- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
titi12
aktív tag
válasz
herdsman12 #128441 üzenetére
Dehogynem:
-
metaldog
senior tag
válasz
herdsman12 #128442 üzenetére
köszi megpróbálom.
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #128441 üzenetére
Most nézem, hogy a 2017-es Pro-ra már nem a Monterey az aktuális, akkor a Ventura-t telepíti a Alt + Cmd + R kombináció.
Szerk:
Telepítő készítéséhez működő rendszer kell. [link] -
Spiggy
csendes tag
válasz
herdsman12 #127637 üzenetére
Köszönöm, pár üzenettel meg is oldódott a probléma (természetesen a hiba nálam volt :-) )
-
sirály69
őstag
válasz
herdsman12 #126912 üzenetére
Elméletileg igen, de ez a 2 faktoros azonosítás...
-
hatesz
tag
válasz
herdsman12 #126838 üzenetére
Gondolj amit akarsz, köszi a hozzászólást, meg hogy BIZTOS vagy benne.
Ismerem a tulajt, nem volt bontva még a MacBook. De legyél biztos. Na ezért nem írok már fórumokba, mindig van egy okos, aki okosabb. -
hatesz
tag
válasz
herdsman12 #126836 üzenetére
A akksi gyártási ideje coconut szerint 2015.09.21
Alig volt a gép használva, tuti gyári az akksi
Az utólag berakott akkumulátorok nagyon gyatrák, pár évet ha bírnak.
De örülök ha szerinted BIZTOS nem eredetiAz én 2015-ös MacBook Pro-mban is eredeti 10 éves akksi van, 82%-os... (az új szerzeményt a feleségem kapta)
-
tuzpenge
őstag
válasz
herdsman12 #126739 üzenetére
Jaaa, így már tiszta...
Köszi! Megfontolandó.... -
tuzpenge
őstag
válasz
herdsman12 #126737 üzenetére
Köszi, a számokat a dátum után hogy is kell érteni???
-
trobi28
addikt
válasz
herdsman12 #126068 üzenetére
Köszönöm
Három opció van, érdemes a drágábbat rendelni?
-
madle
őstag
válasz
herdsman12 #125788 üzenetére
Köszi a segítséget, megoldódott!
-
madle
őstag
válasz
herdsman12 #125783 üzenetére
Elkezdtem a frissitest a Beallitasokbol, es azota az 1/5-nel all a feher csik az alma alatt es nem tortent semmi az elmult 5 oraban. Ilyenkor tudok valami resetet intezni vagy ez lehalt es ennyi?
-
madle
őstag
válasz
herdsman12 #125781 üzenetére
Ja igen, most nézem nekem 2019-es Retina Airem van, nem 2020. Akkor a Sonoma az utolsó. Segíthet valamit ha teljes lemez törléssel telepítem újra, vagy ha ráfrissítek a legújabb hibajavításra az is változtathat valamit a sebességen?
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #125675 üzenetére
iPhone topikokban havi 1-2 alkalommal lemennek ezek a "miért nem olyan mint Androidon" körök, és itt is azért felmerül miért nem olyan az ablakkezelés, fájlkezelés mint Windows-on stb. szóval teljesen van alapja a mondásnak. És fordítva is igaz, hiszen ha én most fognék egy Android telefont és Windows gépet, egy csomó dolog nincs benne, ami számomra alap, megszokott. Ezért kell feladatra venni eszközöket és utánanézni melyik rendszer mire jó, mire nem.
Böngészést emlegeted, na nekem már az kényelmetlen lenne Androidon, hiszen ott a Chrome-ba nem lehet kiegészítőket rakni, Safariba lehet. Alkalmazásokat keresünk, na nekem ez is tetszik iPhone-ban sok minden beépítve, reklámmentes, jó appok. Minap kérdezte valaki új user milyen appal lehet PDF-ből kivágni 1-2 lapot, egyesíteni stb. hát mondom minek ehhez app, az iOS tudja gyárilag, kérdezik milyen rádió, hát a gyári zene appban beépítve tunein, scanner, konvertálás, parancsok stb. sok hasznos dolog beépítve. A macOS kapcsán is az király, egy rakás dolog beépítve, nem kell programokat keresgélni, egy szűz Windows ellenben gyakorlatilag még használhatatlan hétköznapi feladatokra is. -
_q
addikt
válasz
herdsman12 #125675 üzenetére
A mérnökök valószínűleg nem választhattak. Cégek meghatározzák, hogy mivel dolgoznak. Nákunk például kimondottan HP üzeti gépeket adtak, mert arra volt a cég leszerződve, kivéve amikor volt egy ellátási problémás időszak, mert akkor volt aki Dell üzleti gépet kapott. Tehát a 90%-a a mérnököknek valószínűnek tartom nem önszántából használja.
13" nem zavar? Davinci Resolve esetén nekem a 24" monitor legalább kellett a kényelmes vágáshoz, hogy rendesen lássam amit akarok. Már 14" esetén is csomó minden zavaró mert nem fér ki egyszerre.
-
szabonagyur
félisten
válasz
herdsman12 #125302 üzenetére
Lehetséges, ennek utána nézek.
Amúgy nem a OneDrive, hanem a Windows App az ami ezt a jelet kapta.
Amúgy érdekes, hogy váltakozik, hogy melyik appra írja, hogy prevent from sleeping.
Céges gép, nem törölhetem
-
válasz
herdsman12 #125302 üzenetére
OneDrive gondolom folyamatosan rá-rá csekkolgat, hogy van-e szinkronizálni való. Ezért is töröltem le a bánatba én is. Webes felületen ugyanúgy tudok bindzsizni.
A Spoti az már jobb kérdés. -
szabonagyur
félisten
válasz
herdsman12 #125300 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #125215 üzenetére
A kijelzőt csak sima desztillált vízzel szoktam. Ez a kūlső burkolatra jó.
-
válasz
herdsman12 #124611 üzenetére
Reggel még bekapcsolható volt,sajnos már du nem.
Köszi -
general
addikt
válasz
herdsman12 #124499 üzenetére
aaah köszi! tökéletes!
-
eddie17
addikt
válasz
herdsman12 #124368 üzenetére
Köszönöm, akkor majd nézem, hogy mi lehet nálam.
-
eddie17
addikt
válasz
herdsman12 #124352 üzenetére
És állítottál bármin is? Vagy csak úgy ez ilyen jó?
Monterey van rajta? -
lakisoft
veterán
válasz
herdsman12 #123582 üzenetére
Nagyon koszi!
-
dudu98
tag
válasz
herdsman12 #123104 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyi akkumulátor típust értékesíthetnek, teljesen random módon küldhetnek, gyártótól függetlenül. Kicsit mintha lottóznék az akksival, hogy hátha jó fog érkezni
Tehát rendelek egyet, kibontom, megnézem, hogy gyártó alapján megbízható, és ha nem akkor visszaküldöm és várok egy hátha jobb másikra?
Meg ahogy írtad a minősítés is random, mit milyennek írnak ki... -
atees
őstag
válasz
herdsman12 #122742 üzenetére
Köszi! Közbe megtaláltam, kár hogy 2 Bt kapcsolat között nem lehet váltani
-
Frontiner
aktív tag
válasz
herdsman12 #122120 üzenetére
Igen, úgy szépen be is tölti.
De erre vonatkozó beállítási lehetőséget sehol nem találtam. Akkor nem én vagyok ilyen vaksi -
válasz
herdsman12 #121968 üzenetére
Köszi! Ez bővülhet a saját chip végett, vagy marad ez, mert bevált? (tippre...)
-
Fitzgerald
veterán
válasz
herdsman12 #121666 üzenetére
Köszi!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
herdsman12 #121098 üzenetére
Igen ez meg a másik, van az elején trial, szóval ha az SSD paramétereit kell előtúrni, ez jobb is, mert az Amorphus inkább benchmark.
Hivatalos weboldalról is tölthető: [link]
-
Trolee
aktív tag
válasz
herdsman12 #121035 üzenetére
Szia.
Köszönöm, sokat segítettél, megoldódott a probléma.
Lógok eggyel. -
Trolee
aktív tag
válasz
herdsman12 #121035 üzenetére
Igen pont az a gép.
Nem ajánlott fel újabb verziót, és ott az elsősegély sem segített.
Holnap megpróbálom amit írtál, köszönöm. -
válasz
herdsman12 #120861 üzenetére
ez csak a png-t oldja meg, a cél az lenne, hogy az összes képformátum meglegyen
az iina ezt elég elegánsan csinálta meg.
-
válasz
herdsman12 #120859 üzenetére
egyesével megvan, ezt kerülném el szívesen.
-
lukcsimre
csendes tag
válasz
herdsman12 #120752 üzenetére
Szuperköszi, pont valaki hasonlót kerestem.
-
eddie17
addikt
válasz
herdsman12 #119467 üzenetére
Közben megoldottam már települ a Monti.
Sajnos új telepítésnél már 13.5 a minimum szoftver követelmény, nem tudod monterey-re letölteni.
Most abban bízok, hogy felhőből engedi, mert Sonoma-n letöltöttem. -
ribarszki
őstag
válasz
herdsman12 #119397 üzenetére
Eddig magasan az elvárások felett ez az akksi! Az iFixites már újkorában is nagyon gyenge volt. Talán 4 órát ha kibírt... Ez viszont most nagyon erős. Ahogy számolgattam, a 7-8 órát hozza. Persze csodákat nem várok, de legalább nem 4órás üzemidőről indulok..
-
ribarszki
őstag
válasz
Köszi!
Adok egy esélyt [ennek]. Bár 8 éves a rMBP, de az ég világon semmi baja, tökéletesen kiszolgál, gyors, amire nekem kell arra untig elég, megbízható. Reméljük ez az akkumulátor jobb lesz mint az iFixit akkuja.
-
válasz
Én azt olvastam hogy 24 hónap garancia van.
-
daninet
veterán
válasz
herdsman12 #119141 üzenetére
Visszamentem, kvázi elismerték, hogy nem új akkut kaptam, visszaadták a pénzt.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
herdsman12 #119139 üzenetére
Köszi,
igen ezt megtaláltam, hogy alkalmazásonként lehet új kódot felvenni, ami felülírja a régit, de pl. a * karaktert, akkor 20 alkalmazásban írjam egyesével felül?
Akár fizetősben is nincs olyan egyszerű progi, amivel magán az egész MacOS-en megváltoztathatok egy kombinációt, és mindehol úgy lesz?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
herdsman12 #119137 üzenetére
Persze, olvasni sosem árt, ezzel kezdtem, de pl.:
"A bal oldali listában jelöljön ki egy kategóriát (pl. Mission Control vagy Spotlight).
A jobb oldali listában törölje a letiltani kívánt billentyűparancs mellett található jelölőnégyzetet."Sajna a command+q parancsot egyik almenüben sem találom, így nem tudom törölni sem, sok ott van, de ez pl. pont nincs
-
mazsiii92
senior tag
válasz
herdsman12 #119096 üzenetére
Szerintem nem az a baj, hanem az, hogy amikor hívják akkor a BT hangszórón szól a csengőhang ami nyilván hangos és zavaró számára. Erre keres megoldást.
-
válasz
herdsman12 #118907 üzenetére
De én nem tudom megoldani? Apple.hun fent vannak a csomagok, csak azt nem tudom, hogy az a care plus vagy sima...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
herdsman12 #118808 üzenetére
-
Marcsello31
őstag
válasz
herdsman12 #118722 üzenetére
Rendben megnézem hogy mit mutat a sensor, normál esetben neki már pörögni kéne a ventinek:
De még mac alatt is megnézem hogy mit művel, netezésre teljesen jó lenne ez az öreg masina. Egész jó állapotban van a korához képest, még a porra gyanakszom.
Tegnap már lefutattam egy sensor tesztet terminál alatt, a linux látja a hőmérséklet, meg mindent, de arra nem jöttem rá, hogy én hogyan pörgethetem fel terminál alatt a ventit. Simán megsülne alatta egy falat kenyér, mikor filmet nézek alatta.
Köszi a linket, és átnézek oda. Nem hivatalosan 4gigabyteig lehet húzni a gépet memóriailag, láttam ilyet a youtubeon. Kodi akadás mentesen fut alatta, azért azon kiégtem."kb 30-50 fok között változik a hőmérséklet, ha hagyom túl melegedni,
ha beállítanám egy alap pörgésre, szerintem nem lenne gond a melegedéssel sem. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #118614 üzenetére
Erre gondoltam volna én is. Itt egy kép Sonoma alól is: [kép]
-
Marcsello31
őstag
válasz
herdsman12 #118611 üzenetére
Értettem amit írt, nálam az van hogy bekapcsoláskor rögtön adja a hangot, nem a szokásos rendszer hang ez, mikor betöltött a rendszer, ez még előtte adja.
-
Adams15
aktív tag
válasz
herdsman12 #118471 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Utánajárok, hogy vajon van-e költsége a javításnak. Lehet megnézetem, hogy látnak-e bent bármit, ha tényleg ingyen van...
Egy-két billentyűn is van valami kis gyári hiba, a kijelző illeszkedése sem 100% már a bontás óta.. lenne mivel foglalkozniuk -
tl-x
addikt
válasz
herdsman12 #118458 üzenetére
Kivettem belőle, semmi púposodás.
-
tl-x
addikt
válasz
herdsman12 #118447 üzenetére
Köszönöm szépen!
Vegyem ki inkább a gépből? -
bmakszim
őstag
válasz
herdsman12 #118343 üzenetére
Az alapesetben csak a mikrofon bemenetét tudja rögzíteni. Nyilván, ha nem fejhallgatót használsz, akkor a hangszórón hallatszódó hangokat is fel fogja venni a mikrofonon keresztül.
Ahhoz, hogy a kimeneti hangot is rögzítsd, kell a BlackHole. De sokkal körülményesebb bekonfigurálni, mint az OBS-t és utóbbi sokkal többet tud és felhasználóbarátabb a felülete is. -
nOvOp
senior tag
válasz
herdsman12 #117994 üzenetére
Köszönöm, törlés után egyből sikerült telepíteni
-
zsero
aktív tag
válasz
herdsman12 #117983 üzenetére
Köszi!
-
Smiley
addikt
válasz
herdsman12 #117831 üzenetére
Tényleg fejbe kéne lőni azokat akik fordítják az ilyen operációs rendszereket. Itt gondolkozom, hogy mégis mi lehet az a kötet... majd leesik miután megnéztem a képet. Valamelyik zseninek, tényleg sikerült kötetre fordítani a container-t?
-
Balli
őstag
válasz
herdsman12 #117830 üzenetére
Nagyon, nagyon szépen köszönöm! Sikerült a Monterey-t felraknom ezzel a módszerrel
-
merqree
őstag
válasz
herdsman12 #117636 üzenetére
Én egy másik platformon (win11) használom (megvettem) a 4K Video Downloader+-t, és rendszeresen jönnek a frissítések hozzá, nekem nagyon bevált, főleg, hogy be tudom állítani, milyen minőségben szedje le (hang és kép).
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #117546 üzenetére
HighSierra letöltéséhez kell az AppStore használat.
Weben nem tudom a telepítőt letölteni csak az AppStore App segítségével.
Ezért említettem, hogy a dmg lehet a forrás kiindulásnak.Persze, próbáltam mindent, de az ssd teljesen gyalulva lett (Arch Linux volt rajta), így onnét recovery-re nem számíthattam. A netes recovery pedig Sierra-t akar letölteni (gondolom ez volt rajta eredetileg) és közölte, hogy nincs szerver ahonnét elérné már a Sierra-t. Szóval az is bukott.
De szerintem nem lesz gond a Sierra.dmg kiírással. Aztán ott már 100%-hogy le tudom szedni valamelyik újabb installert, amivel elkészíthetek egy újabb telepítőt.
Ezután pedig egy tiszta telepítést fogok csinálni. Aztán meglátjuk mennyire lesz nyögvenyelős ez az öreg gépecske. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #117544 üzenetére
Igen, ezt tudom és ezeket az oldalakat én is megtaláltam.
Viszont talán átsiklottam valamin, de úgy látom a problémára továbbra sem adnak megoldást.Azaz egy működő macOS nélkül hogyan tudok telepítő pendrive-ot készíteni?
Egyrészt az AppStore-ból sem tudok letölteni, másrészt az installert sem tudom felmásolni.
Egyetlen ötletem van csak, hogy mondjuk egy Sierra dmg-t letöltök és azt linux-on kiírom dd-vel.
Aztán a feltelepített Sierra-n már tudok letölteni HighSierra <->Monterey telepítőket és kiírni azokat a szokott módon. -
brunocortona
újonc
válasz
herdsman12 #117423 üzenetére
Köszönöm!
-
Nescafé
őstag
válasz
herdsman12 #117415 üzenetére
Akkor marad ez.
köszi -
merqree
őstag
válasz
herdsman12 #117195 üzenetére
3P&5mXEu%*7h6J39$Krb
It would take a computer about 42 quintillion years to crack your password
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #117178 üzenetére
Elérem a lemezkezelőt, csak nem lát egy partíciót. (Lehet, hogy a virtuális környezetben van a hiba )
-
jófejsrác
senior tag
válasz
herdsman12 #117035 üzenetére
Közben sikerült megcsinálni, újraformáztam a lemezt még 1x és végül a Monterey rendszer rákerült.
Köszi azért
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #116913 üzenetére
A leírások sem egyértelműek, a lemezkép letöltésnél meg nem is látod a fájlt, Appstore letölti, Settings telepítené, de nem tudja...de közben parancssorból tudod csinálni a recovery disket.
A particionálás sima ügy volt, csak töröltem a kötetet.Szerencsére új gép, nem volt mókolva.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #116902 üzenetére
Némi anyázzással.kísérve megoldottam, azért ennek a folyamatnak is van egy sajátos Mac-es logikája. Pár apróságot leszámítva mindent visszarakott.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #116902 üzenetére
Köszi, megpróbálom ezzel.
Még nincs nagy rutinom e téren.
-
Geresics
addikt
válasz
herdsman12 #116780 üzenetére
Ohh, ez felett elsiklottam, köszi!
Családi nyaralás volt, az pedig 3 gyerekkel félig rossz időben a Balatonparton minden, csak nem pihentető! -
Alex91
félisten
válasz
herdsman12 #116615 üzenetére
Hat en a helyeben akkor mar a boltban kinyittattam volna, es addig nyittatom, amig olyat talalok ami nem merult meg le! Nem.. ?
Azert kivancsi lennek, hogy tenyleg benyogte-e, hogy valojaban miert cserelteti? De csak koltoi kerdes, kozom valoban nincs hozza…
-
tuzpenge
őstag
válasz
herdsman12 #116601 üzenetére
-
tuzpenge
őstag
válasz
herdsman12 #116583 üzenetére
Szia.
Ezeket még nem is próbáltam, de most megteszem. Majd jelzek hogy megjavul e tőlük.
Köszönöm! -
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #116466 üzenetére
Megoldódott a partícionálási problémám.
Nem találtam leírást, hogy kell létrehozni a MAC SSD kötetcsoportot, hát ez majd lesz a telepítés során a kötelezően létrehozandó MAC SSD kötetből/kötetbe.
Azt se jegyzik egy dokumentumban se, hogy nem kell létrehozni a MAC SSD - adatok kötetet, mert ettől érdekes keresztbe csatolás keletkezik. A MAC SSD - adatok kötetet elkészíti magának a rendszer a telepítés során.
Ehhez képest egy Windows/Linux dual boot partícionálás sima ügy. -
Årpi
őstag
válasz
herdsman12 #116549 üzenetére
Én használok, BT-vel. Teszi a dolgát.
-
spacelab
tag
válasz
herdsman12 #116552 üzenetére
Én egy Logitech M650L-t használok. Állítólag nem a legjobb szenzor van benne, de én nagyon szeretem. Mellesleg pont a kezembe illik. A feleségem is egy ugyanilyet használ, csak ő pinkben
-
SharpSA
veterán
válasz
herdsman12 #116549 üzenetére
Korábban írta már itt valaki, hogy ilyet használ és én is ilyet vettem Feleségemnek a tőlem örökölt M1 Air-hez. BT-n működik, teljesen rendben van.
-
dabgergo
őstag
válasz
herdsman12 #116405 üzenetére
Köszi a segítséget! Neked is moleculez!
Hőmérsékeltet még nem is néztem az az igazság, csak feltűnt h akkor is megy, amikor régen nem, pl. ha nézek filmet VLC-vel, akkor durván felpörög, nagyon idegesítő, de Lighroom és Photoshop használatakor is sokkal többet megy mint régen.11.7 Bug Sur van fent, simán lehet h a frissítés óta van.
Akku amúgy már elég rossz passzban van, sztem meg is van dagadva kicsit... gondolom illene cserélni.
-
Schnorkel
tag
válasz
herdsman12 #116281 üzenetére
A telefonon is a legfrissebb iOS rendszer fut?
-
válasz
herdsman12 #116278 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz
herdsman12 #116225 üzenetére
Köszi a helyesbítést, én lemaradtam régebben.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
herdsman12 #116217 üzenetére
Fingom sincs. Már jó ideje ilyen egyébként. Azóta nem történt semmi sem vele. Tegnap szétszedtem kíváncsiságból, aztán eddig jutottam. Aprón kerestem akksit hozzá, de nem találtam, úgyhogy marad így. Vagy eladom alkatrésznek.
Gondolom kiszedett akksival nem lehet használni hálózatról.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
herdsman12 #116141 üzenetére
Szerintem egy 65 wattos Baseus töltő megteszi az is elég gyorsan tölt:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest