- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Lalee #116978 üzenetére
Nekem sem munka célra kell, csak hobbi, és leginkább gitározás mellé kell, Garage Band, zeneszerkesztés.
A kamera tudom hogy most már HD, akkor jobb a hangszóró, meg kicsit jobb akku, ellenben lassabb SSD.
Az M1 M2 között lényeges különbség, vagy bármi, amit érdemes megfontolni?
-
golya85
csendes tag
válasz
Lalee #109933 üzenetére
Köszi a tippet!
Úgy látom már nem kapható, de van utódja. Esetleg DC05, vagy DC06(árban kicsit húzós de cserélhető kábellal működik a telefonnal is, DC05 viszont elvileg nem, plusz a hangja is szebb a tesztek alapján)
Tegnap egy FiiO KA3-at néztem, de valahogy az iBASSO szimpatikusabb. Márcsak a MQA miatt is. még lesz min gondolkodni. -
brickm
őstag
Szia, 22óra alatt akkor is lemerül mojavéval, ha nincs benne pendrive ...so sad, but true.
Én ha tudom, hogy 8+ órát nem hazsnálom kikapcsolom, akkor is ha lehúzok róla mindent. Ha meg 8órára altatom(pl este) akkor kihúzok mindent belőle....
Eddig ez a aktika vált be a legjobban. -
-
brickm
őstag
Szerintem alvás közben inkább az SMC hazsnálja a powert fel, amikor van bele dugva valami biztos scanneli. Mert egy pendrive áramfelvétele még leddel is pár 10mA, ami annyit tesz, hogy egy ceruzaelemről is sokáig megy.(menne, ha az elem 5voltos lenne, vagy a pendrive belső 1.8át használnád direktbe)
-
-
Nagyon respect, hogy 60 evesen elkezdesz valami ujat tanulni. De tenyleg. Ennek ellenere a forum nem arra valo, hogy az egyszeruen megtalalhato dolgokat foloslegesen ide duplikaljuk. Ha minden kezdo felhasznalo ide irna a legalapabb kerdeseit, akkor ez a forum nem a beszelgetesrol, tajekozodasrol es a trukkosebb problemak felderiteserol szolna, hanem az egyszeru kerdeseken valo atgorgetesrol. En peldaul jo ideje kovetem ezt a topikot (inkabb csak olvasok, mint irok), es tok jo, hogy nem arrol szol, hogy tele van bofogve olyan kerdesekkel, amire a valasz az elso talalat lesz a google-ben, hanem erdemi tartalom van. Szoval ha kerdesed van, nyugodtan tedd itt fel, => miutan <= 2-3 keresest probaltal a google-ben es nehany oldalt elolvastal.
Mas oldalrol nezve ez kicsit olyan, mintha menne a teveben egy sorozat, mar sokadik evadnal jar, te meg beesel, hogy kezdjuk elolrol fomusoridoben, mert te nem tudod mi volt az elejen. Kivehetned a tekabol is, de nem, kezdje mindenki elolrol. -
bmakszim
őstag
A két hozzászólás között te is be tudtad volna írni a google keresőjébe..
-
buvartacsko
addikt
A Magic szó a marketing bullshit része a dolognak.
A régit is használtam, meg az újat is, szerintem megéri a plusz pénzt az új. Én nagyon elégedett vagyok vele, jó sok havonta kell csak tölteni, kellemes rajta gépelni, a design szerintem rohadtul jó.
Alapvetően nem szerettem volna ennyi pénzt költeni egy billentyűzetre, de egyszerűen semmit nem találtam ebben a kategóriában ami tetszene és bele illene a minimalista környezetbe amit én szeretek.
-
twinee1337
tag
Apple írja: A Magic Keyboard billentyűzet karcsú dizájnja beépített tölthető akkumulátorral és fejlett billentyűfunkciókkal párosul. A billentyűk alatti továbbfejlesztett pillangómechanizmus növeli a stabilitást, az optimalizált billentyűútnak és a laposabb kialakításnak köszönhetően pedig a Magic Keyboard rendkívül kényelmes és precíz gépelési élményt nyújt. Automatikusan kapcsolódik a Macedhez, így azonnal munkához láthatsz. Az akkumulátora pedig hihetetlenül tartós – töltés nélkül is akár több mint egy hónapig képes üzemben tartani a billentyűzetet.1
Én használtam mindkettőt nekem a 2-es (újabb) jobban bevált, hogy beépített akkumulátor ami tényleg sokáig is bírja, alacsonyabb a magassága, jobb a billentyűk leütése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Hardcore pizza és kenyér topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest