- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
válasz
runner 125 #100035 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz
runner 125 #100035 üzenetére
[link] ha ilyennel foglalkoznak akkor szerintem szerkezetet is tudnak cserélni, egy kérdést megér!
-
r4z
nagyúr
válasz
runner 125 #87103 üzenetére
Ha a photoslibrary vagy hasonlo kiterjesztesu fajlt kimasolod a TM mentesbol, aztan a Photos appot kilove, majd alt nyomvatartasa mellett elinditva, es forrasnak a kimentett libraryt kivalasztva talan menni fog az import megint.
Az is lehet, hogy megvan az importalt library, csak nem az nyilik meg alapbol, az elerheto libraryket ugyanugy az alttal valo inditaskor latod. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
runner 125 #60032 üzenetére
Köszi, vajon ez az AASP státusz elvesztését is jelenti? Mert ennek nincs nyoma jelenleg a weboldalukon.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
runner 125 #60001 üzenetére
Ez az infó honnan, ill. pontosan mit jelent?
-
TBMC
addikt
válasz
runner 125 #60001 üzenetére
Nem is tudtam, hogy megvontak : O
Hat gondolom valamit ugyeskedtek, nemtudom.A pegjobban az egesz sztoriban az idegesit, hogy elmondtam ott is picit mar felemeltem a hangom mert mocskosul elegem van, hogy tobb mint 1 mfts geprol van szo, nam faszbukozasra van, hanem munkaeszkoz, es osszeadadtam vele, hogy ugye ez a gep 4x volt itt szervizben, 4het kieses, 4het munka kieses...
(Mas teszta, hogy mellette eltudom vegezni az imacen... nade ha nemlenne? Ha mar eladtam vna..)Es akkor ismet vihetem majd vissza ha megint szar a bill. Es imadkozzak higy kicsereljek, ne csak uljenek rajta egy hetet? Egyszeruen vicc
(Sry a helyesirasi hibakert, telorol potyogtem)
-
Eszleny
aktív tag
válasz
runner 125 #59875 üzenetére
Itt lehet darabokat rendelni. Arra kell figyelni, hogy több gyártótól rendeli a billentyűzeteket az Apple s ezek nem kompatibilisek.
-
Head88
addikt
válasz
runner 125 #59875 üzenetére
Ugyanaz a kijelző. Ez is kopni fog.
-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125 #59671 üzenetére
Majd írd le a tapasztalataidat, kérlek! Mint Győr környékinek nekem is hasznos lehet.
-
Head88
addikt
válasz
runner 125 #59671 üzenetére
Igen ők az Almárium Pro hivatalos szervizpontjaként működnek.
-
r4z
nagyúr
válasz
runner 125 #59661 üzenetére
Tudtommal kompletten szoktak cserelni a fedlapot.
-
Head88
addikt
válasz
runner 125 #59663 üzenetére
Melyik szerviz?
-
Head88
addikt
válasz
runner 125 #59661 üzenetére
Ez év októberéig vagy a gép vásárlási dátumától számított 3 évig
Úgy tudom, hogy komplett fedelet cserélik. (De azért erősítsen, vagy cáfoljon meg pár kolléga.) -
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125 #55373 üzenetére
szívesen
szerk: Ha netán bárkinek azzal dicsekedne runner 125, hogy ő jött rá hazudik. Én mondtam el neki
-
bmwk1200s
őstag
válasz
runner 125 #55373 üzenetére
Addig amíg nem lesz jobb, próbáld meg mailben elküldeni a macre. Nem elegáns, de addig legalább valami. [link]
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
runner 125 #40571 üzenetére
"Mert az új, touch ID-s Pro-t mindenképpen megvárnám, max. arra cserélném le." - én abból is várnék inkább a második szériásra, ha valóban lesz. Valahogy elsőre nem szoktak jól elsülni a dolgok. Lásd első szériás Retina MBP
-
33as
senior tag
válasz
runner 125 #40465 üzenetére
-
Black Dragon
addikt
válasz
runner 125 #40468 üzenetére
Jó tudni legalább, hogy ilyen sok ideig cserélik.
-
Black Dragon
addikt
válasz
runner 125 #40465 üzenetére
Tudtommal 1 éves garanciaidőn belül cserélik csak, de próbáld meg azért, hátha. Almáriumnál vagy valamelyik istyle-ban próbálkozz valami javítás vagy csere lehetőséggel, de talán érdemes előbb e-mailes vagy telefonos formában, hogy feleslegesen ne járkálj.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
runner 125 #28844 üzenetére
Probalj meg egy PRAM resetet.
Inditasnal rogton egyszerre lenyomod a P+R+ALT+Command gombokat es nyomva tartod amig ujra meg nem hallod az inditasi hangot. -
TheMarci
addikt
válasz
runner 125 #28730 üzenetére
Ugyanúgy, mint nyitva. Csak ami levegő felfele, a képernyő fele jönne, alul megy ki.
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #28486 üzenetére
Mavericks vagy Yosemite van a gépeden? :-)
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #28486 üzenetére
Érdekes, hogy valakinek csak és kizárólag a "Best for retina" a megfelelő, van akinek a "Like 1440x900" is , de én pl. csak a "Több terület" módot használom minden esetben. Ha elfárad a szemem, akkor állíthatom "Best for retina"-ra is, úgysem fogom tisztán látni a betűket.
-
megema
őstag
válasz
runner 125 #28482 üzenetére
Itt inkább az a kérdés, hogy nálad miért nem akad... Valószínűleg a Mavericks miatt. Nekem is eléggé laggol a linkelt oldal best for retina felbontáson. A nagyítás-kicsinyítés meg először gyors, aztán több másodperc eltelik mire reagál.
Itt a PH-n 45-50 FPS-em van görgetés közben, a linkelt oldalon 15-25. A TP-Link.hu-n 30-35.
rMBP 13" 2.4 GHz 8GB/256GB 2013 Late, OS X 10.10.2
-
MajaG
senior tag
válasz
runner 125 #28482 üzenetére
Rakd át amit fentebb beszéltünk, 1680*1050-re vagy 1440*900-ra ott több pixelt kell mozgatnia.
Érezhetően nem 60 fps az animáció. Akadósnak én se nevezném, mert ez túlzás, de MAVS alatt simább volt. Inkább mikro lagok vannak néha.Az ios 8 viszont képes nekem olyat csinálni, hogy meg áll az egész 10 mp-re, aztán egyszer csak elindul i6-on is.
Szerintem mind a hármunknak 13"-as Retinája van.
Nekem 2013 Late 2.4Ghz 16GB ram.
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #28461 üzenetére
Nem tudom ki használja a TV GO-t, de én annak a minőségével is maximálisan meg vagyok elégedve.
Furi látni, hogy a 13-mas retinát van aki a "best for retina" felbontáson használja. Nekem már a "like 1440x900" is szokatlan és kényelmetlen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #28464 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a képpel van a baj
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #28461 üzenetére
A prtscr még lehet, hogy vissza is adná, ha fullscreenben lenne a kép, de jelen állapotban elég pixelesnek tűnik, olyan, mintha SD lenne.
Mondanám,h a PH tömörítése a baj, de a kép többi része teljesen éles, csak az adás pixeles. -
válasz
runner 125 #28237 üzenetére
Semmi nem marad, csak a helyreállító partíció. Netről szépen újrateszi magát...
-
válasz
runner 125 #28235 üzenetére
Indításkor CMD+R, lemez törlése, majd az OS X telepítése.
-
Xantomas
őstag
válasz
runner 125 #28095 üzenetére
Ha megjött, akkor erre fogok tudni válaszolni.
[link]Linuxos driver van, állitolag osx is.
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #28088 üzenetére
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
runner 125 #27854 üzenetére
Már korábban is indokolatlanul drágák voltak a ramok. 2011 körül ugrott pofátlanul sokat. Én csak az asztali gépembe terveztem venni meg 4-et, de amikor láttam árakat, hát lesápadtam.
Apropó, ha olyan probléma van a MBP-nál, hogy szervizeltesse az akkumulátort, az konkrétan a cserére utal? Ha még nem cseréli ki is használható huzamosabb ideig? Vagy kiírja hogy X óra van még hátra, és hamarabb kikapcsol váratlanul mert nem bírja már? Régen volt egy notim, aminél az akksi volt gyenge, és az játszotta el párszor, hogy lehúztam a töltőről és kb 15 perc használat után kikapcsolt.
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #27788 üzenetére
console
-
allein
addikt
válasz
runner 125 #27199 üzenetére
Egyre jobban azon vagyok, hogy hétvégén visszarakom a régi OSX-et
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #27028 üzenetére
Amit 330.000 Ft-ért találtam, azt számlával adják. :-) Igaz EU (CZ) billentyűzetes. Ez mennyire hátrány?
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #27020 üzenetére
Van bezony, D-t kell nyomni a bekapcsolás során. Itt le van írva a pontos menet.
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #26993 üzenetére
Megnéztem az értékeléseit és csak pozitív. Nagy a csábítás, hogy a jövőhónapban meg is vegyem a gépet, pedig ki kellene tartanom a Broadwellig.
-
Aaron14
őstag
válasz
runner 125 #26972 üzenetére
Böngészésre, képszerkesztésre (photoshop, lightroom), filmezésre használnám. A képszerkesztés nálam kimerül a fotók digitális előhívásában és retusálásában. A retina felbontás és az IPS panel vonz a legjobban, mert a mostani Pro-ban a kijelző az egyik leggyengébb tulajdonság, hiába hi-res. Jelenleg nem engedhetem meg magamnak a 15-ös retinát, hitelre pedig nem akarok. Van hová tennem azt a 230.000 Ft-ot.
Márciusban meg is venném, de félek attól, hogy most tavasszal nagy újítás lesz az új procikkal.
-
negyedes
addikt
válasz
Stabis/UPS elosztoban probaltad mar? Vagy egyenesen a fali dugaszba, eloszto nelkul. Nekem valahogy fraszom van mostanaban mikor a ceges HP lapost hosszabitoba raktam es fustolni kezded.
-
válasz
Mindegyik készülékem így használtam, sosem volt gond velük.
-
Syl
nagyúr
válasz
runner 125 #26734 üzenetére
Az vitathatatlan, hogy laptopok között a MacBooknak van legjobb touchpad-je, de sajnos akkor sem tudja kiváltani az egeret. 28 év egerészést nem lehet csak úgy egyik napról a másikra leváltani
Plusz ha dolgozom (Indesign) akkor a touchpad kb felesleges.
-
negyedes
addikt
válasz
runner 125 #26734 üzenetére
tobb beallitasi lehetoseg. meg most sem lehet lecsukni a kijelzot anelkul hogy lemenne sleepbe.
-
válasz
runner 125 #26730 üzenetére
Ezzel, hogy "minden" azért vitatkoznék...
-
törölt tag
válasz
runner 125 #26720 üzenetére
ez zseniális
bex@rok ettől a végletekig kicsiszolt kényelemtől
mielőtt még nagyobb hülyeségeket kérdezek, nekiálltam mac for beginners témájú oldalaknak...
(#26725) metju hihetetlen
úgy tekintek a mac-re mint egy kimaxolt, óriás iphonera...
-
válasz
runner 125 #26677 üzenetére
Próbáld meg földelés nélkül is. Keríts egy hosszabbítót és az adaptert dugd be közvetlenül.
megema:
Hja, ez jobb. Bár most épp egyik sincs felrakva...
És már vagy 1 hete nem vettem egy nyamvadt appot sem. Elvonási tüneteim vannak, hogy nem irkálhatok véleményeket... -
irgum
addikt
válasz
runner 125 #26670 üzenetére
Ezzel a kábellel próbáld meg, enélkül nincs földelve a gép.
-
válasz
runner 125 #26663 üzenetére
Köszi, innen megtaláltam a ViDock-ot és a Magma-t. Marad a PC, ez így túl drága, ráadásul nem is vagyok biztos a végeredményben. Pedig jó lenne.
-
heidrich
senior tag
válasz
runner 125 #26638 üzenetére
nem tudom elhinni hogy az normális, hogy 100%-ra hajom a procit akkor felmegy 95-100 fokig a hőfok és a venti alig forog... más gép 60-70 fok fölé nem megy normális esetben mert rendesen megy a hűtés és az a normális.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125 #26638 üzenetére
Még milyen hasznos appot tudtok ajánlani ami szintén legalább ilyen hasznos mint ez?!
Parallels-t használom még ami szintén számomra hasznos, de ha adtok még ötletelek szívesen várom. -
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125 #26634 üzenetére
Ez nagyon jó program! Van free verziója korlátlanul? Vagy muszáj lesz megvennem 2 hét múlva?
Tetszik és hasznos is .
-
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125 #26631 üzenetére
Milyen program az ami így mutatja a hőmérsékletet?
-
csabi94
őstag
válasz
runner 125 #26601 üzenetére
Egy itteni kollégának már nem volt rá szüksége, mert iMac-re váltott, és nem akarta sokáig hirdetni, ezért mivel pont akkor érdeklődtem, hogy egy Air-nél hogyan lehet azt megoldani, hogy a monitor is Thunderbolton megy ki, és a net is azon jön be, megeresett, hogy Neki van egy ilyen dockja, amitől megválna.
-
Krobi79
tag
válasz
runner 125 #26573 üzenetére
Úgy látom még csak előrendelhető, viszont van egy másik típus is az oldalon, amibe függőlegesen lehet a gépet belehelyezni, az elérhető...
-
Krobi79
tag
válasz
runner 125 #26562 üzenetére
Ilyenre gondolsz? [link]
-
Alex91
félisten
válasz
runner 125 #26562 üzenetére
-
rjg
őstag
válasz
runner 125 #26521 üzenetére
Gyárit 25 alatt szerintem sem fogsz találni. Az Apple is 79 dollárért árulja, ami a nettó magyar árnak felel meg; ha a szokásos 1 dollár = 1 euró váltással számoljuk és rátesszük az Áfát, akkor pedig sajnos - hála a gyenge forintnak - bőven reális. Megkerestem a számlát, én az utángyártott 60 Wattos töltőt vettem tavaly nyáron bruttó 9 144 forintért az SMA Rendszerház Kft.-nél.
-
rjg
őstag
válasz
runner 125 #26512 üzenetére
Én használtam ilyet egy féléven keresztül a 2011 early MBP-mhoz és azzal is adtam el. Egy különbség volt a gyárihoz képest, a mágneses csatlakozó egyik oldalán a led erősebben világított, mint a másikon. Egyébként ha el tudod számolni, akkor érdemes boltban megvenni. Kb ugyanennyi az ára, de az Áfát el tudod számolni és egy év a garanciád a linkelt hat hónappal szemben.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #26500 üzenetére
Ez maximum a Broadwell Core M procikkal lehet, de teljesítményben szerintem kell még nekik 1-2 generációnyi fejlődés. Az ARM-re való átállás sem hiszem, hogy aktuális lenne, ahhoz sok idő kell.
(#26497) madle: Ilyen pletykákat bárki tud gyártani, ehhez a cikkhez még fantázia sem kellett
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #26477 üzenetére
Milyen böngészővel használsz Flasht?
-
kaviat
tag
válasz
runner 125 #26477 üzenetére
nálam a beágyazott videók (főleg youtubenál) új ablakba nyitva megy safari-n is..
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #26431 üzenetére
Kerülni a flashes oldalakat, szerencsére egyre kevesebb van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #26431 üzenetére
Nincs rá megoldás, ez a flash sajátsága sajna, ezért nem is használja az Apple...
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #25027 üzenetére
Nos, töltőhiba.
Felhívtam a győri Almamintaboltot, tőlük vettem. Mintha tudták volna rögtön, mert mondta a srác, h két opció lehet.
Felpúposodik az akkumulátor és nyomja a touchpad-et, vagy rossz a töltő.
Meglepő, de ha rádugom a töltőt rögtön beszaggat a kurzor, össze viszsa kezd működni, amint lehúzom jó lesz.
Úgyhogy fél év után egy töltőcsere...AppleCare-t hol lehet a leolcsóbban venni retina Pro-hoz?
Köszi.
-
Dell XPS
veterán
válasz
runner 125 #25015 üzenetére
Lehet sajnos, de illesztő hiba is produkálhatja (rendszer sérülés), újraindítás után is jelen van ?
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #25002 üzenetére
Annyit hozzátennék még, h ha egy pontban tartom egy ujjam a touchpad-en mozdulatlanul, a kurzor egy vízszintes sávban ugrál jobbra balra, néha egészen a képenyő széléig.
Hardverhiba? Szerviz?
-
buvartacsko
addikt
válasz
runner 125 #22399 üzenetére
és az ütés elleni védelem hogy van megoldva? ez érdekelne.
-
Alex91
félisten
válasz
runner 125 #22309 üzenetére
Mobiltelefon...?
-
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #22306 üzenetére
Mivel nincs infra már a retinás gépekben, ezért sehogy.
Egyébként ez drága ennyiért..
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #22085 üzenetére
Az természetes, h nehezebb a gép, csak mint írtam, számomra ez egyáltalán nem zavaró, de ha zavaró is lenne, a nagyobb kijelző + jobb hardver mindenképp kompenzál a súlyért...
Pont nem izgat, h mások mit használnak, ha az emberek 90%-a higanyt inna, én akkor sem innék azt...Tudom, h számomra mi a legmegfelelőbb gép és azt használom és persze ez az élet más területein is így van
Számomra sokkal fontosabb a nagyobb kijelző, mivel elsődleges gép és nem használok külső kijelzőt, mint -0,5kg és -pár centi, mivel ha már táskát kell vinnem, olyan mindegy, hogy 5 centivel kisebb vagy nagyobb-e a táska...
Rolly: az a +0,5kg mondjuk pont nem számít ilyen tekintetben, de aki meg nem mozog rendszeresen, az ne is csodálkozzon, ha ilyen bajai lesznek... -
buvartacsko
addikt
válasz
runner 125 #22080 üzenetére
Mondjuk elvileg nem annyira jo egy kézzel emlegetni a gépeket. Vetemedhet a ház. De ielektros biztos tud erre is mondani valamit.
-
ielektros
senior tag
válasz
runner 125 #22043 üzenetére
Jogos. En is jobban szeretem az iGPUs gepeket mert nekem is boven elegendo a teljesitmenyuk minden feladatra. Sajnos ebbol a 15-osbol nem volt iGPUs ami nekem van. A hajam tepem amiatt is, hogy a rohadt appok eldonthetik, hogy melyik GPU fusson. Egy webes app elindithatja a dGPU-t es nem tudom felulbiralni. Amikor a 2 evvel oregep gep iGPU-ja is eleg a feladatra... Radasul emiatt az akku is jobban merul olyankor. Szerencsere ez nem tul surun fordul elo de azert elofordul.
Ennek ellenere az en itthoni gepem homersekleteit sikerult nagyon jol eltalalni. Mondjuk rendszeresen kiporolom es 3-6 havonta kap azert uj pasztat is
. Tudom kicsit tulzas de amikor van idom megcsinalom.
-
ielektros
senior tag
válasz
runner 125 #22039 üzenetére
Nekem is procit mutatja de amugy a gpu fontosabb 15-os gepeknel. Marekszamra csereljuk oket. Tartosan izzo gpu-k a 2011-2012 -es gepekben is hullanak mint a legyek. Csak sokan tojnak ra, hogy izzik a gepuk... Utana meg valami olcso helyen adnak neki egy reflowt javitas gyanant... Cserelbi kell ha egyszer megpukkan. Mas ut nincs.
-
válasz
runner 125 #21990 üzenetére
Mondjuk az ablakkezelő néha nagyon hulladék tud lenni. Olykor azt sem tudja, hol van a kurzor. Pl.: szöveget írok be egy beviteli mezőbe, közben kihúzom a kurzort mondjuk a menüre, de a kurzor marad olyan, mint ami a szövegbevitelnél megjelent. De a Finder ablak sem frissül rendesen, ha sok kép van a mappában. Az ikonok nem jelennek meg, csak ha újra belépek, a nem frissülő ikonokat mutatva. Szóval ez a rész nagyon rosszul van megcsinálva, nem lepődnék meg, ha ez lenne az oka annak, amit írtál...
-
Zjunior
veterán
válasz
runner 125 #21904 üzenetére
Köszi mindenkinek, alszok rá egyet!
-
biker
nagyúr
válasz
runner 125 #21888 üzenetére
papíron már sok ilyet olvastam, de a homáron meg azt, hogy 2-3 hete vár hogy a futár elvigye a gépét (lenovo)
-
válasz
runner 125 #21883 üzenetére
én például az előző laptopnál és most is szemezek a macbook-kal, és ami vissza tart pont az, hogy 3 év garit máshol megkapom a termék árába (pl Lenovo Thinkpad) itt meg még plusz lenne az is...
-
Zjunior
veterán
válasz
runner 125 #21883 üzenetére
De ha meg valami baja lesz 1 éven túl 45000 be biztos h lesz...
Ki tudja ezt... -
Zjunior
veterán
válasz
runner 125 #21869 üzenetére
45k ert annyira nem veszes...
Én is fogok venni. -
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #21845 üzenetére
2013 15" rMBP, 16gb ram és 512gb SSD.. Egy jó ideig nem cserélek asszem
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #21830 üzenetére
Ah, megoldva.
Jól kicseszett velem, most tűnt fel, h a Pro csak próbaverzió volt, 8 órás használatot takart, 560 dollár kicsit zúzós lett volna érte, de megoldottam. -
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #20518 üzenetére
Pont mint az MBW-nél. Na jó, a hűtés annyira nem gáz, de a többi....
-
válasz
runner 125 #20513 üzenetére
CMD + 0 (sok más alkalmazásban működik)
-
megema
őstag
válasz
runner 125 #18899 üzenetére
Azért ezt így ne jelentsd már ki. Szerinted, meg mások szerint van így.
Szerintem, meg pár (itteni és sok más netes forrásnál található) érintett szerint azért észlelhető és zavaró a dolog. Van, aki ezért vált meg a géptől. A legfrissebb 10.9.3 beta alatt javult a lag- és bughelyzet, de azért még mindig nem éri el a retina iPadek szintjét. Ami a legzavaróbb számomra az a PDF-ek görgetése Safariban, illetve a görgetés a Finderben. Egy fájl megnyitási ablakban a vízszintes görgetés 10.9.2 alatt rémálom volt, most már használható, csak szaggat. Általánosan sok helyen reszeltek a görgetésen, kivéve a Safarit...
Nem akarok senkit se lebeszélni a vásárlásról, de mindképp érdemes kipróbálni egy, a kiszemelt változattal azonos grafikával szerelt modellt.
-
teguran
tag
válasz
runner 125 #18907 üzenetére
1981-ben, azaz 33 eve
de akkor is, 8GB ram windows-nak, irodai munkahoz (office, outlook, internet, par program) tobb mint eleg!
-
töky76
tag
válasz
runner 125 #18835 üzenetére
Ez engem is aggaszt, de a szutyok flash az oka elvileg...
Chrome alatt még jobban melegszik nekem. -
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #18835 üzenetére
Flash vagy HTML5 playerrel játssza le a böngésződ?
-
TheMarci
addikt
válasz
runner 125 #18777 üzenetére
Egy 2009-es fehér macbookon is megy minden animáció akadás nélkül, szóval valami más hiba lesz.
-
negyedes
addikt
válasz
runner 125 #18777 üzenetére
fonokom 13" 2013 retinajan sem tapasztaltam ezeket a hibakat amugy. de igy baromira nem eri meg befektetni ennyi penzt egy almaban mert a mostani 2011-es hw szerelt wines gepem meg a win10et is siman vinni fogja mig 1-2 updateen belul mar az egesz rendsze lagoni fog az alman.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #18758 üzenetére
Le van ragasztva a billentyűzet alulról egy fekete fóliával, azon nem hiszem, hogy sok levegő megy át.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #18756 üzenetére
A kijelző alatt tudtommal.
-
Ear001
addikt
válasz
runner 125 #18724 üzenetére
Célszerű. Megtalál függő mappákat, program darabkákat.
-
Xero
nagyúr
válasz
runner 125 #18705 üzenetére
Feltételezem nincsen olyan komoly sávszélességed, így relatív sokáig tölt előre. Preload alatt még a MP-n is felszalad 60-70%-ra a terhelés. A flash bufferelés ilyen sajnos.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
runner 125 #18705 üzenetére
Gondolom fent van a flash. Az teker annyira egy rakás ... az.
-
biker
nagyúr
válasz
runner 125 #18666 üzenetére
ez annál bonyolultabb, olvass vissza... októberig...
-
válasz
runner 125 #18660 üzenetére
Én néztem, nagyon tetszett a retina kijelző, de olyan súlyú notim már van egy, nekem kifejezetten könnyebb, vagy tablet kellene. (Tablet alatt most eretnek módon nem ipad-et értek, az van, hanem teljes értékű oprendszert futtató változatot, ami w8-at jelent per pillanat, mert vannak desktop appok, amik kellenek). Ezért gondolkozok azon, hogy lesz-e frissített mb air az idén, mert ha lesz, én meg megveszem a mostanit, akkor tökönszúrom magam az biztos
Ezt én évekre venném dolgozni, se kedvem se pénzem évente lecserélni.
-
válasz
runner 125 #18660 üzenetére
Ha Air és Pro között gondolkozik az ember, akkor és érdemesebb az utóbbit választani? A retina miatt lenne nálam is kérdés, ráadásul nem egetverő az árkülönbség a kettő között.. Még annyi, hogy 13"-as verzió jöhet csak szóba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #18653 üzenetére
Jaja, a rMBP is nagyon durván vékony, meg is lepődtem, amikor kézbefogtam, h pakoltak bele egy ekkora gépbe ennyi mindent
Mondjuk súlya cserébe van elég szép a 15-ösnek
-
Xero
nagyúr
válasz
runner 125 #18576 üzenetére
Pedig a 12-es jobb méret volt. Használtam 12-t, 13-t és 15-t is. Gyalog hurcolni ideális. Nem túl kicsi és még pont használható.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #18531 üzenetére
Nekem kb egy év alatt semmi nem látszik a billentyűzeten, és a retina modelleknél mintha már kicsit más, kopásállóbb bevonatot használnának, szóval szerintem messze van még a csere. De a csere drága lesz, házilag pedig nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest