- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát nézd. WE alkalmatlan rankedre randomokkal, a jelenlegi MM-et figyelembe véve. (valamint az én tudásomat is belekalkulálva)
Casuzni meg nem fogok.Egyébként WE a kedvenc mapom, minus Fragment, mert azt kerülöm, mint a kolerát. Ennek a játéknak az (egyik) halála a "thirdparty", azaz, miután leteszel egy sqadot, betámad egy másik, aki lesben állt, és csak erre várt.
WE Fragmenten (város) legalább 5-6 csapat csak erre vár.
Most őszintén. Lenne értelme?update: Mondjuk ez az új map nekem most már jobban tetszik, mint a WE, szóval ebből a szempontból is változott a felállás. Ezen felül WE ide, vagy oda, sokadik season megy le úgy, hogy a WE benne van a rotában, és már kurvára unom
update2: Ha lenne új MM és BM lenne a ranked map, vagy Olympus, akkor nem is gondolkodnék.
update3: A két régi mapot, WE és KC el kéne felejteni, és csak a másik 3 kellene rotába, ezek a régiek meg megmaradnának LTM-nek.
SP meg ki kéne venni a gravity gunokat, mert az úgy hülyeség, ahogy van, és kéne oda is olyan rail rendszer, mint a BM-en van. -
törölt tag
Nem mindenki van Bronze IV-ben, de az igaz, hogy mindenkit visszasorolt. Azaz, valamennyit mindenki visszaesik, de nem feltétlen Bronz IV-be, hanem az előző helyezéséhez képest lejjebb. Ami egy nagy baromság mondjuk, mert ez az elsődleges oka annak, hogy szar a matchmaking. (Sokkal jobb lenne, ha max 1x esne vissza a player, ezzel ki lehetne szűrni a csomó smurfot, plusz egy preda sosem kerülne be a bronze lobbyba)
Na de tisztázzuk. Matchmaking és matchmaking nem ugyanaz. Azaz, a casual MM és a ranked MM teljesen más alapján szedi össze a játékosokat. Ha jó köröket akarsz menni, akkor kezdj el rankedezni, az majd leviszi a KD-dat a béka segge alá. Ekkor ha visszamész casuba, olyan botlobbyt kapsz, hogy a monitort be sem kell kapcsolnod. Én így lőttem meg a 2700+ DMG-t casuban, hogy az ellenfelek nem kimozogtak a lövés elől, hanem beleugráltak
(valahol feljebb linkeltem, meg nálunk a DC-n flexbe is bent van)
Ugyanis, amíg casualban a MM arra törekszik, hogy 1 körüli KD-d legyen, addig rankeden ez nem igaz. Ott a KD nem határoz meg semmit, ott Te (a player) határozza meg a KD-t, azaz, fordított az összefüggés.
Nálunk, a szerveren kb mindenkinek 1 körüli a KD-je, aki nem rankedezik.Viszont, amig casualt tolsz, addig a ranked KD-d nem változik, viszont a ranked KD leviszi a casual (global) KD-det is, és mivel az mindig 1 akar lenni, így ha a tudásod alá megy a szintje, az casulaban megpróbál visszamenni, tehát nálad gyengébb ellenfeleket kapsz
Ettől persze a ranked KD-d nem fog visszamenni.
Szóval röviden, vannak trükkök, amivel lehet manipulálni az adataidat, de a casual KD nem mérvadó semmilyen szempontból. Viszont ha lejjebb van a szintednél, tudsz rekordokat javítani.
Rankeden viszont nem lövöd meg ugyanazt a KD-t, mint amit casun. Legalábbis, minél feljebb mész, annál nagyobb lesz az eltérés.
Na jól eltértünk a tárgytól, viszont remélem hasznos volt, mert ezzel sokan nincsenek tisztában.tessék: 1.23 KD az predator.
Ne bohóckodjunk már kéremszépen, hogy az én 1 körüli casu KD-m az ugyanez a szintHa én ebbe a lobbyba bekerülnék, akkor konkrétan 0 lenne a KD-m, mivel nem lenne killem, csak halálom. Teccikértyeni?
-
Persze, ez kimagaslóan jó teljesítmény, soha nem lesz ilyen pörgős agyam nekem sem ehhez a játékhoz, na meg 48. éves vagyok, lehet 20 évesen jobban menne
Az éven jön az unokám, még jobban háttérbe szorul az apex, és az ilyen jellegű szórakozás..
Rankedezni nem szoktam, bár 1 körüli kd-val elvileg plat és diamond között kell lenni, Ádám innen a fórumról 1.2 körüli kd-val mindig megcsinálja a diát soloba,, szóval lehetséges, de őszintén szólva, mivel nem lehetek az élmezőnybe, így kit érdekel? Ha most plat vagy, vagy dia, van különbség? Nincs,. a kutyát nem érdekli hogy ki van ezen a szinten, sőt Buscon egy igazi vérbeli pred player, és nézik 5-en, akkor mi értelme van a mi esetünkben arcoskodni?
Mentem ma egy rankedet, mivel nem szoktam, így bronz 4-be vagyok, végig szaladtam az egész lobbynde őszintén szólva sokkal könnyebb mint a casu, ott nagyon sok pro player van, aki érzi a ritmust
Én azt mondom, mind1 milyen játékos vagy, nézz szembe a tényekkel, hogy mit tudsz, és ahhoz képest örülj annak amit elértél, nem szabad a kimagaslóan jó tehetségekhez mérni magunkat, nem ilyen az átlag...
Mellesleg ha gondolod gyere csatlakozz a szerveremre, nem vagyunk sokan, de azok mind fainak, ha van idő kedv akkor megyünk.. persze jöhet más is, akinek van kedve, és persze fain[link]
-
Nem a játékkal van a legnagyobb gond, hanem a tehetséggel, most magamról beszélek, nem akarok senkit megbántani, de tanulni, gyakorolni, és fejlődni, más lehetőség nincs, itt van pl.. Faide, az ő játékát nézve, semmi gond nincs a játékkal, sok lehetőség van ebben a game-ben, példának okáért, itt egy meccs, a sok közül, tanulságos, és arra ösztönzi az embert, hogy fejlessze magát, mert a játék az adott, soloba trió ellen, érdemes végig nézni, mondjuk meg is nyeri ha nem kap egy sniper lövést.. [link]
-
Szép bizony, nagyon jól, ügyesen, átgondoltan játszott végig, nekem tetszett a játéka... Valószínűleg nem ez volt az első komoly killes meccse, mert túl lazán vette mind1 hol tartott, nekem mikor 10 kill van, és meglátom, akkor elbaszok mindent, mert ez rekord lesz, és túl izgulom, vagy túlságosan elveszi a figyelmem..
-
-
törölt tag
A KD is MM függő, sőt! Az igazán MM függő. Gondolj bele. Az optimális KD 1.0. Akkor lenne igazságos az MM mindenkivel, ha arra törekedne az ellenfelek kiválasztásával, hogy mindenkinek 1/1 legyen a KD-ja.
update: Egyébként, a régi rendszerben az 1.0 K/D simán plat4/3 szint volt. Kolléga tőlünk 0.9 ranked K/D-val érte el a plat4-et randomokkal.
Ma már azonban ez semmit jelent. -
markknight
veterán
Itt egy leírás nézd csak: [link]
Tágabban látod tőle a teret, ez sokat "gyorsít" a mozgáson. Emlékszem mikor pár éve megjelent az első Doom aztán mindenki sírt, hogy konzolon sokkal lassabb a játék
Arra persze nem gondolt a sok fórumtárs, hogy a FOV-ot ott is állítani kéne
-
törölt tag
Nem árt egy BIOS reset, ha memóriát cserélsz, valszeg az újabbak gyorsabbak is egyben, és a régiek csak simán nem bírják.
Egyébként ezt a BIOS resetet megpróbálhatod még mielőtt elviszed mágushoz. Hátha csak valami kicsit túl van húzva, amit néhány új kód nem visel el az apexben. Nekem is szezononként váltakoznak a kifagyások módjai, bár nálam csak a ram van picit húzva. 3600-as 3733-on ahogy azt kell, de ez nem lehet gond.
Ha esetleg a te problémád is az új szezonnal érkezett, akkor van esély rá, hogy visszafogottabb beállításokkal működni fog. -
Egyertelmu, hogy nalad hardveres a hiba.
Tovabbra is azt gondolom, hogy legvaloszinubb a memoriahiba, vagy akar proci, alaplap, de akar ahogy irtak tap is lehet.
Sajna el kell kezdeni egynkent kizarni a hibas dolgokat.
Ha ott van ocsed gepe, akkor pl hozd at az o tapegyseget a te gepedbe. Azzal maris elorebb vagy.
Memoriatesztre adok kesobb lontos leirast amivel fixen kijon az osszes hiba. -
Ezek mind igy működnek, legalábbis amit ki és behajtani lehet, de lehet le fogok mondani a vezetéknélküliről, mert igazából addig volt ez fontos, míg erőltettem a csapatot, mert közben ki tudtam menni a konyhába inni egy kávét vagy enni stb.. de már ez nem is annyira fontos.
-
Köszönöm szépen, nem is nézegettem az Asus fejeseket, pedig az egész gépem az, szeretem. De vezeték nélküli és rejtett mikrofonos kell, plusz jó lenne ha van az alzaba, mert becserelni be tudom, az nem gond ha pótolni kell, de pénzt nem adnak vissza, vagy ugyanolyanra cserélik ki vagy drágábbra. Köszönöm még 1x
-
-
PAtr0n
addikt
Na jólvan, ne hozzatok már szégyenbe, én meg aszittem öregnek számítok
1200óra az nem kevés, én összesen raktam bele 3 év alatt majdnem ennyit.
Tense:
Jó hamar kezdted az apaságot, irigyellek is érte.
Igen, csatlakoztam, de akkoriban nem is volt időm annyit játszani, pihentettem a játékot, a BP-t is kutyafuttában tudtam csak befejezni. Igen, láttam, hogy megszűnt a csoport közben. Azért néha-néha tolhatunk egyet, a fiatal az öreggel, hátha tanulok az idősebbtől valamit -
-
Frod
addikt
-
Ilyen ez a popszakma 🤣 nf underground 2 én is végig játszottam, az volt kb . az első olyan gépem ami vitte a játékot, még mai napig megvan, eredeti csomiba a 2cd-s változat, meg a F.E.A.R 1-et toltam végig, meg kipróbáltam a doom 3-at és a quake 4-et, azutan vagy 15 év szünet.
Ha most nem lenne az apex, nem játszanék..
-
törölt tag
Hát biztos nincs éles határ, hogy ezt még látom, azt már nem, és ez egyénenként is eltérő lehet. Valamint tudtommal fejleszthető is. Legalábbis, az általam ebben a témában olvasott cikkekeben említettek olyasmit, hogy gamereknél ez a képesség kifinomultabb.
De ha van is értelme, azt ne felejtsük el, hogy a 200 körüli maximum a periférikus látómezőben értendő. Fókuszálva vélhetően ennél kevesebb.De ennyi erővel a 4k TV-nek sincs értelme. Függően persze a képátlótól, és a nézési távolságtól.
-
Hát ezt nem tudom, nálad a monitor vagy a videókártya a gond, de feltételezem hogy a monitor, nem hiszem hogy a videókártya lenne rossz főleg FHD-ban. Igazából a Hz-nek akkor van jelentősége, ha mozgatod az egeret akkor a távolabbi kép sem mosódik el, de nálam sima álló képnél se tökéletes ha kicsit messzebb van az ellenfél. Szerintem 27 colba a FHD már nem jó, legalábbis apex fronton, bár ha nincs lebutítva az apex beállítás, akkor jobb a helyzet, de az fps is megfeleződik, legalábbis nálam.
Itt nagyjából szemlélteti a különbségeket [link] -
törölt tag
Én 144Hz-ről mentem vissza először 60Hz-re, majd 75Hz-re. Azt mondom, hogy 60-ról 75-re váltani, az sokkal nagyobb különbségnek látszik, mint 75-ről 144-re váltáskor.
nekem a 75 bőven elég. Tűéles, röcögésmentes kép, viszont a fullHD/24" nekem kevés. Vaksi szemeimmel simán nem látom az ellent, ha kicsit messzebb vannak. -
Nálam is ez a gond, nekem egy notebook van, AMD Ryzen 7 3750H, GeForce GTX 1660Ti 6GB, de szerintem nem a géppel van a gond, nekem 27 colos FHD 144Hz monitor van, és a kicsit messzebb lévő ellenfelet már nem látom, pixeles, ha közelebb húzom akkor jó, de viszont akkor már nem látom át a szitut, most olyan 60-70 centiről nézem, az aranyközépút. Én azt gondolom, a lelke ennek az egésznek egy jó monitor, ahogy látom szinte az összes pro apex gamer asus 24 colos 240Hz monitoron tolja, pl shiv is, és olyan ellenfeleket lő, akit én nem is látok
Próbáltam már mindenféle beállítást, kontraszt, fényerő, gamma, vibrálás, árnyalat, de maximum szebb lett, jobban mondva látványosabb lett a kép, de nem lett jobb a játékban, igy marad mindenhol a gyári beállítás, az nvidia vezérlőpultban, és a monitoron is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest