Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
shotika #9022 üzenetére
Ahh, én letöröltem a f.szba, már vagy 2 hete nem játszottam, és pont ezért. Gold 1 tetején álltam meg, és biztosan meglett volna a plat is, de ahhoz végig kellett volna idegeskednem jó pár meccset, azt meg nem akartam, mert féltem, hogy összetörök valamit magam körül.
Igazából 100RP hiányzott, és életemben először felmentem volna platbe, de már az asszony szólt rám, hogy miért játszom ezzel a szarral, ha nem okoz örömet, és kurvára igaza volt.
Akkor azt mondtam, hogy én egy badge miatt nem fogom szétcseszni az idegrendszerem, csak mert pár pénzéhes programozó hülye ahhoz, hogy olyan matchmakinget írjon, ami a tömegeknek okoz örömet, és nem az overhypeolt streamereknek.Bár fent vagy a serveremen (Lootmafia DC) de még sosem játszottunk együtt, javaslom, nézz be a Toxic Waste mappába. Azt nagyrészt én töltöttem fel, idegállapotban. Eredmények, és szopások egyaránt. Engem kikészít ez a játék. Természetesen a rankedról beszélek. Casualt nemigen játszom. Az ugyan nem csesz fel, de ott meg kilépkednek, meg amúgy is komolytalan az egész. ÉS akkor még a csalókat, meg a botokat nem is említettem.
Ha kijön az új MM arra még rápróbálok, és ha az is ilyen szar lesz, vagy ahogy Gyuribá mondja, telikúrják botokkal, akkor ez a shitcunami soha a büdös életben nem kerül fel többé a gépemre.
Visszasírom a S4-S7 közötti időszakot, amikor lehetett jókat játszani, és még nem kezdték el kiherélni a legendeket, merthogy ott kezdett az egész szétcsúszni, és kb lassan lecsúszni az egész játékélmény a béka segge alá.
Újaknak még lehet jó persze, amig ki nem ismerik, de nem jósolok túl hosszú jövőt az Apexnek, ezek után. -
-
markknight
veterán
válasz
shotika #8569 üzenetére
Én úgy kezdtem ezt a szezont, hogy csak challengek, hogy meglegyen a BP-s tartalom. De pár napja elgondolkodtam, hogy azt is tök felesleges csinálni, mivel hiába szedem ki azt az 1-2 skint ami érdekel, úgyse fogok már huzamosabb ideig játszani a játékkal, ergo nem is fogom használni. Szóval az is elvarrtam és Fortnite-ozok meg az Apex Mobile-t tologatom. Teljesen jó játékok.
-
törölt tag
válasz
shotika #8536 üzenetére
Ja értem. Sajnálom.
Én, mikor anno vettem a 2070RTX-emet (akkor az a sorozat volt a legújabb, tehát jó kis felsőközép kari volt) voltam olyan szerencsétlen f.sz, hogy ventiszabályzás beállításakor az ujjammal néztem meg, hogy pörög e.
Pörgött, le is törtem egy lapátot. Gari nem volt ilyesmire, így rendelhettem Aliról újat. Igen ám, csak a szállítási idő volt vagy 40nap, illetve volt gyors, kb 10 napos posta, a ventik árának 5x áráért.
Megrendeltem, fájt nagyon. -
törölt tag
válasz
shotika #8533 üzenetére
Ne hülyéskedj már. Egy beállítás megváltoztatásából ilyesmi nem történhet meg. Ez egy opció a driver felületén, ki, és be kapcsolható igény esetén, ettől nem állnak le a ventik, és főleg nem esnek ki. Akkor ott valami más van, vagy más is van/volt. Ilyenről még nem hallottam. Sajnálom
-
törölt tag
válasz
shotika #8529 üzenetére
Find and install the latest graphics card drivers
Acess the GPU’S control pannel and disable the Shader Cache
Hit apply so the change is saved
Re-enable the Shader Cache
Hit apply once again
Restart the PC and boot up the gameAzaz, ki kell kapcsolni a shader cachet, majd újra be. A poén, hogy a kollégának nincs ilyen lehetősége. Azt hiszem, nVidia vezérlőpanelbe kell. Az mondjuk nem világos, hogy Neked milyen karid van.
-
törölt tag
válasz
shotika #8524 üzenetére
Nálunk is van pár kolléga, akinek csinálja, meg akiknek korábban csinálta. Azt hiszem, nekem egyszer volt ilyen, de megoldottam. Azóta minden OK. jelenleg AMD, de korábban volt nVidia is.
A poén az, hogy az egyik kolléga nálunk naponta küzd ezzel a jelenséggel, ráadásul nincs is rá megoldás, mert ami van a neten megoldás, olyan opció nála nincs is driverbe. -
-
Bennyboy
őstag
válasz
shotika #7315 üzenetére
Szarnak ezek rá. Nekem az az érzésem, h kb 10 ember dolgozik az apexen, a többieket áttették már más projectre. Nyilván nem látok teljesen bele mi folyik ott de gyakori, h a kiadó diktál és ha úgy látják akkor um. lemondanak a projectről és csak a minimumot hozzák mert úgy is veszik a skineket stb. Minek fektessenek több energiát amikor ez is elég. Már írtam de ez azért is szomorú mert ez volt a legjobb br számomra. A rengeteg lmbtq-s támogatásra azért jut erőforrás aminek meg rohadtul nem itt van a helye hiába értek vele egyet. Az ember kikapcsolódni szeretne nem ezzel a témával foglalkozni. A kilépőkre jöhetne vmi szigorúbb büntetés normál game-ben is mert rohadt idegesítő ha pl arena 2. körében kilép a gyerek mert szerinte már nem nyerünk és ketten nem is fogunk nagy eséllyel 3 ellen
-
törölt tag
válasz
shotika #7170 üzenetére
Durva bizony.
És pont azért, mert gyakorlatilag feltöltve egyhitelni lehet vele, nagyon eltolja a balanszot a játékon belül.
Ez annyival van kompenzálva, hogy aránylag kevés van belőle, meg eléggé skilles cucc. Viszont, akik kapja, azt ez sajna nem boldogítja.Amúgy grat a skillhez, én max charge riflet használok, de azt is csak ritkán. Az utóbbi időben gondokodtam, hogy kicsit én is rámegyek a sniperekre, és gyakorlok, de a játékstílus is túl statikus nekem. Szóval azt hiszem, hogy nem lesz a kedvenc fegyóm egyik sem. Akkor már a Rampage inkább.
-
törölt tag
válasz
shotika #7160 üzenetére
Kb ugyanezeket gondolom én is.
Ugyan Wraithet, Seert csak kipróbálás szintjén toltam, de pl S4-ben sokat Wattsonoztam, és imádtam a karaktert. De ez még a nerf előtt volt persze. Ezután lett Caustic a mainom. Igazából az öreget is sokan utálják, bár nemigen értem az okát, azon túl, hogy bosszantó tud lenni, pl az ajtókitámasztással. Most, hogy kapott vissza valamit az erejéből, kezd megint veszélyes lenni, bár szerintem a trapjai csak akkor hatékonyak igazán, ha minimum 2 van belőle egy helyen.Fuset is próbáltam, mikor bejött. Tetszik a karakter, a gránát szórás nagy op, de az ultija tényleg kicsit meh ... én amúgy átalakítanám úgy, hogy kezdjen szűkülni a köre befelé, azt jónapot
Meg nem ölne senkit, de azért rendesen megizzasztaná a playereket a porondon.LL meg mindig 1st target, ami rohadt idegesítő, ha vele vagyok. De amúgy az vicces tud lenni, mikor sorban éleszti, akiket letettél
Gondolom ezért nincs pont a knockra, pedig abban jobb vagyok, mint killben
Volt már úgy 1000+ sebzésem, hogy nem volt benne kill.
(A minap viszont sikerült begyűjtenem egy 1dmg/kill-t,kár hogy nem mentettem el.)
Lobaról meg annyit, hogy most jöttünk haverral KC-ről, uccsó kör, ammo, shield gond okosba letudva. Legalább ez miatt nem kell aggódni.
Nyerni viszont nem sikerült.
Persze megint az a k. sniper. Kezdek begolyózni tőle. Mostanában rendszeresen az az endgame, hogy rákészülünk, azt valahonnan lekapnak sniperrel. Hihetetlen, mennyire op az a cucc. És nem csak a Kraberről van szó. Chargeolt Sentinel. A minap úgy tettek le, hogy ketten felchargeolt Sentinellel, egyszerre lőttek rám. Insta box lettem, még mielőtt egyet pislanthattam volna.
Értem azt is hogy skilles fegyó, ezt nem is vitatom, de rohadtul lehetetlen counterelni, mert nem is tudod, hogy merre vannak, csak kapod a tockóst ... kiakasztó. Olyan meg nincs, h mindenfelől védve legyél, kivéve ha házban vagy bent, de ott sem 100% mert az ablakon átlőhetnek. Meg onnan előbb-utóbb menni kell.Szóval I hate snipers. Ha egyet kívánhatnék, hogy mit módosítsanak a játékon, akkor én a snipereket vetetném ki.
-
törölt tag
válasz
shotika #6861 üzenetére
A Caustic gázt próbálgattam tegnap, nem jutok dűlőre vele. Az álló, vagy rohangáló játékosra rendesen adja a 2 tickenkénti +1dmg-t. De a leknockolt játékosra nem megy fel, csak 6-ig, és onnan utána flat a dmg.
Firing rangen tesztelgettük tegnap haverral, és szvsz ez bug lesz.Akkor lett gyanus, mikor első nap fighteltünk Geyserben, letettem egy LL-t, köré dobtam 3 trappet, hogy nem tudott kimászni belőle. Közben persze jöttek a társai, így elvonták a figyelmemet. Amikor visszanéztem, épp kimerültek a trappek, az eloszló gázban még láttam felszállni két darab 6-os dmg-t. LL meg simán kimászott.
Mind3 trap eldurrant .... több, mint fura.
Néztem, nem találtam arra vonatkozóan semmit, hogy a növekvő DMG nem vonatkozik knockolt játékosra. -
törölt tag
válasz
shotika #6768 üzenetére
Videojáték-celeb, az Apex Legends nevű, belső nézetes, lövöldözős játékban (IS)
-
Komplikato
veterán
válasz
shotika #6768 üzenetére
Ő is NRG tag, mint Dizzy. Azt hiszem eredetileg CS:GO banda voltak, de aztán belefolytak más játékokba. Dizzy azt hiszem Apexről Valorantra ment át. Most már csak akkor játszik, ha van Twitch kihívás a videósoknak. Apex első pár szezonjában ők voltak a legjobbak, első héten kb. 5000 killel.
-
ssgk
aktív tag
válasz
shotika #6556 üzenetére
Szerintem nem. Épp ellenkezőleg. A randomitás ad egy pluszt bele ami miatt még inkább le lehet ragadni egy játék elé. Van egy siker élmény, majd kikapsz megint és megint majd talán megint siker és ez motivál, hogy majd legközelebb több szerencsém lesz". Így megy a szerencsejáték és a függőség is. Valaki hajlamosabb rá valaki nem, de mindenkibe megvan a pszichológiai alapja a dolognak.
Az más dolog, hogy megfelelő tudással/tapasztalattal kb. nullára redukálható a szerencse faktor hatása a végkimenetlere. (Okos ugrás, loot, soloba megfelelő legent használata, ha úgy van menekülés csata" helyett, 3rd party stbstb) -
-
markknight
veterán
válasz
shotika #6266 üzenetére
Nekem se tetszik már. Nem tudom miért, talán mert túl steril és világos. Igaz, mikor még megjelent odáig voltam tőle, de hát x ezer meccs után azért másképp látom.
Mindig mikor leülök játszani, akkor tuti ez a pálya van és sokszor inkább rankedeztem, miatta, de már az sem megoldás. .
-
Frod
addikt
válasz
shotika #6229 üzenetére
"Rampival jelenleg a legnagyobb probléma, hogy abszolút defense karakter, és a játék nem ezt támogatja."
Ugyanígy vagyok vele. Egy teljesen anchor karakter egy rohanó tempójú játékban.
Már az alapötletnél kukázni kellett volna.Én amúgy azt vettem észre magamon, hogy legszívesebben Loba-t hozok mostanában.
Eleinte csak a napi challange miatt, aztán ottragadtam vele. -
törölt tag
válasz
shotika #6229 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni. Ráférne egy alapos buff. Annyit nerfelték már a karaktereket, hogy lassan értelmetlenné válnak a karakterek közti különbségek.
LL viszont nagyon OP a reviwe-val. Ha LL-ezek, akkor lehetőség szerint oda ugrok, ahol van sok charge tower, pl Capacitor.
Amúgy meg mindenki LL-t támadja, mert rohadt idegesítgő, hogy az ember lerakja az ellent, de ha van LL, akkor ez kevés. -
markknight
veterán
válasz
shotika #6222 üzenetére
Szegény Lifeline. Marad 3 squad mire végre egyszer le tudom hívni az ultiját, akkor is valami szar van benne, amit senki nem vesz fel. (phoenix kit, sniper optika, meg egy medkit) hát kösz..
Nekem Banga passzívja tetszik nagyon, őrült jó, de nem OP, nem is nyúltak hozzá, eddig.Az Octane infó innen van, nem örülök, hogy kiherélik: [link]
Ja, láttam Fuse is téma, szerintem ő olyan béna mint mint Rampart. Az ultija se sok dologra jó, maximum bronze meg silver lobbyva. Nagyon ritkán sebeztek meg vele bármikor is.
-
törölt tag
válasz
shotika #6222 üzenetére
Fuseval az a baj, hogy nehezen jön össze annyi gránát, amivel lehet is kezdeni valamit. Teljesen jó lenne, ha mondjuk látná a gránátokat, hogy merre vannak ... Esetleg termelődne magától ... , vagy valami hasonló. Lényeg, hogy ha már ez a skillje, akkor mindig legyen nála 6-8 darab.
Ha ugráskor elmegyünk messzire, hogy rendesen fellotoljunk, akkor ok, de csak az első harcra. Ott elszórja a cuccait, rendesen szét lehet vele szedni a csapatot.
Én ezért nem jövök vele. Nincs annyi gránát, amennyi kéne.szerk:
Belegondolva, az is elég lenne, ha egy picivel több gránát lenne lootolható. -
Jigoku
tag
válasz
shotika #6160 üzenetére
A PS4-emet nekem is újra kellett indítanom, mert teljesen beállt az Apex miatt. :/ De én se tudtam csak sokadjara belépni, Facebookon is sokan panaszkodtak, hogy valami nem okés.
Végül tudtam kicsit játszani vele (a PS4 újraindítása után kissé bugosan, de elindult a játék és mentem pár meccset), de ingame is random beadott fura zajokat a semmiből (ezeken más csapattársaim is értetlenkedtek), bizonyos hangok csúsztak, volt, amit duplán is hallottam (amolyan kánon-szerűen, egymás után ugyanaz 1-2 másodperc csúszással). Remélem, javítják, ilyen kriminálisan sose volt problémás az Apex, mint a mostani frissítést követően... -
Szilágyi84
senior tag
válasz
shotika #5694 üzenetére
Na ja , de amúgy nem tudjuk pontosan miket írkál a kolléga , mert azért szerintem csak úgy ha beszól / ír , hogy béna bugyuta balfasz attól még az nem tekinthető fenyegetésnek amiből lehetne jelentgetni , bár nem vagyok pontosan tisztában az ilyen dolgokkal és remélem nem is lesz dolgom hasonló sem , mert ezt elég csak hallani vagy olvasni.
-
-
markknight
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
shotika #4227 üzenetére
Én legutóbb S1 idejében toltam vele, akkor nem sok sikerélménnyel. Az S2 nálam totál kimaradt. Nemrég tettem fel újra az kell mondjam ez a szezon nekem jobban bejön. Itt már némi killt is össze tudtam szedni bár lehet véletlen volt
Bár tény hogy a legutóbbi patch hazavágta nálam a textúra sztrímelést és az dobható tárgyak irányzékát. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
shotika #3811 üzenetére
Szerintem az FOV-ddal lehet gond, ha alacsony. Apexszel pont nagyon pontosan lehet mozogni hála a source enginnek. Nézz meg egy advanced movement guide-ot youtubeon és alkalmazd a tippeket, máris teljesen máshogy fogod érezni a mozgást
FOV ebben a játékban pedig szerintem min. 100 16:9-ben. (Nekem ultrawideom van, de nem engedi 110 fölé húzni
)
-
válasz
shotika #3808 üzenetére
Na ezt se hallottam még senkitől. Amúgy meg az új codban jó a gunplay? Inkább borzalmas, és semmi köze a cod-hoz.
Az apex pont jól el lett találva. Az új cod egy bf&r6 hibrid akármi, de az említett két játék mindegyikében jobb a gunplay.
Gunplay (nálam)
1;Battlefield
2;Apex
3;R6
4;COD (nem ez az új vacak)
5;PUBG
6;Destiny -
Szilágyi84
senior tag
válasz
shotika #3808 üzenetére
Hm érdekes Ps4-en pont ellenkezőleg nagyon el van találva az irányítás a mozgás legalábbis szerintem. A Borderlands 1-2 nagy kedvencem volt régebben most viszont a 3 olyan furcsa bénább volt az Apexhez képest hogy végigse vittem annyiba maradt nem a mozgása miatt hanem simán meguntam lvl 18.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest