- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
GeneraL_XTX #127187 üzenetére
Nekem meg uj, de nagyon masszivan egyben van. Nincs recseges.
Razert is azert vettem, mert mart alu hazas, ahogy az unibody MAC verziok. -
weinmaker
őstag
válasz
GeneraL_XTX #126409 üzenetére
Majdnem jogos, vagyis igazából jogos. Ugyan nekem m1 van, de munkára csak visítva alkalmas sokszor annyi idő alatt és kényelmetlenséggel, mint az m1-es macbook-om.
-
atees
őstag
válasz
GeneraL_XTX #125927 üzenetére
Biztos hogy lesz idén M4 air?
-
klosemaxi
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #125927 üzenetére
Dollar arfolyam ki tudja milyen arakat hoz 😬
-
blakey
titán
válasz
GeneraL_XTX #125916 üzenetére
Infuse
-
havri1
félisten
válasz
GeneraL_XTX #125916 üzenetére
Ha HDR tartalmat nézel nem HDR képes kijelző, fakó lesz az egész.
Az biztos feltűnne. -
TheMarci
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125911 üzenetére
Ne írj ilyeneket, én eddig nem akartam lecserélni az M1-et!
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #125891 üzenetére
Én azt hittem ez már csak amolyan legenda, és ez már a múlté.
-
válasz
GeneraL_XTX #125880 üzenetére
Szerintem mindenki tudja, hogy mi az, ami miatt a Telekomnál akar a Telekom-ügyfelek kb mindegyike vásárolni. Nem, nem az elérhető kedvezmény, mert igen sokszor előfordul, hogy a nagy kedvezmény ellenére is máshol olcsóbb a cucc. DE. Ott van a hűségidő vállalása fejében adott 22 havi kamatmentes részlet, ami nem hitel, és nekem pl. soha nem kértek semmi papírt, egyszerűen ideadtak bármit, nagyértékű tévét, tabletet, stb. Na ez az, amiért a Telekomnál óriási a kereslet. Nagyobb, mint a beszerezhető raktárkészlet, mert a disztribútor számára ők is csak egy cég, és más cégeket is ki kell szolgáljanak.
Erről jut egyébként eszembe, hogy amikor az eredeti - legeslegelső - AiPods megjelent, olyan nagy volt iránta a kereslet, hogy negyedik USA-beli utamon tudtam csak végre vásárolni egyet, pedig voltam San Franciscóban a nagy üvegpalota Apple boltban, Las Vegasban két helyen is, mindenhonnan elhajtottak. San Franciscóban rendes volt a srác, mondta, hogy azonnal elkapkodják, amint megérkezik, de jövő csütörtökön kapna új készletet, félre tesz nekem egyet, ha bejövök reggel 10-ig. Sajnos azt kellett mondanom, hogy a hétvégén repülök vissza Európába.... Ezzel a történettel is azt akartam érzékeltetni, hogy sokszor az Apple a saját kisker-láncát sem tudja megfelelő árukészlettel ellátni... Tudom ez nem vigasz, de ez nem csak a telekomnál fordul elő. -
DonMedve
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125878 üzenetére
Gondolom sokan kedvezménnyel, kamatmentes részletre megveszik. Nekem is az volt a tervem, csak jött egy M4 mini jó áron, nem volt létfontosságú a laptop. Eredetileg Air-t akartam.
-
-Skylake-
addikt
válasz
ez amugy milyen config 800ert hogy ennyire leraboljak azonnal ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Persze ez ilyen, csak pár darabot kapnak a nagykerből.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #125864 üzenetére
Nekem az első MacBookom, de az akkuja fantasztikus
-
DonMedve
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125866 üzenetére
Most, hogy így mondod, nekem is cserélődött.
-
DonMedve
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125852 üzenetére
Szintén zenész! De van amikor érdemes türelmesnek lenni.
-
TheMarci
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125850 üzenetére
Korábban valaki írta itt, hogy a notebook.hu-nál is van bank nélküli részletfizetés, hátha megoldás lehet neked. Személyesen nem tudom milyen, én is csak a Telekomosat használtam eddig, mert nem kell hozzá semmi extra papír, hitel, stb, de a leírás alapján ez a notebookos is hasonló lehet.
-
DonMedve
addikt
válasz
GeneraL_XTX #125850 üzenetére
Igazából attól függ mennyire sürgős. Van amikor hetekig nincs készlet, aztán egyszer csak jelzi, hogy van. Én azt szoktam tenni ilyenkor, hogy amit nagyon tőlük szeretnék megvenni, arra kérek készletértesítőt. Így tettem a 15PM-el is, meg egy monitorral, sőt a jelenlegi tv-met is így vettem, egyik sem volt raktáron amikor néztem.
-
bmakszim
őstag
válasz
GeneraL_XTX #86777 üzenetére
Hát, ha én azt se tudnám melyik gombbal kell bekapcsolni egy laptopot, nem biztos, hogy próbálkoznék egy beta operációs rendszer telepítésével (főleg, ha még a nevét se tudnám leírni)...
De komolyan, ahogy látom még csak nemrég váltottál Windows-ról. Én azt tanácsolom, légy inkább türelmes és kíméld meg magad egy beta rendszer nyűgjeitől, van elég belőle egy véglegesnek is. -
trobi28
addikt
válasz
GeneraL_XTX #86770 üzenetére
Szuper, probléma megoldva. Már megérte felkelni reggel
-
trobi28
addikt
válasz
GeneraL_XTX #86768 üzenetére
Tudom, hogy alap dolgok, de próbáld végig a support által javasoltakat:
[link] -
r4z
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #86764 üzenetére
Ha lemerult, kell neki egy kis ido, mire bekapcsolhato lesz, a “lemerultem” ikont viszont szerintem mutatnia kene a kijelzon - 2015-os gepeken legalabbis meg igy van, de lehet varialtak rajta azota.
-
trobi28
addikt
válasz
GeneraL_XTX #86764 üzenetére
Szerintem várj még vele, had szedje össze magát az akkumulátor. Be kell annak kapcsolnia, ha már töltött bele valamennyit.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GeneraL_XTX #43801 üzenetére
A hangja nem annyira zavaro, ellenben a WSAD gombok koruli melegedes eleg problemas hosszabb jatszadozas kozben (ha fizikai munkas kezed van, akkor lehet nem), valamint Macen ugye az fn gomb van a ctrl helyen, ami jatekokban eleg kenyelmetlen tud lenni. Szoval egy USB billentyuzet nem art hozza jatekhoz.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Szia!
Nagy LOL-os vagyok de valami borzasztó az air-en játszani vele. Viszi rendesen, azzal baj nincs. Minden maxon, nagyon sok minden fut a gépen háttérben de fix 100 fps megvan, ami 5v5 fightba leesik 70-re, de minden akadás nélkül.
Ami miatt nem szeretek és 3 aram után elegem is lett az osx alatti LOL-bol, hogy nagyon furcsa az egér mozgása. Nem tudom pontosan leírni a hibát, de olyan érzésem van mintha lassan indulna meg az egér mutatója hiába rántok akkorát rajta, hogy kificamodik a csuklóm/vállam. Pedig ugyana zzal az egérrel és beállításokkal játszom mint windows alatt.
15.6-os lapossal játszom, nem volt fura a 13-as kijelző, csak az egér, de az nagyon, nekem!
Amikor nem itthon vagyok és az mba van nálam akkor inkább elmegyek egy kocsmába mint LOLozzak rajta.
A melegedés nem volt zavaró, ventillátor hangja szintén bőven türhető.
Más játékkal nem játszok, így csak erről tudok véleményt mondani. -
xedos
addikt
válasz
Hát a 128-on éppen csak el fogsz férni... A két oprendszer eszi a helyet. Én Mac-ről Yoga 2-re váltottam.
Már az a gép is 1366x768-on gyenge beállításokkal vitte a Wot-ot és a Warshippet is. Abban még i5 4200-es proci és abban egy intel 4400-as VGA volt. Most váltottam Yoga 700-ra, mert abban már van egy 940-es VGA. Ebben közepes beállításokkal fullhd-n tolja a játékokat. A következő, hogy tökéletesen fusson rajta az OSX :-) -
r4z
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #43811 üzenetére
Az Airt erre a felhasználásra nem ajánlom, nem játékra való. A 940M-es gépet vedd inkább szerintem, más kategória teljesítményben. Közepes terhelés mellett valóban alig van hangja, de megjáratva azért tud sivítani.
-
r4z
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #43803 üzenetére
Ahogy nézem, a játékok foglalnak kb 60GB-ot összesen, a macOS az 10-15, a Windows meg 10-25, attól függ, melyik. El fogsz férni.
-
vans?
őstag
válasz
Nekem 128 GB Air van, hat mondjuk ugy, hogy jatek mar nem ferne ra.
-
TheMarci
addikt
válasz
Senkinek nem ajánlanám a 128 gigát még egy rendszernek sem.
-
válasz
A WoT biztos menni fog (egy kollégám tolja valami béna Windows-os gépen), a másikat nem ismerem. A hűtés nem zavaró, rém csendes masina...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest