-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szijartg #71196 üzenetére
Lehet, hogy valami nem oké, de...
Nem érdekel!
Nem akarok rájönni mi okozza. Sierra alatt nem csinálta. High Sierra alatt igen. Mojave alatt igen. Nekem ennyi elég, hogy húzzak vissza a francba a megbízható, rendesen működő rendszerre. Ugyanazok a szoftverek vannak rajta, ugyanazokat használom, ugyanúgy. Ha jó volt, és frissítés után nem az, akkor nem én vagyok helikopter.
Rohadtul bosszant, hogy nem lehet elmozdulni Sierra-ról.
-
válasz
szijartg #71196 üzenetére
Az elején azzal magyarázták, hogy sokat indexel, dolgozik a háttérben, stb. De egyértelműen jobban merül, mint HS alatt. Ha a hardver a ludas, akkor marad az a verzió, hogy az új gépekre van optimalizálva és a régebbieken benéztek valamit. Egyébként sokan küzdenek vele, részemről a rendszert nem piszkáltam, minden beállítás változatlan. Tehát ilyen téren minden oké. Nem lehet véletlen, főleg nem tömegesen, biztos hogy a frissítés okozta hibát...
-
general
addikt
válasz
szijartg #70803 üzenetére
köszi! és az előtted a kérdésre válaszolóknak is! gondolom 6 magot akartál írni, nem négyet..
kolléga végül megvette a 2018-as 15"-at az iStyleban. 6 magos i7, 16gb, 512gb. én még nem láttam, de mindenképpen megtapizom majd. ő is 2015-ös modellről vált. (pontosabban asszonynál marad ez)
viszont usb-c átalakítót nem tudtak neki adni, sehol nem lehetett kapni...a vicc kategória, 2 napig volt egy méregdrága netbookja (kis túlzással).
ezzel az usb-c portolással az apple durván tökön lőtte magát, nem jött be a megelőzzük-a-korunkat-hype..
csak most már nem léphet vissza.aki ezt ott kitalálta pár éve, tömlöcbe dobnám.
-
megema
őstag
válasz
szijartg #61569 üzenetére
Nem használok ilyet, de a Parallels Toolboxban is van felbontásváltó tool, bár lehet csak előfizetéssel kapod meg. Kipróbáltam, működik.
---
Ha esetleg valakit érdekel, a Paragon NTFS drivere megvehető más drivereikkel együtt csomagban, teljes élettartamra vonatkozó ingyenes frissítési garanciával, 50 €-ért. Ha nem csak NTFS kell, mindenképp megéri.
-
-
zooole
senior tag
válasz
szijartg #46843 üzenetére
Köszi!
Ezzel kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés. Egy dán srác ugyan ezzel a problémával írt Apple Community-re. Az Enter angol kiosztásokon olyan, mint a Shift, azaz csak egy sort foglal, máshol (ahogy nálunk is), kettőt.
Van itt esetleg olyan aki 2016-os MBP-t használ? Ti nem tapasztaltátok ezt a problémát?
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
szijartg #44093 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, én ugyanazt az egy szem töltőt használom és hurcolom magammal mindenhova már 6. éve, és még mindig tökéletesen működik. Nem ragadnak be a pinek, nem hullik szét a kábel, semmi baja nincs. (Ez még egy Magsafe1.)
(#44095) #Chris: Okos ötlet, 12 rongyért venni valami utángyártott vackot (ami vagy működik, vagy nem, szállításkor meg sikeresen vagy elhagyod a kis mégneses baszt, vagy nem), hogy a 9 kilós gépet kényelmesen használhassa az ember. Nem is értem, miért nem tapsolok hozzá. Meg ahhoz, hogy egy nyomorult egeret nem tudok majd rádugni a gépre. Vagy egy SD kártyát megetetni vele. Tényleg remek lesz.
-
-
válasz
szijartg #36537 üzenetére
Hopp, köszi, otthoni előfizetésben soha nem is néztem, üzletiben vagyunk. Ott ezt hozza fel: [link]
És már nagyon hosszú ideje ezt hozza, még abból az időből, amikor nem volt FT. De most jó lenne tudni, hogy vajon ugyanazt adják-e, mert üzletiben konkrétan azonnal érdekelne. Hol tudom vajon megkérdezni?
-
bmakszim
őstag
válasz
szijartg #35397 üzenetére
És mégis melyik CPU konkrétan? Mert az Intelnek nincs 4 magos Skylake processzora Iris iGP-vel felszerelve és valószínűleg a Kaby Lake-ig már nem is lesz. Pont emiatt került Broadwell az új 4K-s iMacbe is.
Talán azt tudnám elképzelni, hogy az olcsóbb verzióba kerülne Broadwell Iris Pro 6200-vel, a drágábbikba pedig menne valamelyik 4 magos Skylake i7-es egy dedikált GPU-val.(15" MacBook Pro-ról van szó)
-
r4z
nagyúr
-
ielektros
senior tag
válasz
szijartg #23618 üzenetére
iOS az a mobil oprendszer es ott meg csak 8-nal jarunk.
Gondolom OSX-re celzol. Meg nincs vegleges 10.10. Tudod frissiteni OSX 10.10 beta -ra anelkul, hogy mindent ujra kellene telepiteni de szerintem semmi ertelme betaval jatszani mert 2-3 heten belul itt a 10.10 tejes nem beta verzio. Azert nem ajanlom a DP valtozatokat mert azokrol nem lehet stabil-ra frissiteni majd.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
szijartg #10362 üzenetére
Nem tudom, hogy mik az igények; én LogMeIn Free-t használok maximális elégedettséggel.
Nagyon szerény sávszélesség igénye van és gyakorlatilag platformfüggetlen(kis túlzással). Mind Magyarföldön, mind UK-ban lévő gépeket gond nélkül tudok vele kezelni PC-ről és iPhoneról is. Jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest