- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobexX10
aktív tag
válasz
Head88 #69155 üzenetére
Én sokáig kerestem 15"-os 2015 pro-t 400 alatt nem nagyon találtam. amazon.com-on pár hete volt egy jó akció 2016-os gépeket árultak. Sikerült is rendelnem egy 15" 2016-os i7 2,9GHz, 16GB, 256SSD, radeon 450 2GB gépet. Rokonok jöttek haza és elhozták
átszámítva akkori árfolyamon 507.000Ft volt. Szerintem elég jó ár.
-
RobexX10
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #69064 üzenetére
Köszönöm szépen
jól működik így
Az első Mac gépem már csak ez hiányzott a többi mellé (iPhone, iPad, Watch, Apple TV). Több mint 20 év Windows utáneddig jól megvagyunk
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult hozatnom USA-bol egy Macbook Pro-t. Kerdesem az lenne ha atallitom a billetyu nyelvet magyarra akkor nem talalom a 0 (nulla) billentyut. Hogy lehet azt elovarazsolni?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki milyen USB-C adaptert használ? Van valami bevált megbízható márka? Olyat keresek amin van 2db USB, SD kártya olvasó, HDMI.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek ez mennyire jó vétel? Most jönnek haza USA-ból rokonok. Lehet hozatnék velük egyet
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Macbook PRO 15" (2015) Ezeknek a modelleknek mi a típus hibája, mivel szokott gond lenni? Van egy jó ajánlat ami még 2018 szeptemberig garanciális. Csak utána mire számíthatok?!
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Ha USA-ban veszek egy Macbook Pro 13" (2017) annak ha lecserélem a töltőjének a fejét EU-ra akkor tudom itthon használni? Illetve garacia itthon is érvényes ugye?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Olyanokat kérdeznék első körben akik hirdettek már almapiac.com oldalon. Volt két külföldi érdeklődő (vagy csak annak adja ki magát) mindegyik valamelyik család tagjának akarja megvenni az eszközt. Olaszország, USA-ba kellene küldeni. Megírtam nekik mennyi lenne szállítással együtt. Megfelelne nekik. Kellene küldenem a banki adatokat. DE furcsa kicsit nekem ez a történet!
Találkoztatok már hasonlóval?
Többször hirdettem ezen az oldalon de ez az első ilyen estem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest