- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Simán. Kb egy-másfél napot bírt, amikor eladtam. (90-100%—> 20-% között) Újonnan meg laza 3 nap. A 15 pro max meg 100%—-> 20% között max két nap.
Ennyivel többet kérne az új hardver? (ami nyilván erősebb)A kisebb súlyt viszont üdvözlöm.
ADAM1337 Még egyszer leírom a kedvedért, ha nem érted: pontosan ugyanúgy használom az új telefont, mint az előzőt, ami egy hónappal ezelőttig volt nálam. Nincs különbség. Teljesen mindegy, milyen appokat vagy featuröket használok, ha mindkét készüléken ugyanazokat használtam, de az új jobban merül. -
general
addikt
válasz
ADAM1337 #2565 üzenetére
Nem az a lényeg, miért nem elég 2 nap, hanem hogy a kettővel ezelőtti generációs modell jobban teljesített ebben a dologban. Az is mindegy, milyen appokat használok, mert egy hónappal ezelőtt is ugyanezeket használtam ugyanúgy. 2-3 óra körüli az átlag napi képernyőidőm egyébként.
-
general
addikt
Kiváncsi lennék a ti tapasztalataitokra, számomra komoly csalódás a 15 pro max akksi ideje!
Kb. egy hónapja upgradeltem 13 pro maxról, tehát már beállt a akku és örülök, ha két napot kibír teljesen átlagos használat mellett. Egyáltán nem játszom, nem videózok. Ugyanúgy használom a telót, mint korábban, és a 13 pro max újonnan bő 3 napot is kibírt. Ez alapján vadiuj állapotban azért 3 napot vártam volna az újtól. Több, mint kétvésen adtam el az előzőt 91%-os akksival, alig bírt kevesebbet, mint ez az új.
Van valami trükk, amit kihagytam esetleg?Simán klónoztam a rendszert egyikről a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged