- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
semmi.
A táska volt, de mégiscsak a macbook alja volt a ludas, mert már lejött egy párnapja, akkor még nemvolt zavaró, épphogy látszott, most meg kihuztam, beakadt, és ennyire meghuzta, hogy így lejött. A sarkán is van egy kisebb ilyen, de az mondjuk még "elfogadható lenne".
Sz@r és kész.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem jelenleg az alábbiak futnak (még Snow Leo):
- Google Chrome, 8 tabbal
- Adium
- Billings
- iCal
- Coda
- Postbox (Mail helyett)66 fokos a proci, a venti 2000rpm-en megy.
Ha Youtube-on nézek ezek mellett egy 1080p videót, akkor fél perc után már 90 fok és 6200rpm. (És még egyszer: ez még a Snow Leo.) A videót leállítva, amíg az előző mondatot bepötyögtem (nem gépelek lassan
) már visszahült 64 fokra a proci, a ventilátor pedig már csak 2700rpm-en pörög.
Megnézem majd Lion alatt is.
(Ja, MBP 13" early 2011 i5 + i3000.)
(#4585) PS7A: Esetleg tegyél fel egy Hackintosh-t a PC-dre (ha olyan konfigod van, amire viszonylag kevés szívással fel lehet tenni). Engem az billentett át és győzött meg arról, hogy nekem Mac kell.
-
Barett 50cal
senior tag
Az SSD rohadtul gyors, én 24ért vettem 60GBos Vertex II-őt, érezhetően gyorsabb. a családban van egy másik macbook(mid2010), gyári hddvel, egyszerre elinditottam, az enyém pármásodpercen belül teljesen fölállt, simán tudtam már netezni, mikor a másik még csak töltött.. de csinálhatok videót.
Azt, hogy külön kapsz e, nemtudom, de keresgélj.
-
xedos
addikt
http://www.apple.com/ipad/specs/
IPAD 2 micro SIM csere: [link]
Tudomásom szerint nincs alaplapra forrasztott SIM kártya még...
Ugyanakkor ha verizon-os: The only iPad 2 that is carrier-locked is the Verizon model, and it's only "locked" to Verizon because its 3G chipset won't work on a GSM network. If you buy the UMTS/GSM or "AT&T" model of iPad 2 on March 11, -
Tim82
félisten
Köszönöm. Az unibody verzió viszont azt hiszem, már szigetes megoldású billentyűzettel van ellátva. Gondolkodom egy MacBook Pro-n, bár csak pár hónap múlva lenne esedékes. Hardverileg bőven elég volna egy jó állapotú 4,1, felbővítve a nem hivatalos 6 GB maximumra a RAM-ot + egy SSD/Momentus XT, de az ExpressCard-ra szükségem van (pl. eSata bővítőkártya és mobilnet modem miatt), valamint előnyben részesítem a régebbi, nem szigetes billentyűzetet.
-
-
TonTomika
aktív tag
Nahát, ellenkezően ment a logikámmal, de örülök, hogy megy!
Pengess sokat!
Mennyire strapabíró ez az Ibanez? Leginkább a tremolóra gondolok.
Tervezet gitárt venni, de mindenképpen valami jobbat, hosszú távra, csak mivel balkezes vagyok eléggé megszívtam. GRG170DXL-t néztem először, de nem sok jót mondtak róla, a következő lépcső meg már az RG370DXL, tetszenek még a Jackson-ok is, de azok mégdrágábbak...maradt a kuporgatás a 370-esre.
Ha esetleg írnál némi tapasztalatot PM-ben, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest