- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hű jó régi hsz. Hogyan állsz a zárral? sikerült valamit kiokoskodni? Nekem is kellene az ajtómra, de olyan zár van benne, aminél a kilincset kell a bezáráshoz felráncigálni, a kulcs csak reteszeli, hogy ne lehessen lenyomni. Nos nem tudom, hogy ilyen zárszerkezethez létezik-e zárnyitó kütyü.
Villanykapcsoló ügyben én úgy tudtam, hogy egy áramkörös világítás kapcsolásához ugye csak 2 db vezeték lesz a dobozban. 1 db fázis, és 1 db a lámpa felé. A vezérelhető kapcsolónak szüksége van egy plussz nulla vezetékre a működéshez. így 3 kábel kell. Nulla, fázis, és elmenő. Mihez kell 4 vezeték? Amúgy itt magyarországon rémesen szegényes a kínálat. Az EVE-nek volt 1 és 2 kapcsolós Homekit-es kapcsolója, de már itthon nem áruljákHa valamit rosszul tudtam, szóljatok, nem vagyok villanyszerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest