80 között, mindig akkuról, és emiatt van benne akár 2-300 ciklus. Én spec. nem tudom, melyiket venném, valahogy az utóbbi nekem jobban akku kímélőnek tűnik, de ha ciklust nézzük, akkor meg az előbbi.
Szóval emiatt én sem görcsölnék, max. majd kicseréltetem az akkut, ha már olyan. Én azért figyeltem arra,hogy csak pár hónapos gépet vegyek, mert nekem ez egy "hobbi" laptop, amivel ha rá lennék kényszerítve, dolgozni is tudok, de 95%-ban mindenképp csak ágyon fekvős netezős-yt-ozós gép. -
waccamár
senior tag
válasz
INGJOKE #109461 üzenetére
Nekem másfél éves az M1 Air-em. Nonstop használom, soha nem volt kikapcsolva mióta megvan. Egész nap megy, ezen dolgozom, irodában töltőn van (utóbbi kb. 1 hónapban 80%-ra korlátozva a töltés), de viszonylag sűrűn használom akksiról is otthon és ha menni kell valahova - nem igazán törődök vele, használom.
Így van benne most 88 ciklus 84.6% akksival Coconut szerint.
Igen, lehet cserélni, ha úgy érzem már gyenge az akku majd cseréltetem, talán valami 60.000 Ft körüli összeg rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest