- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
mhydas99 #375 üzenetére
Másként látjuk. Abban egyetértek, hogy nekik megvan hozzá sok mindenük. Én épp az M szériás chippeknél látom, hogy szeparálja az iPad-et a MacBooktól, holott megtehetné, hogy közelíti egymáshoz a kettőt… Csak akkor kevesebb fogy a MacBookból.
vadkörte: az ökoszisztéma tényleg remekül működik együtt többnyire, de ez nem jelenti a crossplatform felé történő elmozdulást. -
janeszgol
félisten
válasz
mhydas99 #365 üzenetére
Szerintem inkább a helyére kerültek a csúcs telók árai.
Nézd meg 2017-et. S8 275k, S8+ 300k. Kiváló amoled kijelző, jó hangszóró, nagyon jó dac, jó teljesítmény.
2017 laptop: 500 ezer ft alatt szar kijelző, szar hang, elfofadható teljesítmény, ócska kamera.Nem, nem érdekel az az érv, hogy a laptopot mennyi másra tudod használni, mert az hülyeség. Nem használja senki többre, mint a telefont.
-
temes69
aktív tag
Nem azt modnom, hogy az iphone tökéletes, távolról sem az. Soha nem voltam egyik gyártónak sem a fanja. Inkább azt nézem, hogy milyen a napi használatban, mit nyújt nekem. Az s24 is egy bitang jó telefon, és igen én is látom a 120 és 60hz közötti különbséget amikor az s24 után kezdem nyomkorászni az iphone-t.
Meggyőzni meg senkit sem akarok arról, hogy vegyen ilyen vagy olyan telót. Miért is tenném? Egyik gyártó sem fizet nekem ezért.
Vannak glitchek az ios-ben is. Én inkább úgy érzem, hogy az iphone tipik amcsi termék. Értem ezt arra, hogy kiveszed a dobozból és használod. Anyám s24-ét nem túlzás, vagy 2-3 órán keresztül frissítettem, minden frissítést egymás után tett fel, nem rögtön a legújabbat. Egyedül meg sem tudta volna csinálni. Viszont utána már jó volt, és a mai napig jó is.
Én nem használok semmilyen kiegészítőt az iphone-hoz. A gyári tokot megvettem rá és kész. Zene csak a kocsiban megy róla, szal nincs szükségem semmilyen apple fül vagy fejhallgatóra. Viszont vettem hozzá usba-usbc kábelt a kocsiba, és azt már inkább samsungot vettem, nem adtam 12ezret az apple kábelértMindenféle utángyárott sz*rokat meg nem dugdosok egy 400ezres telefonba.
Szóval én továbbra is azt mondom, mindenki a saját igényeinek megfelelő telót vegyen. Nem kell számon kérni a gyártót azért mert neki az a termék nem felel meg ilyen-olyan szempontok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest