Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Én rendíthetetlen droid user voltam, zsigerből, elvből és divatból is gyűlöltem mindent, ami Apple
Aztán egy nap eseményei után hirtelen felindulásból lettem iPhone user, (immáron 16). Leírhatatlan érzés használni egy stabil, mindig megbízható eszközt. Holott csúcskategóriás droid cuccról pattantam átt Almára, szóval árban egy liga volt.
Én úgy csináltam hogy vettem egy refurb iPhone 13-ast, próbára, hogyha mégse jön be, ne fájjon annyira. 1 hónap után vettem egy 16-ost
-
blueMerle
veterán
De akkor miért nem veszel refurb 16 Pro-t ha ez ennyire zavar? Az úgy annyi, mint egy új 16, és problem solved.
Egy új 17-es bőven több lesz mint most egy refurb 16 Pro...
BTW, ha valóban át szeretnél térni iPhonera, akkor nem halasztgatnád, és keresnél kifogásokat. Mindig lesz valami, ami pro-kontra a serpenyőben hol az egyik, hol a másik oldalon. És akkor ott leszel, hogy majd a 20-as iPhoneon fogsz morfondírozni évek múlva, és mindig lesz valami, amibe bele tudsz kötni.
És hidd el átérzem, mert én 2-3 évig játszottam ezt
Pontosan ugyanígy. Jajj ezért nem váltok, meg azért, mindig kerestem a mondvacsinált kifogásokat. Igen, lesz bőven olyan dolog, amiben más, vagy kevesebb, de ugyanúgy sok dolog amiben több és jobb
Én februárban úgy keltem fel, hogy oké, elég a kifogásokból, megyek és veszek egy használt iPhone 13-at próbára az S23 FE mellé, mert ha épp nem jön be, nullásan akkor is ki tudok szállni a dologból. És bevállt, most váltottam egy új 16-ra, és őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy az elkövetkező 10 évben visszamennék Androidra. Az égvilágon semmi sem hiányzik a Droidból, pedig nálam ez munkaeszköz, rengeteg olyan funckiót használok rajta, amit az átlag-userek nem, vagy mégcsak nem is tudnak a létezéséről. És zökkenőmentes volt az áttérés
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy holnap érkezik egy 16-os, 13-at fog váltani, abban egy klasszikus simet használtam egy e-simmel.
Olvastam hogy ebben van Dual e-sim támogatás. Namost ezt úgy kell érteni hogy létezik a telóból kétféle verzió, ami:
klasszikus sim + esimet támogat
és egy másik ami
esim + esim,vagy pedig ezt alapból tudja az európai modell (esim + esim)?
Mert utóbbinak nagyon tudnék örülniKöszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest