Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sirszevenap
addikt
De nincs olyan pontozás ami mindenkinek jó.
Ez így igaz. De itt az a nagy probléma, hogy ugyanúgy Masterban flangálnak olyanok, akik a Goldból sem voltak képesek kimászni előző Seasonben, mint az, aki Diamond volt.
Természetesen simán meglesz nekem a Master most, de koránt sem vagyok odavaló. Diamondba amikor akartam el tudtam jutni eddig is, de Diamond III környékén már mozdulni nem tudtam.A Master eddig a nagyon jó játékosok ligája volt, a Preda meg a kivételesen jóké. Most a Master mindeki ligája aki csak képes naphosszat bujkálni, a Predator meg kb. egyszeri játékos számára elérhetetlen szint lett. (100k+ LP... Jézusom.) Hol jó ez?
Következő seasonban meglátsz egy master trailt és fogalmad sincs, hogy ez egy szorgalmas gold (vagy akár silver) játékos, vagy egy olyan, aki körbehugy0z.
Azért nem mindenki bujkál. - Nagyobb pénzt tennék rá, hogy a többség de, próbál.
-
ssgk
aktív tag
Valahol le van irva (vagy egy yt ba lathattam) mindenki 0 rol indul elvileg nem szamit a legutobbi rank (mint ezelott ott ugye szamitott es vissza dobott x-el) es amennyi elot" szedsz itt az alapjan dob be. de aki mindet nyeri sok killel azok is plat ba kerulnek am nem sokkal feljebb.
Ami fura hogy itt elvileg balanszosabb" a rendszer es "skill orientalt nem ido" de mikor plat2 nel silver 4 dob elgondolkodok hogy valoban hozzanyultak-e. Mert szerintem semmi nem valtozott erzetre. Kivancsi vagyok itt is meg lesz e majd a nagy skill beli ugras diaba amikor csak mastereket meg predakat dob majd. ha igen semmi nem valtozott a grafikan kivul.
-
-
sirszevenap
addikt
A haverod esete rettenetesen egyszerű. Ő még Provisional Matcheket tol. Láthatod is a képen, hogy abból kapta a nagy bónuszt. Ekkor még boostol a rendszer, hogy 10 meccsből nagyjából a helyedre kerülj rögtön.
Minden más kérdésetekre pedig csak ezt kellene elolvasni és értelmezni: Apex Legends™: Arsenal Ranked Update (ea.com)
Igen, nem egyszerű az új rendszer és szerintem újfent sok ponton nem is működik rendesen még, viszont egy jobb irányt vett, mint eddig. Ez a teszt season, kiderül.
A Hidden MMR amit sosem fogunk megtudni, sehol nem írnak róla pontosan, csak hivatkoznak rá. Gondolom egy olyan fejlesztés akar lenni, amit a respawn nem akar kiadni.
-
pucz
senior tag
Ezért nem erőltetem. A profik, akik pár szezon kihagyás után lebuktak, azok gyorsan visszalőtték maguk. Nem nehezítették a gamet. De ebbe a rendszerbe már silverbe úgy csinálnak, mintha predatorba lennének. A meccsek vége rendszerint katasztrófa. Amivel nem lenne baj, mondjuk már egy Diomondba. De az, hogy minden szinten ez megy...szerintem okádék.
-
pucz
senior tag
Jó, ez azért valamelyest balanced. Én tudnék olyan képeket mutogatni, ahol egy egész meccset végig harcolok, és a társamnak 20 percnyi játék alatt 100 damage sem jön össze, ellenben több kille van mint nekem.
Komolyan, Soloba többre vagyok képes. Az ilyen társak csak lehúznak, és akadályoznak.
-
Számomra, örökre a pubg marad az igazi battle royal, annak olyan a hangulata, amit nem lehet űberelni, 3 évet játszottunk azzal a haverokkal, de azt is meguntuk, ahogy én most ezt. De nálam akkor is a pubg marad a top1 BR. Nem rossz az apex, csak mivel nem foglalkoznak vele, unalmas lett nekem. Gyakrabban kéne fegyvereket bele rakni, a pályákon változtatni, különböző eventeket csinálni, pályaválasztót tenni bele, stb.
-
Nálam inkább az a gond, hogy unom. 2 féle megoldás van, vagy beugrasz a darálóba, vagy halálra unod magad. WE-n 50 játékos beugrik a városba, 2 perc múlva 6 squad él összesen. Na most vagy beugrasz oda és kis szerencsével nem halsz meg az első pillanatban, vagy jön 15 perc unalom. Az a darálás meg ami ott megy, minden csak nem battle royale.
-
pászka
tag
Bent vagyok a Pete szerverén néha játszunk is. Most mindenki bronz IV-ben van mert újra kezdték a rankedet. Mielőtt bedöglött a gépem (mert volt 1 hét pihi proci halál miatt) épp ott tartottam hogy silver 1 és vagy 100 pont hiányzott a gold IV-hez. Ritkán rankedezek illetve most csak akkor nyomtam mikor World edge volt mert azt a pályát már kicsit untam. Erre most berakták rankedbe.
Tegnap sikerült újból beüzemelnem a gépet és akkor láttam hogy megint bronz IV-ben vagyok.
Silver I-ig is randomokkal mentem fel, de szerintem meglett volna a gold is. Majd este lehet felnézek a szerverre elfér a többi közt.
-
pászka
tag
Megnéztem, ehhez nagyon sok gyakorlás kell, én biztos nem leszek ilyen jó játékos, viszont azt kimondottan utálom mikor ezek a tetű sniper-esek a nagy küzdelem közben leszednek. Főleg rankedban jellemző. Bevonulnak valahova egy fedezékbe és onnan lövöldöznek. Én mondjuk nem szoktam sniperezni vagy csak nagyon ritkán, nem is vagyok sniperes.
-
ssgk
aktív tag
Ami érthetetlen számomra, hogy nem fogynak el a playerek. Mintha botok ellen menne akik egymást nem is ölik (meg őt se nagyon
) . Hát a srác lassabban lootol mint egy avg. gold. 20 cellt cipel magával(8 bat mellett... xDD) Kill speedrun on nem is szokás healelni swappot tolnak és mennek tovább.
Hát nem tudom, brutál a 37K de skillbe én plat playernek mondanám ez valami oceániaia szero vagy afriaki xDDDD... CAR 5 hit/mag... D3-2 be playerek 80% 1clippel" CAR-al ha nem tudok fedezékbe menni időbe. -
sixpak
nagyúr
Az elmúlt néhány napban mindent megpróbáltam a Win reinstall kivételével, ugyanaz....
Felraktam az EA appot másodszor is (istentelen egy hulladék), azzal is szar, volt game repair, majd uninstall, takarítás, visszaraktam, ugyanúgy szar.
Utána vissza Origin, megint repair& uninstall, semmi....
A szánalmas BF2042 is az EAC-et használja, ott nincs probléma, ahogy egyetlen másik játéknál sincs.
Játék után a feladatkezelőből kilövök minden szaros ea szemetet, akkor is full frekin fut mind a 8 mag, amíg újra nem indítom a gépet.
De játék közben is látom már, hogy szar, mert 61 fokos a cpu, a szokásos 40-45 helyett.
Én letörölném végleg, de a kisebbik lányomnak 2200 órája van benne és nem nagyon szeretné elengedni.... -
sixpak
nagyúr
Köszi, akkor nem egyedi a probléma.
Peti: köszi, letöltöttem régebben, de pánikszerűen töröltem azt az ipari hulladékot a gépről.
A másik disztribútornál vásárolt ea játékaimat gyakorlatilag nem látta.
Tehát ha én vettem mondjuk az EGS-ban egy ea játékot, az innentől nem létezik.
Nemsokára teljesen megszűnik az origin, kénytelen lesz váltani mindenki....a patkány ea erősen dolgozik azon, hogy tömegek hagyják ott a putris platformjukat és csak a közvetlen környezetemet látva, jó úton járnak. -
markknight
veterán
Arany szabály, hogy magyar csoportokba nem szabad belépni!
-okoskodnak
-beszólnak
-lenéznek
-trágárul beszélnek
-igen ritka az akibe 70-nél több IQ szorultKb egy hónapja találkoztam magyar playerrel ő is tök szépen bemutatkozott:
-magyar vagy?
-pingelj ha magyar vagy!
-pingelj a k*va a*ád
-pingelj ha magyar vagy!
-akkor sz*pd le magad1-2 éve még biztos felhúztam volna magam rajta, de mára már olyan bulletproof skint növesztettem (amit részben az Apexnek köszönhetek) hogy egyáltalán nem tud se zavarni, se idegesíteni. Békesség mesterokon
-
markknight
veterán
-
PAtr0n
addikt
Ez a V-sync ON nem nyírja ki a freesync-et? Vagy nem olyan a monitorod?
Magyarul, ha bekapcsolod a Vsync-et minél magasabb képkockasebességhez, az input lag az egekbe szökik. Képtörés nem lesz, de input lag annál inkább.
#8516Tense: Túl sok volt az adrenalin, így a mélybe rántott
#8517Tense: A jelenlegi rendszerben a Silver IV kábé régi Plat 1, csaxólok
ADAM1337:
Érdekes, mintha nálad is fordítva működne... a végén kiderül, hogy tényleg szarul van megírva a game motorja. -
PAtr0n
addikt
Ez kurva jó volt, de érezni rajta a hezitálást mit is csinálj. Az aim-ed átlag feletti, a taktika is jól működik, de mégis elrontod fölösleges dolgokkal. Pl amikor lerakták a 2 csapattársad, én nem mentem volna portált nyitni, töltés és rögtön 1v1.
Én se vagyok pro, felesleges cselekedetekben vész el a karakterem, de tudom miben hibázok.
Kezdetek óta játszom, a BR nem a világom rá kelett jöjjek, de próbálok fejlődni. Míg Arena-ban hozok konstans átlag 1000+ DMG-et, 1.40 KDR-el, addig BR-ben jó ha 400/0,8 ez az arány.
Jó lenne újra huszonéves "takonynak" lenni , anno COD1-2-ben mindig a tabella első 3 helyén voltam. CS 1.6-ban úgyszintén. -
ADAM1337
nagyúr
Minél több időt fektetsz bele annál jobban jönnek ezek a "minták" majd maguktól mikor hogy tudsz elé kerülni. (Én is kicsivel több mint 3k óránál járok már, fő accon 2654 óra)
Én se vagyok lézer hadmester csak a gyors döntéshozás az ami segít feljebb jutnom, én pl nem állok bele ilyen spray párbajokba inkább körbe mozgom az enemy-t, régi cod1/2-es multamból nekem az van meg amikor a team hungary csapatkapítánya adott tanácsokat. (Ők úgy játszottak jól, hogy igazán egyik se volt tökéletes célzó ember, de az időzítésük halálosan pontos volt és hidegvérűen tolták mindig) -
ADAM1337
nagyúr
Hát amit én láttam:
Nem swappoltál 2 ember után egyből shieldet, és kint maradtál fedezék nélkül a gravitínél, a portál jó volt az tetszett, viszont egyből a shieldet swapold utána, és mehettél volna tova a gravitybe.
A lövéses részekkel úgy alapvetően nincs probléma, csak darabos a mozgásod hezitálsz.
Hogy van beállítva a vsync-ed illetve mennyi fps-el tolod ? -
-
ADAM1337
nagyúr
Sajnos ez ilyen, nincs content igazán a játékba mindent újra visszahoznak.
Én is kilépkedtem már a dc-kről, még a magyarba bent vagyok 2-3 teamesen kivül, de ott full random vérpistikék invelnek akivel soha nem beszéltem még 1 szót se, és csodálkoznak ha egy "-" jelet írok -
markknight
veterán
Nem pörög, de amúgy miről lehetne beszélgetni? Ugyanaz a játék mint három éve is volt, csak több karakterrel, mappal meg fegyóval. Amit lehetett, azt 8000 hozzászólásban már kitárgyaltuk. Új tagok nem jönnek, csak mi 7-8 ember tartjuk a frontot.
Ennyi témánk van jelenleg:-szidjuk a Respawnt (legfőképpen én)
-szidjuk a randomokat
-elmélkedünk az új szezonról
-képeket, videókat posztolunk
-hardveres segítségnyújtás ha valamiért nem működik a gém -
PAtr0n
addikt
De gondolom minimumon a játék nem? Vagy maxon kitol ennyit a 3060ti 1440p-ben?
pitepeti71:
A 1080-asom is gyanúsan bányászként lett véve anno, de (lekopogom) még így közel 4 évesen is hibátlan. Mondjuk én belőttem Afterburner curve-el a a feszt neki, ne melegedjen feleslegesen. Ja meg szinte rögtön ahogy hozzámkerült újrapasztáztam.
Szerintem lesz még VGA ár csökkenés nem kevés, most van majdnem ott a 1080-am ára amennyiért én is vettem. Garis 3080-at már lehet itt az aprón 360k körül fogni. Ha bemenne 250 környékére, már elgondolkoznék a cserén. -
PAtr0n
addikt
Mondjuk valahol értelek.... Én kb 10 évig görnyedtem horgásszékben a gép előtt, aztán az akkori barátnőmhöz költözéskor már fehér műanyag kertiszékben feszítettem, aztán amikor onnan is mentem vettem egy mömaxos "gamer" széket 26 ezerért, azt 2 év után eladtam, és azóta a Tesoro van.
Szal én nem vertem még ennyire kemény pénzeket a székbe, még tervben van egy The Witcher-es Secretlab Titan, de kb. ennyi. -
PAtr0n
addikt
Ez egy Noblechairs szék?
Én még tennék egy próbát egy Secretlab székkel, havernak van, neki még a 2020-as modell, nagyon kényelmes, jól konfigolható, és már 2 éve bírja a strapát.
Nekem csak egy csicska Tesoro Zone Speed van már 2 év 3 hónapja, de ez is bírja. Egyszer adtam neki WD 40-et, azóta kussban van. Nem konfigolható annyira, igazából csak hinta funkció van, meg ugye fel-le, a karfa meg csak forgatható (meg fel-le), ami fájó pont hogy nem lehet szélesíteni, és így már majdnem leesik a könyököm róla.
A poliuretán hab is kezd már benyomódva maradni, de ettől függetlenül korrekt kis szék, az anyaga nem foszlik, nem hámlik. -
-
eLit-MiLan
őstag
"Ha fel tudsz menni masterba, akkor predator is lehetsz viszonylag könnyedén."
Ezt mégis milyen logika alapján? Masterben eleve több a cost, és még jóval többször kapsz preda enemyt, mint diamondban...Meg ugye sok napot nem hagyhatsz ki, mert kiesel a predből...#8332 Bennyboy
Versenyből megértem, és egyetértek, hogy ki kellene venni a krabert, de rankedben, és főleg casualban nincs semmi gond vele...Ha már valamit ki kéne venni, akkor az a spitfire-rampage-charge rifle kombó -
slein
tag
Ezzel én speciel nem értek egyet. Vagyis részben.
Soloban esélytelen a predatort elérni. (next seasonban meg pláne*)Master/pred lobbyban tapasztalataim alapján sokszor, hiába randomokkal ugrasz, fullos csapatokat is kapsz. Tehát olyan min. master szintű játékosokat akik már jobbesetben összeszoktak, megfelelő a kommunikáció ilyesmi..
Ráadásul itt már eleve -60 entry cost van, szóval hiába van egy jó köröd, ha mellette van 2 fos akkor már szinte negatívban vagy.
De még ha csapattal is mész, most asszem a pred határa 20k RP körül van -> Egyszerűen annyit kéne grindolni, hogy annyit én nem akarok/nem tudok játékórában ebbe a game-be ölni.Frissítés után meg igazából nyilván neki lehet ugrani a rankednek, ezt még nem próbáltam, viszont ugye minden master/pred ugyan oda esik vissza. Egy ilyen pl. dia lobbyban sokkal keményebb egy meccs, mint pár héttel fríssítés után, mikor már hígul a mezőny. De érdekes lehet hogy így valóban könnyebb.
*Más: Új rankrendszer. Vegyesek az érzéseim.
Csak hogy iránymutatót adjak 11400RP-től lesz a dia és 15K RP-től a master. Vissza lehet esni nagy rankot is és nincs kill cap.Viszont nagyon, mármint nagyon megnövelték az egyes entry cost-okat. Dia-nal már 60+ mint a 3 szinten (Dia1-ben 72). Viszonyításképp Plat1 ben annyit von le, mint most masterben. (-60)
[Számoljunk, egy plat3-s meccset: Van mondjuk 6 killed és top3-ig jutsz -> -54 az entry cost + helyezésért 70 + killért 6*20 = 136]
Mindezek hatására az biztos, hogy sokkal grindolósabb lesz az egész, s lényegesen kevesebb dia/master/pred játékos lesz. Ami nem feltétlenül gond, hisz most igazából a Dia szintnek nincs "presztizse". Nagyon sokan vannak akik eljutnak egy ilyen rangba, de igazából nem oda valók képességek alapján.
Az hogy nincs kill cap szintén egy érdekes dolog szvsz, megkell nézni a gyakorlatban mit okoz. Én kicsit tartok tőle, hogy a tényleges csapatjáték helyett a "nyomd a w-t és kössünk bele minden csapatba" elv fog érvényesülni. Bár ha eszetlenül mész a harcba akkor halsz, s bukhatsz rankot is, szóval...
Az biztosnak tartom, hogy ezen a rendszeren még kell majd finomítani, s fognak is gondolom S14-ben.
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem is 7.1 van (asus rog strix wireless headset), de sztereoba használom apex alatt, mert az apex-be fos a 7.1.
Milyet vettél helyette ?
-
slein
tag
Na igen
Mondjuk tisztában vagyok a képességeimmel és az szabadidőmmel, szóval a predatort már megsem próbálom elérni. Se csapattal se csapat nélkül.
A master szinten ellövögetni, menni néhány (jó) kört, de nem akarok már tryhardolni.Egyébként tudja valaki mi alapján rak össze egy lobby-t a játék? Nagyon fura hogy master/pred lobbyba Dia4 és Plat4-es csapattagot is kapok.
Máskor meg random master-es csapattagok mellet fullos top50-es preddekkel dob össze. -
chungee
addikt
Hallom a kormány üzenete megtette hatását
Bár nem csak magyarokra jellemző ez. Én speciel szem- és fültanuja voltam egy vicces esetnek. A 2 random csapattársam elkezdtek veszekedni tört angollal, hogy min az lényegtelen. Oszt az egyik mérgében saját nyelvén (nem tudom pontosan milyen nyelv de ha tippelni kell akkor szláv nyelvcsalád) fejezte ki nem tetszését. Hangsúlyból ítélve elég csúnyát mondhatott és kiderül hogy a másik taggal 1 régióból valók. Folytatták tovább a veszekedést de ezuttal a saját nyelvükön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest