- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítségre van szükségem. Illetve a tapasztalataitokra.
Egy régi építésű társasházban lakom. Szerintem még mindig a gyári elektromos vezetékek mennek a falban.
Szeretném a villany kapcsolókat, okosra cserélni. Ehhez az Aqara gyártót néztem ki, mivel ott olvastam, hogy neki van olyan, amihez nem kell 4 vezeték. Ha jól emlékszem az én kapcsolóimhoz csak 3 vezeték megy. Az első kérdésem itt lenne: 3 vezetékkel meg tudom oldani az okos kapcsolót?A másik téma az okos zár lenne. Van egy HiSec ajtóm. Az ebben gyárilag benne levő zárat szeretném az Aqara A100 zigbee-re cserélni. Ha van köztetek olyan, aki már csinált vagy csináltatott ilyet, annak szívesen várom az útmutatásait. Honnan érdemes megvenni, kell külön szaki hozzá? Az ajtón kell valamit változtatni? És legvégül a radiátor szelep vezérlőt is szeretnék vagy termosztátot, nem tudom melyik a hivatalos megnevezése.
Gondolom végül egy hub sem ártana, abból az M3-asat gondoltam. Jah és 1 kamerát a biztonság kedvéért, szerintem egy E1-es megteszi. Alapvetően HomeKit-be szeretném beilleszteni ezeket, de ha meglesz a hub, akkor ez biztosan nem lesz probléma. De a többi dolognál is úgy láttam, hogy nativan is akar tudnak működni.Jelenleg a lakásban van 4 Apple homepod Mini és 1 Apple Homepod (2.generàciós).
Idővel több dolgot is szeretnék még ebbe az ökoszisztémába beilleszteni. Pl.: légtisztító, macska etető stb…
A leginkább az okos zár és a kapcsolók kérdésköre érdekel. Előre is köszönöm.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Yettel topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest