Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Na tessék még a végén pofára esik az Apple.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
7Heads Drago #1 üzenetére
Meg azt szokták mondani, hogy szar az iPhone, mert van benne kínai alkatrész.
Hát mint kiderült, ebben is…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
GML
őstag
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
És még benned is...
-
Gubu0101
addikt
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Volvoban is akad olyan alkatresz,sot meg magyar is nem is keves
Manapsag mar nem sok olyan termek van amiben nincs kinai alkatresz vagy ott gyartot. %-ban nem tudom.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless iPad Pro 12.9 (2022) iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…
-
Tibee86
veterán
Micsoda egy pofátlan és undorító cég, ~160 ezerből megvan a telefon, 400+ ezer forintot keresnek egyetlen darabon.... A marketinget megeszi mindenki, botráááány!!
[ Szerkesztve ]
-
blackcoffee
csendes tag
Nem tudom komolyan írtad-e de az anyagköltség csak egy kis része az összes költségnek, bármilyen termék fejlesztésénél.
Hol van a kutatás / fejlesztés, szoftver programozás, licenszdíjak, szállítás, marketing, kismillió jogi költség, összeszerelés, tesztelés, gyárak fenntartásának költsége, a takarítónéni fizetése, stb stb?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Nincs meg 160 ezerből. Olyan 250-ben megáll szerintem all-in.
És ne a magyar árakat nézd, nem a gyártó tehet róla, hogy ki hogy kormányoz…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Avayasoft
tag
A cég is nyereségért "dolgozik". Ha viszik, miért ne adja annyiért. Ahogy írták előttem, erre még rájön egy csomó egyéb költsége is (k+f, szállítás, jogdíjak stb), nem beszélve az adókról: vám, világbajnok Áfa, artisjus.
De ha nagyon kiakadsz az aránytalanságokon, akkor nézz utána, hogy az egyes nyersanyagokon, energiahordozókon mekkora a nyereség....
-
Soleco
tag
160 ezerbe az kerülne, ha a világ legkülönbözőbb pontjairól, a gyárakból összegyűjtenéd az n+1 alkatrészt (valahogy adómentesen kell ezt kivitelezni), magadnak összeszerelnéd, az androidot sajátkezűleg rászabnád, az egyéb licenszeket beszereznéd, illetve fizetnél a Samunak is valamennyit, hogy kitalált neked egy ilyen alkatrész kombinációt . S ha a készülékkel baj van, akkor beazonosítod az alkatrészt, és az illetékes gyárba kéred a cseréjét
-
Tibee86
veterán
Látom nem nagyon jártatok azon cikkek alatt, ahol az iPhone anyagköltségéről ment az észosztás.
kakuk.tamas: Örülhetnél inkább, hogy ilyen bölcs és erős vezérünk van, MZP nyert volna már az ukrán fronton lennél te is, a háborús infláció 4x ennyi lenne, stb stb.
-
MrOomen
tag
Szerinted ki veszi meg teljes áron?
Senki.
609,990 a teli ár, de alapból megjelenéskor is min. 100at simán lekaptál az árából, és még jár hozzá (itt M.O.-n) egy 100ezres ajándék javítás régebbi csúcsmodelledhez.
Az előttem felsorolt plusz költségek mellett ha hozzávesszük ezeket az akciókat is, egyből nem olyan nagy már az a profit -
Tibee86
veterán
válasz
blackcoffee #12 üzenetére
Látom nem nagyon akar leesni még mindig.
-
janeszgol
félisten
Konyorgom emberek, Tibee csak ironizalt. Elso olvasatra leesett nekem mar tegnap, ezert nem is reagaltam ra.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
Mercel
senior tag
Tényleg egyetlen embernek esett le , hogy akasztófahumor, szarkazmus, irónia stb volt a hozzaszólás amire mindenki rápörgött..?
Hogy klasszikust idézzek; "nem állíthatok minden pofon mellé rendőrt "
Marcel
-
MrOomen
tag
válasz
7Heads Drago #17 üzenetére
Igen! Úgy hívják Samsung Experience Store
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülékár közel felét teszi ki a felhasznált anyagokért fizetett összeg, a Qualcomm a legnagyobb nyertes.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest