- iPhone topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Nagy örömömre tegnap átvettem új monitoromat, egy AOC 2236 VWA-at!
Egyenlőre maximálisan elégedett vagyok vele, hihetetlen színek, gyönyörű kép jellemzi. Full HD filmet nézni rajta maga a gyönyörűség. Persze nem azt akarom mondani, hogy ez a világ legjobb monitora, de ahhoz képest, hogy mennyibe került és mit hoz magával, milyen felhasználói élményt nyújt filmnézés, képszerkesztés, játék során....szerintem mesze az egyik legjobb ár/érték arányú monitor ma a piacon.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény csak ránézni, ahogy a gépem mellett áll ez a 21,5" állat az asztalomon!
Ezúton köszönöm HFG barátomnak a segítséget, aki segített kiválasztani és beszerezni az életem első FULL HD monitorát!
Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan írjon, akár privit is, szívesen válaszolok mindenkinek.Álljon itt egy [link] magáról a monitorról.
-
királyfi
csendes tag
Mivel nem sokat lehet olvasni ezekről a monitorokról, úgy gondoltam, nyitok egy új témát, hátha lesznek olyanok, akiknek már van AOC monitorjuk, vagy ismerik a márkát és megosztják a többiekkel a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest