- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Lehet hogy @TZF kicsit éllel mondta a dolgokat, de nem lehúzza hanem szimplán objektív. Én belefutottam ezek nagy részébe, pár azért súlyos hiba vagy mondhatni eleve dizájn hiba.
-Elpattanó hang (ez az ME:A multinál már megjelent, 100%-ban nem tudták javítani, itt is annyit ígértek hogy próbálkoznak, de 100%-ra lehet nem fog menni). Ez azért igen kellemetlen ha csapatban vagy és a mission elején megy el és hátra van a nagyja. Nekem utóbbi 2 nap 3-4x ment el, szerencsére freeplayben.
-Utólagos reward system: atom stabil rendszer hiányában kész hazard. Szimplán bebugolt mission után nem jár semmi. Kicrashelt játék után nem jár semmi. Szerver hiba miatti kidobás után nem jár semmi, stb. Sajnos mindegyikben volt részem a 20 óra alatt és nem 10 perces kis missionök voltak.
-Respawn restricted down: ha már annyi ötletet merítettek a Destinyből (ezt tagadni sem lehet, főleg annak akinek száz++ órája van D2-ben, ahogy nekem is) pont erre nem gondolnak. Legalább lenne egy fél perces penalty és utána engedné a respawnt, de így hogy a többi néha bamba és percekig vagy a földön, nagyon illúzió romboló és eléggé elmegy az ember kedve a dologtól.
A játékmechanizmus, ahogy teljesíteni kell egy egy mission nem hozom fel egyenlőre negatívként, a D2-be is folyamatosan érkeztek új game modok, amik nagyon bejöttek, ennek az esélye itt is megvan bőven.
A sztorira se harapok rá annyira, látszott az elejétől hogy multi központú looter-shooter lesz és ezt nem is tagadták, magát a világot reklámozták nem történet vezetést. Persze lévén Bioware mindenki várt valamit, kérdés mennyit, max akkorát koppant.
Egyébként a benne lévő sztorikontent szerintem okés, bejött csak tényleg kevéske (bár a legleglegvégéig nem értem, de nem sok maradt ahogy láttam). A párbeszédekre látszik, hogy jobban odafigyeltek, ha kvázi kicsit giccsesek is vagy nem sokat mondóak még is elég jól vannak megírva nagyrészben. A probléma annyi, hogy ezeket nehéz kontextusba helyezni, mivel nincs rendes történet vezetés. Enélkül meg olyan szétesettnek érződik a világ, ide belecsöppentél, volt valami balhé a haverokkal, most meg mindenki akar valamit.Az RPG elem ugye kirakatnak van benne legjobb indulattal is.
Pl sikerült meggyőznöm a piacos lányt meg a kocsmás alkeszt hogy működjenek együtt, hurrá már ott áll az is és árul 
Hogy legyen pozitívum, nagyon bejött a Monitor játéka (Sarenre emlékeztet) egy cool badass villain, minden vele lévő jelenet lekötött teljesen eddig. Csak lehetne több

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest