- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
válasz
papeti01 #127857 üzenetére
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, melyik a jobb vétel?
Air M3 512/24 1099 eur vagy
Air M4 512/16 1249 eur?Igazából azon gondolkodtam ezen mert az M3 az ugye ha két monitorra van kötve akkor csukva kell legyen, amíg az M4 lehet nyitva.
(A desktop jelenleg 2 monitoros, de gondolkodom, hogy cserélek egy 34 és monitorra a két 24 és helyett. Csak még nincs eldöntve) -
Zozzer888
addikt
válasz
papeti01 #127850 üzenetére
Valószínűleg nem leszek a legnépszerűbb ezzel a véleménnyel, de ha belekóstolni, alap felhasználásra kell, akkor szerintem a bestbuy az M2, kifutóban most 370 körül találni, fizz.hu-n kupon is szokott rá lenni, 3 év gari már jár rá (itthon)...
(13" - 256gb - 16gb ram)Képszerkesztésre is bőven elég lesz, nekem M1-esem van, szintén belekóstolás miatt vettem, fantasztikus cucc.
BTW: szerintem, ha már air, akkor legyen kicsi, hiszen akkor tudsz élni a könnyedségével igazán - de nyilván ez én vagyok. A lapotopom 15"-os, nem megváltás a 13-as macbook után, ami megváltás az a nagy 24-27-es monitor.
Rosszul választani az M-es gépek közül nem nagyon tudsz, arra figyelj, hogy 16gb rammal vedd, mert sok helyen adnak 8gb-s verziót 16os árban.
(Nekem az M1be 8gb van, teljesen jó, de ha ugyanazért a pénzért dupla annyi ramot kapsz, nem szabad kihagyni)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
papeti01 #125175 üzenetére
Van minden akkunak önkisülése, valamint ezek fixen bekötött akkuk nem a levegőben lóg a terminál vége.
Ha mélymerülésbe kerül a cella, akkor tartósan károsodhat.
20% alá nem nagyon szabad engedni, de a mélymerülést általában szoftveresen megoldják. Te azt látod 0-án van de valójában az 20% és lekapcsol.
De ha ez kontrollálatlanul megy végbe a dobozban akkor tovább merülhet.Gyakorlatban ez annyit tesz, hogy nem 1000 ciklust fog bírni, hanem fele annyinál már gyengül a max kapacitása.
-
Imy
veterán
válasz
papeti01 #124795 üzenetére
Ha első MacBook, és csak kipróbálni akarod, akkor nem nyúlsz mellé vele, és ha a legolcsóbbat veszed akkor ha nem tetszik azon buksz a legkevesebbet.
A tárhelyben a 256 Gb SSD elég neked azt neked kell tudni.
A 8 Gb RAm ha nem végzel memóriaigényes műveleteket, akkor nem lesz kevés. Mondjuk nekem a 16 Gb-ból általában 80% használatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest