- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
markknight #8751 üzenetére
Azt hogy kell? Mi az a FOV?
-
markknight
veterán
válasz
markknight #8747 üzenetére
Megoldódott, a szerverek szarakodtak.
-
törölt tag
válasz
markknight #8734 üzenetére
Igen, ezért is kevertem.
A Bayonettát is toltam, de az nincs meg, hanem volt switchem, és ott játszottam ki az ingyenes részét.A laser sightről, meg a kinetic feederről alkotott véleményeddel meg totál egyetértek. LS én totál semmi különbséget nem vettem észre, a KF meg úgy hülyeség, ahogy van
-
törölt tag
válasz
markknight #8731 üzenetére
Nemigazán, legalábbis én nem emlékszem. Illetve ritkán valóban előfordultak, de jelenleg tömegesek az ilyen jelenségek. Manapság simán lehet látni akár több preda trailt gold lobbiba, főleg ha premadel az ember. De randomokkal is, csak úgy ritkább.
Master meg dia meg szinte mindig van.Ja, igaz, nincs jobb FPS mechanikájában az Apexnél, de olyan mintha most jött volna ki egy rakat 0day buggal, aztán elmúlt 3 éves. Én asszem elengedem, legalábbis egyelőre biztosan. Eléggé kiégtem.
Az új cemu erőforrásigénye minimális. Most vettünk új TV-t, QLED-et, én marha meg az olcsóbb variánst kértem, mondván úgy sem játszom rajta. Igaz, 60 fps-t ez is tud, (amaz 120-at) de az én vacak RX580-anammal a Zelda lazán tudja a 75-öt (monitorom ennyit tud) igaz FullHD, nem 4k, de rendesen anisotropikus szűrőkkel, anti-alisingelve ... stb. 4k-ban is hozza a 30fps-t. Egy RX580, és ráadásul emun keresztül, az azért nem piskóta. Mérföldekkel szebb, mint az eredeti Wii U verzió. A Switches verzióról nem is beszélve, ami meg nekem volt annó.
Valamelyik Bayonetta megvan nekem PC-re is, asszem pont az RX580 mellé kaptam ajcsiba, meg a RE2-t is. Majd ránézek, de nekem az nagyon japó
Akkor már JRPG az jobban átjön nálam. (Octopath Traveller pl)
-
törölt tag
válasz
markknight #8727 üzenetére
Miken akadsz fenn.
A +1-hez. Nem az a baj, hogy a G3-ban vannak birkák. Ez természetes. Az a baj, hogy köszönhetően a MM-nek, vannak diák, és masterek, néha predatorok is. Mindez gold lobbiban. Hát köszi Respawn, verdanyádba, ahogyan akkor mondanám, ha ideges lennék.
kis adalék:
Gold Apex Legends Player Matched Against All Predator SquadKöszi, de maradjon mindenki a saját tierjében. Nem avval kell jampizni, hogy preda player bronz lobbiban meglövi az 5000dmg-t meg a 23 killt, hanem azzal, hogy mit tud összehozni a saját szintjén. Jaaa, hogy ott kb ugyanannyit, mint én a sajátomban?
Számomra ez az, ami miatt kukázom a játékot, a többit nagyjából le.rom. Igaz, olyan még sosem volt, hogy minden stimmelt volna, de ez egyre rosszabb. Arról nem beszélve, hogy indítok egy gamet KV mellé, hogy felébredjek, erre az egyik társam kifagy, vissza sem jön, rá 2 percre meg én. Rejoinolni nem lehet. Ha ez ranked lett volna, akkor most 10 perc bünti.
Szóval, a magam részéről, elővettem a Wii U emut, szépen fut low-mid budget gépen, és az ágyamból Zeldázok, Xenobladezek, meg Donkey Kongozok. Ezt a fost meg le-sza-rom!!!!44!!!4!
-
Polllen
félisten
válasz
Majd a szezon végén nézd meg... Ilyenkor még galamblövészet van.
-
markknight
veterán
válasz
És egy jó dolgot is mondok, itt PC-n használják a chatet a playerek
Controlleren véget ér a meccs mire leírom mit akarok, itt meg azért mennek a tanácskozások.
-
abripeter
csendes tag
válasz
markknight #6628 üzenetére
https://www.kapwing.com/videos/62f986e1081bb50053dfa16a
-
törölt tag
válasz
markknight #8616 üzenetére
Ezt értem, de attól még nem kellene így lennie. Ha egyszer felment, addig maradjon is ott, míg el nem bukja. Az adott szinten menjen a harc a pontokért, ne a sok szinttel lejjeb lévőkkel izomozzonak már.
Megnézném én azt a 20 kill, meg 4k badget, ha a predeknek pred lobbyba kellene megcsinálni. Valszeg ugyanolyan 600+ damageket lőnének, mint mi, ha a saját szintükön menne a harc.
Úgyhogy én ebben simán Gyuribácsinak adok igazat, mert pont ugyanígy gondolom én is. Van értelme Mike Tysonnak Woody Alennel boxolni, aztán az ezért kapott badgekkel meg smoozolni? Nincs, sőt inkább röhejes.
Ami meg a rewardokat illeti, miért kell minden seasonhoz badge? Nemtökmindegy? Legyen egy olyan badge, ami az aktuális állapotot mutatja, azt ennyi. Ha jönnek jobbak, úgyis lejjebb kerülsz, ha m eg nem, maradsz ott, mert az a szinted. Nincs ezzel gond.
-
válasz
markknight #8616 üzenetére
Ez eleve egy hibás (nevetséges) megoldás hogy aki felmegy predbe, az ha nem játszik utána egy csomó ideig rankedet, egészen silver-ig bukhat vissza ... Itt nem az a gyökér aki gold szinten tud csak játszani, hanem maga a rendszer. A szánalmas élettelen 10db smurf acc-os predatorokról már ne is beszéljünk. De nem csodálkozom semmin, van akinek ez az életcélja.
-
válasz
markknight #8595 üzenetére
Tipikus magyar, a magyarok általában a magyarok ellen vannak. Én sem szoktam ezzel foglalkozni, ha nagyon idegesít hogy folyamatosan pofázik nem tetszik ahogy játszok fogom és kilépek
-
válasz
markknight #8588 üzenetére
-
válasz
markknight #8586 üzenetére
Megyek át a digihez, tv+net, elegem lett, 20 évig voltam upc előfizető, de most hogy megvette a voda, már nem jó. Telefon három előfizetés is ott van de azzal meg vagyok elégedve
-
válasz
markknight #8583 üzenetére
De az
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #8564 üzenetére
kicsit túl tolják ezt az lmbtq-s dolgot még ha egyet is értek azzal, h csak a buta emberek basztatják őket akkor sem egy játékban van ennek a helye. Itt meg kb már az ázsiai hermafrodita törpéknek is van már bannerjük.
-
shotika
őstag
válasz
markknight #8561 üzenetére
Nekem az Epiccel a legnagyobb problémám a szörnyen fapados alkalmazás. Komolyan, amikor telepítenél egy játékot, még azt se látod, hogy az mennyit foglal majd, és ez csak egy a sok közül.
-
válasz
markknight #8450 üzenetére
Hát mondjuk azért ha többen lennénk, több csapat keresés lenne akár kialakulhatna egy ph csapat, vagy több stb...
Egyébként gazad van. -
Alex18
tag
válasz
markknight #8450 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #8439 üzenetére
Hát, először válaszolok arra, amire egyszerű. Azért rankedezek, mert azt egy picit komolyabban veszik, legalább annyira, hogy nem lépkednek ki, ha mondjuk leknockolták őket, meg ebben az új seasonban kevesebb a hotdrop. Aminek ugye egyenesági következménye a knock + kilépés kombó.
Badge meg ilyenek nem érdekelnek, trailt meg lehet venni az ebayen, de az is már boldog boldogtalannak van.Arra a meccsre visszatérve:
"Én mondjuk nem értem, hogy miért hagyjátok ott Causticot az elején? "
Mármint landoláskor?
Hát, ő szállt le rólunk, vagy ezt nem pontosan értem. Később meg Lifeline ment el vadászgatni.
Hogy őszinte legyek, én már nem tudom, kit kövessek, kit ne. Néha olyan lassan szedik össze magukat, hogy topogok, mint a szarógalamb, de így is lebasznak, hogy pusholok.Nézd meg ezt a részletet itt:
Wallhoz ugrottunk, fellootoltunk, nyugisan, senki nem volt. Eljöttünk onnan CC felé, szintén senki, majd tovább le Cascadera, a vizimolnárhoz. Itt szintén semmi, de lövések hallatszanak túl a falun, jobbra, a visszahívónál.
Odamegyek, megnézem, pötyögtetek, de semmi rush, vagy push, szépen nyugisan. Mondhatni komoly veszély nem fenyegetett, de Rampinak sikerül így is megdöglenie, Maggie meg lemegy AFK-ba.
Aztán a cherry on the top, hogy Rampi lebasz, miért pusholok (rusholok)
Egszem megáll. Innen nézd meg -
Marky18
aktív tag
válasz
markknight #8433 üzenetére
A cegen belul tobb team van, a jobb fejlesztok es managerek at lettek rakva az SW-re, az Apex csak egy passziv bevetelforras.
A vezetok es alapitok valoszinuleg nem ertenek egyet azzal, hogy az EA rajuk kenyszeriti az SW jatekokat es nem adnak eroforrast az Apexre, ezert lepnek le. -
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #8426 üzenetére
A map change tényleg vicc, kb a minimumra törekszenek. A sp-t már megszoktam, h min a 90%-a kuka. Ezért nem költök a játékra mert szarnak bele. 0 érdemi kontent, néha egy új hős. Kifarmolom a kövi sp-t azt kész. Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb br számomra. Szomorú, h hoz nekik egy valag pénzt de még sem tesznek érte. Ilyenek ezek a nagy multik.
-
shotika
őstag
válasz
markknight #8426 üzenetére
En is probaltam, de keptelen vagyok megszokni az iranyitast:D
-
Alex18
tag
válasz
markknight #8250 üzenetére
A szövegből kiderül hogy csak a rankedről írok... amúgy engem nem érdekelnek a skinek egy battle royale lényege ne az legyen sz.tem hogy karácsonyfának öltöztetem be a karakterem hanem inkább játék mechanika legyen jó persze ez személyes vélemény.
-
törölt tag
válasz
markknight #8235 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem, hogy fizetnék a rankedre külön, de ha battlepassba tennék, akkor biztosan. Azt akkor is megvenném, ha nem jönne vissza az ára. 3 havonta nem egy nagy tétel.Tudom, okozna problémát ez is, meg csökkenne a játékosbázis is, de csomó smurf kiesne, és egyáltalán nem biztos, hogy a napi aktivitás is csökkenne, mert elsősorban a sokadik accountok esnének ki, amiket amúgy is ritkán használnak, csak ugye sok van belőlük alapból.
Ugye battlepass 50ig 2 hét alatt el lehet jutni kb, vagy kicsit hamarabb. De ez pont elég ahhoz, hogy ne lehessen csak úgy accot regelni rankedre. Ez már nekem megváltás volna, mert növelné a játék tisztaságát.
Ha külön pénzt kérnének érte, mondjuk season pass jelleggel, ami csak ezt a célt szolgálja, akkor már nem biztos, hogy fizetnék, mert annyira viszont nem érdekel a ranked.
Havidíjas rendszert meg tuti nem fizetnék, az sok egy játékért, ami amúgy ingyenes.Az meg külön fasza lenne, ha lenne goldtól trailer, és meg is maradna. Ez egyben olyan lenne mint egy badge, mert mutatná, hogy van/volt battlepassod, rankedezel, vagy rankedeztél az előző szezonban. Végülis a szinted jelezné ugráskor.
Mondjuk eleve goldtól kellene indítani a rankedet, mert jelen állapotban a silvernek és a bronznak semmi értelme, csak max időhúzás, meg smurffal könnyű megszerezni a 4k badget, meg a 20 killt, ami megint nem tisztességes.A szezon mintás skinek is tök fasza lenne, mondjuk a prestige skin minden szezonban újraépíthető lenne (ha már nem tudtak rendes reaktiv skint csinálni, ami az adott meccsel fejlődik) de kicsit másképp nézne ki, mint az előző szezon.
-
törölt tag
válasz
markknight #8233 üzenetére
Fizetőssé kellene tenni a rankedet, vagy legalább beletenni a batlepassba, lehetőleg a végére, de minimum lvl50 szinttől lenne elérhető. A komolyabb badgek, trackerek, trailok, egyebek csak rankeden lennének elérhetőek, ezzel megszünne ezen jutalmak ebayes árusítása, egyszersmind kiesnének a smurfok is.
És akkor lehetnének trailok már mondjuk goldttól felfelé, persze megkülönböztethetően, és ezek a trailok maradhatnának is a kövi szezonra. Kb mint a badgek. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #8227 üzenetére
Erre a dive trailre rávannak feszülve, nekem btw a s8-asok voltak a kedvenceim, de már csak az utolsó marad bent ugye :'(
-
törölt tag
válasz
markknight #8227 üzenetére
Szerintem pont ez volt a cél, hogy ne látszon, ki hová ugrik
Legalábbis mást nagyon nem tudok elképzelni, mert amúgy tök értelmetlen ez a változtatás.
Komplikato
Na ez nem is tűnt fel, hogy nullázódtak a winek.szerk:
Ja, meg tegnap észrevettem azt is, hogy Stormon, az Antennánál, ahogyan futnak befelé a folyosók, na onnan levették a rácsokat, azaz be lehet lőni a folyosókra.
Majd lövök fotót, ha arra járok, mert így nem biztos, hogy érthető. -
törölt tag
válasz
markknight #8216 üzenetére
Igen, én is észrevettem. Kissé el is halványodnak, és messziről nézve, a trail végén a legendek, mint a kis pontok, szinesen ragyognak.
kispal87
GratulálokMi lesz belőle, ha szabad érdeklődni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #8209 üzenetére
Egyedül a 120FPS mód érdekelt volna, de hát akkor várok tovább
Van mivel játszani.
-
válasz
markknight #8198 üzenetére
Természetesen én is arra gondoltam, hogy "Néha" hiszen több mint 1 milliót költöttem pc sarokra...Hétvégenként ha nincs más elfoglaltság, akkor fogok tolni néhányat én is..
-
válasz
markknight #8196 üzenetére
Nem szabad, vagy normális, nem egészséges, ennyit ülni a gép előtt, én soha nem játszottam volna ennyit, ha nincs ez a korona vírus.
Fog az menni neked is, kevesebb idegeskedés, sokkal jobb életed lesz a játék nélkül hidd el, csak akarat kérdése, én 30 év után leszoktam a cigiről, és a kávéról, most jön az online játék.. -
chungee
addikt
válasz
markknight #8189 üzenetére
Lehetne tovább ragozni... Infinityward magjából lett a Respawn. Akkor ezekszerint tovább hígul a banda
-
törölt tag
válasz
markknight #8185 üzenetére
Ezek még nincsenek megerősítve, meg a leakek is olyan fiókról jöttek, amit azóta töröltek. De lesz Capture the Flag játékmód is, és megújul a Firing Range.
Ezek pl nálam várósakApex Legends Capture the Flag mode and Firing Range update leaked
Meg a Dominationt is visszahozhatnák, de kicsi változtatással, kevesebb ember pl, és rendes pályákkal, nem kivágott BR pályarészekkel.
-
Marky18
aktív tag
válasz
markknight #8185 üzenetére
Penznyelo uzemmodban toljak tovabbra is. Nevetseges, hogy keptelenek lefejleszteni azt a rohadt nextgen konzol verziot es megcsinalni a cross progressiont, vagy raallni a hackek/glitchek kigyomlalasara.
-
törölt tag
válasz
markknight #8179 üzenetére
-
válasz
markknight #8175 üzenetére
Hát azért ne mond már hogy nem segítene rajtad az, hogy ha nem egy 0,3K/D-s társat kapsz, hanem egy legalább 2-es K/D-s arcot. Azért az se rossz, ha a csapattársad legalább néha eltalál valakit, hogy lássa az nmy hogy nem egyedül vagy.
-
pucz
senior tag
válasz
markknight #8171 üzenetére
Én most ki fogtam egy jó szervert, egy kör erejéig. Jó ping. Jó mozgás. Smooth gameplay.
3k+ damage, 12 kill. De ez ennyi volt. Továbbra is marad a trash lobbi sorozat.
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #8171 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam vannak néha ilyen "anomáliák".
-
törölt tag
válasz
markknight #8154 üzenetére
-
ooooobi
senior tag
válasz
markknight #8145 üzenetére
Milyen mobilos verzio? Nekem semmit nem dob fel a store keresoje.
-
chungee
addikt
válasz
markknight #8143 üzenetére
Nálam hibátlanul működik
-
Komplikato
veterán
válasz
markknight #8139 üzenetére
Hivatalos infó van róla, mikor lesz elérhető Európában? Vagy mikorra tervezik a végleges 1.x verziót kihozni?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #8135 üzenetére
Basszus nem semmi ,bár én mobilon egyáltalán nem játszok semmivel ,de azért kíváncsi leszek aki esetleg kipróbálja mit mond róla pontosabban.
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #8133 üzenetére
Aztaqrvaeget -
válasz
markknight #8125 üzenetére
Az komoly. Én az elején ültem a kanapén és a két térdemre raktam a két karom, így meg tudtam rendesen tekerni a joystickot mikor nem ment a játék, csak úgy recsegett a műanyag 🤣 viszont így egy idő után nagyon fájt a két térdem le kellett feküdnöm. 🤣 Én vettem az Xboxhoz egy 165 cm es samsungot, de most már csak a szappanopera megy rajta 🤣
-
válasz
markknight #8123 üzenetére
Jaja, jó is az, néha hiányzik az xbox, De csak azért mert fekve a kanapéról játszottam, sokkal kényelmesebb volt mint a számítógép előtt ülni. Bár gondolom neked is ezért van benne ötezer óra 🤣
-
válasz
markknight #8121 üzenetére
Ebből is látszik hogy egyre erősebb a mezőny 😀
Milyen TV-n tolod? Vagy monitor? -
chungee
addikt
válasz
markknight #8117 üzenetére
Én is már 3-4 szezon óta csak a bp + aktuális eventek, élvezeti ráta: alacsony. Ritkák a jó meccsek. 2 végleg játszódik a randomoknál: sűrűjébe ugrani insta death vagy a map másik végére landolni, fellootolni gucciba és jó ha túlélunk 1 fight-ot. Sajátos taktikám hogy a sűrű zóna szomszédságába landolni. De ezt a randomok nem értik / értékelik
-
válasz
markknight #8117 üzenetére
🤣🤣🤣
-
válasz
markknight #8100 üzenetére
Persze van még mit fejlődnie, én a helyében nem streamelnék, mert ciki, hogy most is egymás után a 3. meccs br trio soloba, 19-20 kill 5-6k dmg és champion, azt hiszem kiveszem a követésből
-
válasz
markknight #8097 üzenetére
Nehéz dolog ez, rangsorolni ki milyen jó, főleg, mivel nem látja senki ki ül a monitor előtt
Lehet valaki 50-es szinten ha egyébként predátor és ez egy kis accontja, vagy lehet valaki 50-es ha most kezdte nem rég, persze kell a gyenge játékos is, mert egyébként akkor nincs jó játékos sem. Sokszor tapasztalom én is hogy sokkal erősebb ellenfeleket kapok, mint én, de gondolom, mivel közel 1000 körül van a szintem, olyankat próbál berakni a lobbyba is, de a szint nem feltétlenül tükrözi a tudást. De olyan is van, mikor nagyon gyenge ellenfelet kap az ember, az se jó, valójában semmi nem jóKomolyan 2 napja mentem egy silver aréna rankedet, egyedül maradtam szinte mind a 3 körbe, és minden egyes alkalommal, legyaláztam mind a hármójukat, egy csapat volt, mert egy klubba tartozott mind a 3, és nem azt éreztem, hogy mivan köcsögök, hanem azt hogy sajnáltam őket, lehet elvettem a kedvüket az egésztől, volt hogy a pajzsom felét nem tudták leszedni 3-an, miközben szétszopattam őket, és kikaptak mind a 3 körben, sajnáltam őket frankón. Nincs egyszerű dolguk a fejlesztőknek, nem tudom mi lenne az igazságos.
-
törölt tag
válasz
markknight #8092 üzenetére
Na ez biztos akkor, hogy jó ötlet, mert pont ezt csinálom. Ha útba esik egy kerpa, az összes gránátot kiszedem belőle, meg attól is, akit másvilágra küldök.
Kicsit jobban kezdem átlátni. Van itt foglalás azért, nem csak szimpla ámokfutás, de úgy 1/3-ad arányban csak sajnos. Pl Olymposon B-t szinte mindig feleslegesen sok ember fogja, és késve, vagy egyáltalán nem indul támadás. De az ellenfél is ugyanezt csinálja. Nemegyszer egyedül foglalom a ellenfél alap spawn pointját
Stormon meg ugyanez, csak a toronyban. Oda mindig felmegy pár sniperes, vagy TT, 3030. Caustic befogja alul, Wattson meg felül, nagyon durván megnehezíti a bejutást.
Ott szokott nagy balhé lenni, a másik két foglalási pont meg sokszor üres.
Lehet jobb lenne, ha X idő után, ha nincs senki a ponton, neutralizálódni kezd magától.Az viszon jó, hogy az első alkalommal rögtön van lehetőség upgradere. Ez pl nem volt meg korábban, hogy ultit, meg uppot foglalás után (is) lehet kapni. És így a 3030-ba már indulóra ott a shatter caps
Meg az ulti is persze, azt irány B. Causticcal nagyon adja, de Wattson sem rossz.
-
törölt tag
válasz
markknight #8084 üzenetére
Ez az egy, amit nézek, hogy az ellenfél csapatában van e Caustic. Én is, vagy őt hozom, vagy PF-et. Ez utóbbi meg jó a gyors helyváltoztatásban, párszor megmentette az életemet a grapping hook.
Kösz a tippet, kipróbálom, bár azt nem tudom, egyedül mennyire megyek majd vele. -
Komplikato
veterán
válasz
markknight #8081 üzenetére
A linken írják, hogy ez nem a Nemezis, mert az egy AR fegyver lesz, ez meg egy energia pisztoly. Ettől még cool a szivárgás, de marha sokára látjuk még ezeket játékban.
-
válasz
markknight #8079 üzenetére
Nincs sajnos, én is azt hittem ezt a bannert és ráadásul animációs, forgatja a kést meg minden, csak az kapja akinek van is, de nem, nem tudom miért kaptam, de van
nagyon szeretném, de semmilyen normális akció nincs most, múltkor azt hiszem 36.000ft körül lehetett venni 150 pakkot (igy lett a bangának is heirloom) most ha lenne megvenném, de nincs. -
válasz
markknight #8076 üzenetére
Az komoly
kipróbálnám, de inkább 2d Car, valahogy amennyire nem szerettem az elején, most meg keresem
-
válasz
markknight #8066 üzenetére
Oké, köszönöm. Semmi értelme 1 kd körül, majd ha meglesz az átlag 1.5-2 akkor már lehet jó csapatmunkát összehozni, addig fejlődni kell még sokat.
-
válasz
markknight #8057 üzenetére
Holnapra szabit vettem ki, van egy kis intézni valóm. De leszek nagyjából egész nap. Ma nem sok kedvem volt játszani, mentem vagy 3-at, mondjuk egyik win volt, olyan 800dmg meg 1 killel 🤣 vicc, mind1 silver 1 közepe körül vagyok, felmegyek goldba holnap, szval jelölj be ha gondolod mehetünk néha amikor van kedved..
-
válasz
markknight #8057 üzenetére
Mármint, pc+ konti, vagy konzol+konti? mert ugyan én nem értek hozzá, de a pc+konti egész jó kombó, nem ugyan az mint konzol+konti. Már agyaltam egyébként rajta hogy kipróbálom a pc-n a kontrollert, de mindig meggondoltam magam, ha már beleöltem perifériákba több százezret, nem veszek a pc-hez. Meg volt xboxom, eladtam.
Ő például mindig predátor szinten mozog, és az egyik legtöbben őt nézik, a streamerek közül, pc+kontroller.. és mindig pc lobbyt kap..
[link] -
válasz
markknight #8053 üzenetére
Mehetünk persze, bármikor, de gondolom nem mondok újdonságot azzal hogy a pc lobby nem konzolosnak való!? Van 2 jó barátom, az egyik xbox, a másik ps4 Erdős Krisztián [link] egyik sem játszik velem, mert nem tudnak érvényesülni a pc lobbyba, pedig Krisztián master szintet megütötte már párszor, persze a konzolosok között. Persze, ez nem azt jelenti hogy nem vagy a saját területeden 10x jobb mint én, az enyémen, de a kettő együtt soha nem volt jó, már próbáltuk párszor, a lányomék mikor átjönnek a vejkó hozza az xbox-ot és toljuk együtt, én pc-n ő meg itt a nappaliba a tv+xbox, de 10. meccsnél befejezzük, mert van hogy 0 dmg jön össze neki, és csak elmegy a kedve, pedig egész ügyes a saját területén.
-
törölt tag
válasz
Pedig szoktuk mi is csinálni.
-
válasz
Imádom én is. hogy casu-ban megkapom a 0.2 K/D-s csapattársakat, az enemy team meg minimum egy fullos master, de legtöbbször inkább pred team
Rankedban meg még platban is olyanokat ad, akik nem plat szinten játszanak, csak be kempelték oda magukat, így amint találkozunk valakikkel, ők instant halnak, aztán persze nekem óbégatnak hogy noob vagyok
-
válasz
markknight #8051 üzenetére
Kár hogy nem pc-s vagy, kenem vágom a valkot, legyaláznánk mindenkit a végjátékba. 😀
-
válasz
markknight #8034 üzenetére
Megnéztem ezt [link] de már a rejtett mikrofont nem tudom elengedni, a logitechnél ha felhajtom bele olvad az oldalába teljesen.
-
válasz
markknight #8026 üzenetére
Még nem volt winem ebben a szezonban, mármint rankedba, biztos hogy azok voltak, de nem értem mi értelme van, szinte az összes pro játékosnak van smurf accontja, nem is egy, de hogy mit lehet élvezni azon, ha sokkal gyengébb játékosok ellen játszik??? Ezért is, és még sokminden másért is tisztelem shivet, mert ő az egyik azon kevesek közül, aki ugyanazzal a profillal játszik 390 éve amivel kezdte az apexet. Tudom nehéz, de ez ellen igazán tehetnének a fejlesztők, valahogy..
-
válasz
markknight #8017 üzenetére
Gyáááá more
Na jó, mondjuk annyira nem sok az ha az elejétől tolod, bár akkor is az
-
pászka
tag
válasz
markknight #7995 üzenetére
Kár hogy nincs itt a fórumon like gomb..
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #7993 üzenetére
Én hétfőn “taroltam” vele: [link]
-
markknight
veterán
válasz
markknight #7995 üzenetére
Ez a Caustic gyerek, még mindig ezen sírunk haverral. Azért ennyire nem félelmetes az a Mirage skin, hogy leugorjon.
-
törölt tag
válasz
markknight #7993 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #7984 üzenetére
2200-nál járok, ha jól emlékszem, úgyhogy este én is nyitom. Bár a mostani lega skinek nem jönnek be annyira, kivéve talán wattson.
Az epicek viszont nem rosszak ez a szálcsiszolt, vagy mattított aluminium feeling nem néz ki rosszul, es ahhoz képest nem ia drága. Egy PF-re lehet benevezek. -
válasz
markknight #7981 üzenetére
Igazad van..
Más, tegnap visítva röhögtem, úgy beszopattam egy komplett csapatot 🤣 a szakadék szélén a korlátról kezdtem el húzni a portált be a közeli házba ahol a komplett csapat volt, ahogy beértem incselkedni, egyből tipli vissza, jött is mind a 3 utánam, mind a 3 a szakadékba, a portálból azonnal jobbra kellett, máskülönben cumi.. ki is lootoltam mind a 3-at 🤣🤣🤣🤣 -
törölt tag
válasz
markknight #7981 üzenetére
Ebben a csoportban is többen kerestek társat a Te szintedről, miért nem beszélsz velük? Gera pl volt itt pár hónapja, ranked dia grindre, meg pár napja, vagy hete is keresett valaki.
A traillel meg nekem ez a bajom.
Bármilyen badget, meg egyéb ilyen szart kifarmolnak neked pénzért. Velem nemegyszer megesett, hogy társnak dia trailos csókát kaptam, azt insta die volt földetéréskor. Nem hogy dia nem volt, hanem még azt a szintet sem hozta, ahol épp voltunk.Most gondolj bele. Respawn pénzért árul kozmetikai cuccokat, miért ne tehetné meg ugyanezt egy pro player? A trail, a badgek, ugyanúgy kozmetika, csak elvileg korlátozzák a hozzáférést tudás alapján. Meg úgy is mondtad, hogy semmi előnyötök nincs a kezdőkkel, meg a bénákkal szemben, és ebben igazat is adok.
Én a helyedben csinálnék egy ebay accountot, aztán tolnám féláron a badgeket a núboknak. Legalább lenne valami célja a játékodnak, meg pénzt is keresnél vele. -
válasz
markknight #7978 üzenetére
-
válasz
markknight #7978 üzenetére
Jaja, jogos.
Én soha nem szerettem a rankedet, valahogy úgy érzem, a pontszámok inkább idegesítenek, mintsem inspirálnak, plusz nem is érdekel engem hogy plat vagy gold, vagy ne adj isten diamond szinteket elérjem, eleve csapat mindenképp kell, de én sokkal jobban elvagyok már a randomokkal, elment a kedvem a csapatkereséstől, és akarva akaratlanul is, egy idő után csak a vita, vagy a sértődés van belőle, meg nincs is kedvem minden este azzal foglalkozni, sokszor órák mentek el, hogy vártunk valakire, vagy ráér vagy nem, egyiknek sz@rni kel a másiknak hányni, aki tőlem jobb az velem nem akar játszani, ami érthető, aki meg tőlem rosszabb azzal meg én nem, persze ez rankednál fontos csak. Töröltem is a dc fiókomat már rég, ha van kedvem, megyek egyet, úgy hogy nem kell könyörögni senkinek, ha nincs kedvem, én rám sem kell várni. -
válasz
markknight #7976 üzenetére
Á nem hagy az apex, csak elindítom mikor van egy meccsre energia
Csak az olympus miatt mentem egy rankedet, kemény voltam mint a tarzan sarka, pikk pakk végig megyek a gold aljáig, plat tetejéig, de rühellem a rankedet. Mondjuk a bronz, silver, vagy a gold-ba nem kell nagy tudás az biztos
Nyerhettünk volna most is, ha a húzott portálon a két társam visszajön, kicsit összeszedni magunkat, de ők nem, már egyiken sincs pajzs, de harcolnak tovább.
Megyek triót, hátha megkedvelem azt a mappot, bár nem sok esély van rá -
válasz
markknight #7974 üzenetére
-
válasz
markknight #7972 üzenetére
A többi meg gányabb 😀 Mondjuk doom fanatikusként még az eternal part 2 se toltam, bekavart az apex 😀 pedig ráköltöttem pár száz ezret, csak a Doom szék volt 163ezer, de már nem köt le, mondjuk ha lenne normális multija, talán akkor.
-
válasz
markknight #7970 üzenetére
Kénytelen leszek rankedezni, bár nagyon nem szeretem már. Nekem csak az olympus fekszik, én csak azon látom jól az ellenfelet, meg azt ismerem legjobban. Mind1 ez van, ha nem lesz az olympus, majd többet leszek az asszonnyal :)
-
válasz
markknight #7968 üzenetére
Még jó hogy nem vetted meg 😀
Komolyan nem értem miért nem lehet mappot választani, annyira örültem az olympusnak, de tegnap mar a kc volt, ki is kapcsoltam a gépet... -
törölt tag
válasz
markknight #7964 üzenetére
Erről beszélgettünk tegnap haverral. Bennem végig az volt, hogy a reaktív skin az adott meccsre szól, és úgy fejlődik, ahogyan damagelsz, vagy killelsz.
-
válasz
markknight #7959 üzenetére
Érthető
-
válasz
markknight #7955 üzenetére
Én már nem idegeskedek ilyeneken, sokszor jó randomokat kapok, mikor látom hogy egyik sem tudja merre menjünk, akkor megpróbálom én irányítani az egészet, pingelek folyamatosan merre menjünk, tegnap 3-4 alkalommal is igy volt, rámhalgattak, meg is nyertük, win lett. Mindenki rohan be a körbe, én meg parhuzamosan szoktam nenni körbe a kör körül. Pedig logikus, a körbe való berohanás csak azt eredmenyezi, hogy minden irányból lőnek, több csapat közé kerülünk.
-
törölt tag
válasz
markknight #7955 üzenetére
A gold lobby nehézségei. Volt aki azt mondta, hogy nehezebb, mint a plat lobby, és pont ez miatt, hogy ügyefogyottak.
Megjegyzem, én is csinálok ilyeneket, de max röhögünk egyet. Stormon a lightning rodnál, a hegy tetején, van olyan, aki még nem ugrott mellé legalább 1x? -
törölt tag
válasz
markknight #7950 üzenetére
A legjobb kombó. Annyi a baj vele, hogy arenaban, meg controlban is a shatter caps nincs a load outban, csak a dual shell
-
pászka
tag
válasz
markknight #7944 üzenetére
Ez jó taktika, de te attól még kilátsz?
-
válasz
markknight #7941 üzenetére
Nem érdekes, már a 36. BP-nál tartok. mindig hamar megvan a 110, de sok értelme nincs számomra
-
válasz
markknight #7937 üzenetére
Nekem is tetszik a Wraith-é, most elkezdtem azzal játszani, 1-2 óra alatt összekalapáltam vele 70 killt, csak nagyon nem megy még a portál, mikor jó, vagy hasznos húzni. Úgy érzem nagyon nem megy a bangával már, persze eddig sem voltam pro, de nagyon könnyen leteszik, lehet azért mert nem egy kis alkat, akit nehéz eltalálni, le a kalappal shiv előtt hogy 152 ezret összekalapált vele, nem könnyű.
És a Prestige skint szintén ezzel tudod megvenni, 150 kell ahhoz is?
ui: akkor ezért nem volt jó a kód, mert megelőztél
-
válasz
markknight #7935 üzenetére
Grat, én is szeretnék egyet a Wraith-nek. Melyik karakter kapja?
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #7925 üzenetére
Érdekes a dolog, de a megoldás ott lehet Alex 18 kollegánál. Én most 4/6 Win/Loss-t toltam, de bedobott Silver 3-ba. Toltam előző sesonba 5/5-öt, de az meg csak bronz 3-nak volt jó.
Simán csak azt nézi a rendszer, mennyire játszol jól a meccseken.
Talán az előző előtti szenzonban volt egy olyan bug, hogy asszem bronz 2-ben kezdtem, aztán bronz 1 után, rögtön gold4-ben találtam magam. -
Marky18
aktív tag
válasz
markknight #7925 üzenetére
Lehet a BR MMR-ed alapjan osztogatott meccseket?
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #7899 üzenetére
Ez vitathatatlan, gyakorolni szituációkat, meg lőni tanulni okés. De én hamar megunom, az arena jobban hajt
-
válasz
markknight #7898 üzenetére
Tehát most elfér? De mikor a solo módot hiányolom, akkor azt mondod (mondtad) hogy kevés a játékos, azért nincs
Gyuromoj; nem átverés, Aceu szokott néha a nézőivel játszani, Tom meg nagy Aceu fan, úgyhogy toltak egy meccset.
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #7895 üzenetére
Hát nem tudom... Oké, fun a játék, de értelmét veszti minden képesség kábé. A lényeg hogy rusholj, lőjj arra aki mozog, oszt kész. Játszottam 3 kört, és nem érzem át. FUN-nak jó, kb. mint a winter express, de ebből köszi nem kell ranked. A taktika kb semmit ér, mire bevetnél valalmit, 3-4 oldalról rommá lőnek. Az Apex jövője nem ez. Az arena sokkal jobb ötlet volt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #7890 üzenetére
Mentem most pár kört, szerencsére FPS gond nem volt, igaz végig Olympus volt. Viszont nálam a hitbox nem stimmel... 1 tárat belelövök és megy tovább, én meg 1mp alatt megyek le kutyába.
Amúgy aki akar csapatban játszani, az vegyen fel nyugodtan, kicsit kezdek kiégni a randomoktól.
PSN ID: gyuromojszerk.:
Kapják be hogy nem lett PS5 verzió az új szezonra/3. évfordulóra... -
Mezcal
addikt
válasz
markknight #7890 üzenetére
Nálam is. PS5-ön is, tehát ők szartak el valamit.
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #7885 üzenetére
Na akkor kíváncsian várom a fejleményeket.
Delutanos vagyok, 21:30-ig csak kiderül. -
Marky18
aktív tag
válasz
markknight #7880 üzenetére
A max kp csokkenteset nehez ertelmezni.
-
gyuromoj
veterán
válasz
markknight #7880 üzenetére
Nextgen verzióról semmi… pedig vártam hátha megkapjuk.
Igy ráérek jovoheten leszedni az új szezont. -
törölt tag
válasz
markknight #7878 üzenetére
Akkor az WE volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a My Hero Academia: All's Justice
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest