- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Head88
addikt
Hivatalos szervizbe vigye. Csak ott érvényes a csereprogram. (istyle, icentre, almárium pro)
(#69111) r4z
Pontosan. Sajnos a hivatalosak úgy működnek, hogy a hibás alkatrész helyére tudnak rendeli az ellátótól cserét.(GSX renszerben) Mindenről dokumentációt kell készíteniük szóval bürokratikusan lassú lesz.
Amint megkapják az alkatrészt, küldik vissza a hibásat.
Összességében kicsit több mint 1 hét lesz a folyamat. -
megema
őstag
Esetleg TigerVNC, ha már szerver oldalon is az fut.
TigerVNC-ből van szerver és kliens is. Utóbbi multiplatform, nem kifejezetten Macre fejlesztették. Nem tökéletes és a felülete is teljesen elüt a Maces appoktól. De amúgy az a legjobb. Teljes képernyőre rakásnál még a távoli asztalt felbontását is átállítja.
(#55579) Smiley: Köszi! Néztem korábban, de az elhanyagoltsága miatt ki sem próbáltam. Most feltettem a frissebb változatát (simán Chicken) és tényleg nem rossz.
-
Diokhan
addikt
-
wm2
őstag
Akkor csak bekerült a por meg a szösz az ágyról. Az MX4 pasztától sokan várják a csodát, pedig igazából a lekvár a tuti.
Nekem ez egy átlagos netezős stat:
15W TDP i5 fan 0 rpm, aminek az az előnye, hogy nem kerül bele por és amikor tolom a Batman: Arkham City-t, akkor elevatoron van, igaz ilyenkor 70 fokon
-
Tiszta telepítés:
1.
Lemented minden adatod egy külső meghajtóra, NAS-ra, akármire.2.
Kikapcsolod a géped, majd elindítod és nyomva tartod a CMD+R gombokat.3.
A megjelenő menüben kiválasztod a lemezkezelőt és törlöd a Macintosh HD-t.4.
Ha kész, kilépsz a lemezkezelőből és a főmenüben találod magad. Jobbra fent a menüsoron ellenőrzöd, hogy csatlakoztál-e a netre, illetve milyen billentyűkiosztás van beállítva.5.
Kiválasztod az OS X telepítését és követed a megjelenő utasításokat. Szükséged lesz az iCloud azonosítódra és jelszavadra, hogy internetről letöltve telepíteni tudja a varázsló.Nagyjából ennyi.
Én még szoktam nyomni egy PRAM reset-et is, mielőtt nekiállok, de nyilván ez nem szükséges...
-
TheMarci
addikt
A mostani gepemen amikor mar a 3. Osx verziot raktam fel frissitve az elozot, elhataroztam, hogy a Yosemitet frissen telepitem, es mennyire jobb lesz. Felraktam frissen, es csalodottan tapasztaltam, hogy ez nem olyan, mint a Windows, cseppet sem lett gyorsabb, mint az elozo frissitett rendszerek, szoval en ezek utan csak updatelek.
Off: Utana egy ssd rengeteget segitett a gyorsasgon. -
szijartg
őstag
Egyszerű telefonon, csak felhívod őket mondod hogy mit szeretnél és meg is csinálják. Nagyon kedvesek!
De, lehet netről is, de ott fake címet kell megadni! Persze ha van kinti címed akkor meg tudod csinálni neten is! De én nem kockáztattam, ID-m magyar címre van regelve, így inkább telefonon csináltam!kenny123 nincs régióhoz kötve, magyar iPad-ra vettem legutóbb angliából! Simán megcsinálták!
-
csab2
veterán
-
Aaron14
őstag
Szia,
ahogy fentebb is írtam, én a Stylebolt-ot ajánlom. Többen is vásároltunk már tőlük és megbízhatóak!Ha jól láttam, akkor alap rMBP-t szeretnél, a mely a notebookzone-nál kb. 400.000 Ft, míg a Stylebolt-nál kb. 390.000 Ft és ebből még (ha felsőoktatási diákigazolvánnyal vásárolod) lejön 6%, ami több, mint 20.000 minuszt jelent.
Azt is írtam, hogy a hibás kijelzős (jobb felső sarokban erőteljesebb bevilágítás) rMBP-mat kicserélték egy vadonatújra, amit pl. egy APR csak javítana...
-
Aaron14
őstag
Én kb. 40.000 Ft-tal olcsóbban vettem a Stylebolt-tól az alap rMBP-mat (magyar billentyűzet) az APR-ekkel szemben. A garancia már be volt regisztrálva, mikor megérkezett a gép (-1 nap), és az ID-hoz is be tudtam regisztrálni (Apple Support segítségével), valamint, ami még nem elhanyagolható, hogy az elsőnek bevilágításos volt a kijelzője, így az egész gépet kicserélték egy vadonatújra!
-
Syl
nagyúr
A Luna csak egy fantázianév az ElementaryOS (ubuntu alap, osx kinézet) verziójára (mint pl. a yosemite).
Én az Air-t az *digitalban vettem. Akkor éppen volt raktáron (ami itt vidéken nem kis dolog!), plusz 32 ezerrel olcsóbb volt, mint az Apple üzletekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest