Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Jó de még mindig van sok aki vaktába lövi a dolgokat és nem használ weak pointokat egyáltalán.
Amúgy a Strom-al baromi viccesek néha a dolgok randókkal, főleg a nyitott terepes kontraktos küldiknél. Néha amikor magasabban lebegek kicsit ilyen RTS feelingem van, mintha egy felülnézetes game lenne és csak klikkelgetném le a skilleket
Közben a többieket elnézve, főleg a colossusok rombolnak neki a nagyobb moboknak azonnal, hátulról meg kergetik őket kicsik én meg pucolom le róluk
Ilyenkor jut eszembe, hogy ide tényleg elkéne a rendes voice alapú kommunikáció, mert főleg durvább fokozaton fontos lenne a koordináció.Annyira még nem erőltettem a strongholdokat, mert voltak végig contractok, de abból a pár alkalomból én is észrevettem egy párszor, hogy csak ott áll. Azt hittem naivan, hogy kifagyott, de úgy látszik aki már brutál szinten van és tud carryzni egyre többször fut bele ilyenbe.
Itt kéne balanszolni a rendszert rendesen, szvsz strongnál a végén kiosztott dam alapján súlyoznám a droppot és nem is lineárisan, hanem ha elenyésző vagy semmi damot produkál nagyon visszavenném szinte nullára.@markknight
A repülés limittel tényleg kezdeni kellene valamit, de nem offolnám semmiképp, harc közben jó challenge az a limit ill az overheat, főleg ha Storm vagy. Inkább valamilyen cooldownos megoldást keresnék arra, hogy egy event közben amikor helyszínek között repkedsz ne kelljen szerencsétlenkedni.Amúgy ha már ekkora vertikalitása van a játéknak, pont hogy olyan modokat találnék ki ahol az overheatel lehet szívózni, pl ahogy a Destinybe néha szívozni kell a platformolással Ascendant challengeknél, itt is repkedni kéne fel-fel, de erősen limitálva és ha rossz poziciót célzol meg zutty le.
Viszont amit belerakhatnának, az hogy zuhanás közben legyen cooldown és recovery és ne kelljen megvárni míg teljesen lezuhansz a földre. Mert ugye ha most egyszer megkezdi azt az idétlen animációt nincs vissza út.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben a többieket elnézve, főleg a colossusok rombolnak neki a nagyobb moboknak azonnal, hátulról meg kergetik őket kicsik én meg pucolom le róluk
Ilyenkor jut eszembe, hogy ide tényleg elkéne a rendes voice alapú kommunikáció, mert főleg durvább fokozaton fontos lenne a koordináció.