- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Irodában sima rádiós termosztátokat tettem, 3 kör, 8 szeleppel. Tizedenként mutatja a hőt és tizedenként tudom szabályozni. Épp filóztam rajta októberben, hogy lecserélem itthon is, mert az ellenkezőjét tapasztalom, mint amit írsz.
Pl több szobában 23-ra van állítva a termosztát, de jobban örülnék, ha 22,5-ig engedné le, majd akkor rákapcsolna, mert ha 22,9-nél kapcsol, majd felmegy 23,1-re és ki, a valós hő kb 23,5-7 lesz, amíg sugároz.
Legalábbis én így tapasztalom, de lehet, hogy nem jól állítom…xiaomit én azért szeretem, hiába nincs homekit kompatibilitás, mert tényleg plug&play és nagyon nagyon sok kiegészítő, lehetőség van. Viszont fontosnak tartom, hogy kínából érdemes beszerezni, így a kínai szervert használni, nem az EU-t, mert ide kevés eszköz jut el. Kintről pedig van kb 200 féle
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Polar klímát, ami elvileg üzemel apple home-mal. Azonban van egy “régebbi” LG-m is. 2020-as. Sajnos sehogy sem jövök rá, hogy tudom-e használni apple app-al.
Igazából azt szeretném, hogy a 2 eszközt egy appból lehesse vezérelni, mert már megőrülök, hogy mindig mindenhez új applikáció kell…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest