- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
batai15 #1702 üzenetére
Én is a Plus és a Pro között gondolkodtam, de a kameráról és a kijelzőről nem tudtam lemondani miután mindkettőt nyomkodtam, a Pro sokkal jobbnak tűnt. Kicsit féltem, mert inkább Pro Max volt előtte, illetve most Androidról váltottam, 6.5", 6000mAh, ami 3-4 napot bírt. Itt úgy voltam, hogy csak egy napot bírjon ki, de pozitív csalódás lett, mert stabil 2 naponta kell tölteni és akkor még 20% van benne. Biztos egy kirándulás folyamatos fotózással jobban megenné az akkut, de azzal meg úgy vagyok, hogy vannak ezek a MagSafe powerbankok ha gond lenne, csak vastagabb lesz tőle a telefon (jobb megoldás, mint régen amikor az XR fél nap nyaralásnál lemerült és kábellel töltöttem zsebben lévő powerbankkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest