Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
De nincs olyan pontozás ami mindenkinek jó.
Ez így igaz. De itt az a nagy probléma, hogy ugyanúgy Masterban flangálnak olyanok, akik a Goldból sem voltak képesek kimászni előző Seasonben, mint az, aki Diamond volt.
Természetesen simán meglesz nekem a Master most, de koránt sem vagyok odavaló. Diamondba amikor akartam el tudtam jutni eddig is, de Diamond III környékén már mozdulni nem tudtam.A Master eddig a nagyon jó játékosok ligája volt, a Preda meg a kivételesen jóké. Most a Master mindeki ligája aki csak képes naphosszat bujkálni, a Predator meg kb. egyszeri játékos számára elérhetetlen szint lett. (100k+ LP... Jézusom.) Hol jó ez?
Következő seasonban meglátsz egy master trailt és fogalmad sincs, hogy ez egy szorgalmas gold (vagy akár silver) játékos, vagy egy olyan, aki körbehugy0z.
Azért nem mindenki bujkál. - Nagyobb pénzt tennék rá, hogy a többség de, próbál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest