- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
galaktikus #94222 üzenetére
Hátha valamelyik bejön: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
galaktikus #92972 üzenetére
Windows parti fake news oldalak terjesztik bíztos
-
trobi28
addikt
válasz
galaktikus #92970 üzenetére
Vélhetően az, hogy sokan frssítenek, telített a szerver. Türelem, nem dől össze a világ, ha nem azonnal frissül a rendszer
-
lmno
őstag
válasz
galaktikus #77520 üzenetére
Youtube Premium
-
válasz
galaktikus #77520 üzenetére
Safari alá sokaknak az uBlock, nekem a Wipr vált be. Chrome-on maradt az AdBlock Plus. Megvagyok vele, teszi a dolgát.
-
Head88
addikt
válasz
galaktikus #69004 üzenetére
Javítható, reflow-val(ideiglenes az eredménye) de az igazi megoldás leszedni a ram chipeket az alaplapról, reballozni és visszarakni. Na ezt sztem az országban kevesen vállalják el. (szervizek nem nagyon foglalkoznak ilyennel)
Ne lepődj meg ha az egyik crash után a gép újraindulás helyett csipogni fog. (3beep 5sec szünet és ismét előről az egész)
-
Head88
addikt
válasz
galaktikus #68999 üzenetére
Ezt érdemes megvenned:
[link] -
válasz
galaktikus #68999 üzenetére
Ultra nagy piros betűvel van írva: note: no originsl package. Illetve 2 értékelés az soknak számít már nàlad? (Az eladóra van sok, de magára a termékre 2 értékelés ment).
-
galaktikus
aktív tag
válasz
galaktikus #68996 üzenetére
Esetleg ERRŐL mi a véleményetek? Elég sokat eladtak belőle és sok a + feedback.. És ez tényleg eredeti lehet?
-
biker
nagyúr
válasz
galaktikus #64173 üzenetére
azt a szart nem lehet csak símán letörölni
-
Head88
addikt
válasz
galaktikus #64168 üzenetére
Neked is csak ezt tudom mondani: (#64157)
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
Nem sokat kell vissza olvasnod
-
biker
nagyúr
válasz
hányan rakjátok még fel a mackeepert?
Saját magatok teszitek fel a vírust! -
Black Dragon
addikt
válasz
galaktikus #54623 üzenetére
Utólag már sajnos nem fog menni, de ahogy a kolléga is írta, a videó alapján egyébként megoldható, de ha épp videót nem akarnál nézni hozzá, akkor itt egy szöveges változat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
galaktikus #51983 üzenetére
Kaby Lake sincs, nemhogy Coffee Lake.
Valószínűleg lesz az előbbire frissítés az idén, de semmi konkrétum nincs.
-
moya#no1
aktív tag
válasz
galaktikus #50832 üzenetére
Bevan pipálva mind2 eszközön, de telefonon még az email.t se jegyzi illetve tölti ki, nem hogya jelszót
-
TommyNagz
senior tag
válasz
galaktikus #46021 üzenetére
Én 150-160 körülre lőném be, de mindjárt beszállnak a többiek is. Vásárlói szemmel nekem az USB3 hiánya lenne a legzavaróbb, de persze ez csak én vagyok.
-
brumi1024
veterán
válasz
galaktikus #25358 üzenetére
A panel szempontjából nagyon jó a monitor.
-
válasz
Még azt elfelejtettem, hogy munkatársam ilyet használ (illetve kettőt egyszerre) Windows-zal és nagyon szereti. Nem fárasztja a szemét, egész nap kényelmesen tud rajtuk dolgozni, szóval igazi munkaeszközök. Ráadásul 1.200 képpont magas, ami nagyon jól jön ha sok kódsorral dolgozik az ember.
-
válasz
Szerintem nem lesz nagy élmény, de ha nincs retina kijelződ, nem fog feltűnni. Az után minden gagyinak hat kissé... Az biztos, hogy a betűk szőrösek lesznek, de ha teheted, menj be, dugd rá és nézd meg vásárlás előtt.
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #25353 üzenetére
21"-on 1080-as, 27-esen 1440-es. Innentől pedig csak magasabb felbontás. Igaz ezek sem lesznek még köszönő viszonyban sem a hidpi megjelenítőkkel, de jobb mint a semmi. A lényeg, hogy törekedj a 100ppi fölötti értékre. A kánaán desktopon úgyis 200ppi fölött indul.
-
válasz
galaktikus #25353 üzenetére
Én minél nagyobb ppi értékűt keresgélnék, hogy a betűk is kinézzenek valahogy. Az Oázis Computer-t szívesen ajánlom, nagyon segítőkészek a srácok.
-
Ear001
addikt
válasz
galaktikus #25191 üzenetére
Én is használtam, de Yosemite alatt szerintem inkább nem ajánlott:
The kext-signing setting is stored in your Mac’s NVRAM/PRAM, a sort of flash memory inside your Mac. This memory can be reset either by accident or by intention (usually by troubleshooting issues with your hardware), causing kext-signing setting to re-activate.
If you try to boot a Trim-enabled system with the kext-signing setting re-activated, you will be met by a gray screen with a stop sign:
This is your system telling you that a driver has been modified, and is not allowed to load.
To avoid this situation, you can make sure to disable Trim before performing any hardware maintenance or PRAM reset on your Mac.
PRAM resetet az ember akkor szokott nyomni, ha valami gond van a géppel és nem biztos, hogy van rá lehetősége előtte kikapcsoni a programot
-
huszar90
aktív tag
válasz
Nagyon szépen köszönöm!
-
HarryPotter
őstag
válasz
galaktikus #25201 üzenetére
igen, de yosemite alatt vigyázni kell, van a linkelt oldalon egy figyelmeztetés, hogy először ki kell kapcsolni azt a kext-et, ami a yosemiteban figyeli, hogy kizárólag az apple driverei kerüljenek a gépre. Szóval óvatosan yosemite alatt, én egyelőre maradok inkább trim nélkül.
-
HarryPotter
őstag
válasz
és kell ez a Trim Enabler? Alapból a trim ki van kapcsolva? Fura nekem, hogy ha ez egy fontos és jó dolog, akkor az apple miért nem engedélyezi alapból
-
CharlieDrop
veterán
válasz
galaktikus #24653 üzenetére
hát a másik oldala nem földelt, szóval...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
galaktikus #24651 üzenetére
szerintem nem...
-
ielektros
senior tag
válasz
galaktikus #24604 üzenetére
MX-4 aztan kesz. A lenyeg, hogy valami normalisabb legyen. En mondjuk nem ronggyal csinalnam hanem mondjuk papirral. Keztorlo, zsepi, tok mindegy. alkohol nem nagyon kell ahhoz esetleg ha megszomjazol munka kozben.
Melyik MacBook Pro?
-
ielektros
senior tag
válasz
galaktikus #24598 üzenetére
Otthon az iMac-emen az en felhasznalo nevemmel telepitek es vasarolok minden appot. Ezeket a parom amikor bejelentkezik a gepre (sajat apple ID-je van) siman hasznalja. Family Sharing egyelore nincs beallitva szoval nem az az oka. Nem tudom hivatalosan milyen formaban van ez a dolog meghatarozva de szerintem nem szemelyhez van kotve a licenc hanem ID-hez. Viszont a programot nem az ID-vel futtatod. Valami ilyesmi. Utana kellene olvasni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
galaktikus #24594 üzenetére
Szerintem nem, de miért nem próbálod ki?
-
ielektros
senior tag
válasz
galaktikus #24492 üzenetére
Nem jon erre semmilyen AFA sem. A posta aztan kesz. Megkerdezed mennyiert postazza, szerintem kb 7-9€.
-
TheMarci
addikt
válasz
galaktikus #24492 üzenetére
Akitől itthon vennéd, az is ebayról rendeli, szal nem hiszem, hogy olcsóbban tudnál venni. De ha EU-ból rendelsz, az nem jó?
https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Unibody-Model-A1278-Trackpad/IF160-049
-
galaktikus
aktív tag
válasz
galaktikus #23975 üzenetére
Erre valaki?
-
NGA
addikt
válasz
galaktikus #23297 üzenetére
a harakszom másnál nem zavart? Vagy csak annál zavar, aki nem winfosozik?
-
runner 125
nagyúr
válasz
galaktikus #21965 üzenetére
Felpattinthato torok jo részével az a probléma, h a sarkoknal, illeszteseknel koptatni, karcolni tudjak a hazat.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
galaktikus #21268 üzenetére
ez már így marad....
Pénzorientált világot élünk -
buvartacsko
addikt
válasz
galaktikus #21271 üzenetére
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
galaktikus #21271 üzenetére
Chrome + AdBlock for Youtube kiegészítő
-
buvartacsko
addikt
válasz
galaktikus #21268 üzenetére
-
trisztan94
őstag
válasz
galaktikus #18330 üzenetére
Adblock plus
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #17892 üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz
galaktikus #15180 üzenetére
ok, de akkor nem "kéccázezer" fileod van
végigteszteltem mindet, amindegyik alkalmatlan pár ezer filenál többel dolgozninekem konkrétan 310.000file és 38GB syncje kell, google drive, livedrive, skydrive, dropbox, mind elvérzett a kezdő teszten is (15.000 file 2gb)
Bittorrent sync bírja csak, de az nem cloud, gépeid közt syncel
-
Fr3eWar
őstag
válasz
galaktikus #15177 üzenetére
Én is dropboxot használok.
Létrehoz egy mappát amin belül mindent felszinkronizál a felhőbe, és ha más gépeken is fenn van a dropbox akkor azokon is live szinkronizál minden történést, így mindent ami a mappában van elérsz minden gépről ami csatolva van. De be tudsz jelentkezni böngészőn keresztül és és le/fel tudod tölteni a file-okat böngészővel is.Tehát ha a céges mappád bemásolod a gépen a kliensprogram által létrehozott dropbox elnevezésű mappába, akkor azt feltölti a személyes felhődbe és bárhonnan eléred neten.
-
DanielK
addikt
válasz
galaktikus #15177 üzenetére
nincs más. Dropbox - felhő szolgáltatás
-
DanielK
addikt
válasz
galaktikus #15175 üzenetére
ez a lényege, minek a gépre, ha te az icloudban akarod? ez nem úgy működik, mint mondjuk a dropbox esetén. ha azt akarod folytatni, akkor onnan kell megnyitnod, ennyi.
-
DanielK
addikt
válasz
galaktikus #14816 üzenetére
a Pagest-t tedd fel.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
galaktikus #11752 üzenetére
mSATA megy bele tudtommal.
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #11752 üzenetére
Az OWC csinált hozzá modulokat: [link] A hagyományos nem férne el egyszerűen. Viszont az OWC megoldása sebességben is lelépi a gyári modulokat.
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #11750 üzenetére
Speciális modullal cserélhető az SSD. A RAM nem bővíthető.
-
xedos
addikt
válasz
galaktikus #6647 üzenetére
Szerintem igen. Mostanában nem olyan válogatósak a MAc-ek...
-
norbee2244
senior tag
válasz
galaktikus #6544 üzenetére
Off picit: ennyire vissza fogja a coreduo proci a gépet?Nekem 2 genes van 2 giga ram és c2d proci és valahogy még elvagyok vele..bár nem is rohanok meg elég gyakran kell törődni vele
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #6539 üzenetére
2GB-ot. Tehát nem tudja bővíteni. A C2D SR előtti C2D-ok tudtak 3GB-ot, míg az SR-től 4GB-ot.
(#6540) e30st: Juj.
szerk: Apple-history - MacBook
-
tDr1v3r
veterán
válasz
3 GB a max.
-
e30st
tag
válasz
maximum 8GB-t. de az operációs rendszertől is függ. a Leopard még 32bites, a Snow leopard már 64Bites. a 32bites rendszerek maximum 3,5GB ramot, illetve maximum 2TB HDD-t látnak. a 64 bites, ennek a sokszorosát.
-
Xero
nagyúr
válasz
galaktikus #5657 üzenetére
Jobb oldalon redeem.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
galaktikus #5657 üzenetére
talán de nembiztos. uptodateprogram
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
galaktikus #5654 üzenetére
kb. két hét lesz, addig nyugodj meg...
-
Kashim
őstag
válasz
galaktikus #5650 üzenetére
Ezt nem értem. App Store-ban megveszed, instant letöltődik és települ, nem kell semmiféle e-mailre várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest