Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Na igen... 2 multiplicatív sebzés stat van a játékban, ezekből egyiksem működik pajzson, amire amúgy főleg használjuk a fegyvereinket. Már azok közül ami nem javelin exclusive. Szííígyen.
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Van egy thunderbolt of yveniam buff fegyónak, 28% dmg, 20% crit dmg-el.
Megnézem, köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
De legalább tényleg lenne

-
DaveHutt
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére

-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én is premierrel játszottam de mivel megjött a division 2 és több haver is azzal játszik így mentem velük én is majd visszanézek ide is de többet nem fizetek be prémiumra ezután én is megveszem talán lesz rá akció is! Egyáltalán nem rossz játék csak minden nap letolni a legendary contractot + ha akarok mehetek strongholdban picit uncsi lett már!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
akkor legalább májusig várhatsz..........
-
duvi
nagyúr
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
-
Ghostface
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Sorry, the page you were looking for can’t be found.
(#3617) hunvarlan
Én 2 hete állok 662-n mert nem esik legendary. Jobban mondva 2 esett, de egyik hasznáhatatlan, a másik meg colossushoz jó, én meg interceptorral játszok... -
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
Te Bioware vagy EA részvényes vagy-e?
Attól hogy minden megemlített hibára ugrasz mint a pitbull, és véded a játékot foggal körömmel, attól még egy félkész darab marad.
Az hogy teszem azt a Division is bugos, az nem teszi jobbá az Anthemet. Az hogy megjelenés után lassan egy hónappal MÉG MINDIG kidobál, le-le fagy az több mint szánalmas.Hja..és a utolsó patch óta a játék NEM HAJLANDÓ kilépni...fekete képig eljut, majd nekem kell azt bezárni feladatkezelőben.
50 órám van a játékba..nem mondhatja senki hogy csak ráfogom. Nagyon sok minden felett szemet tudok hunyni ha a játék megérdemli, de ez nem érdemli meg.
Mellesleg a Div2 hivatalosan tudtommal ma jelenik meg...nézzük meg ott mennyi mindent javítanak egy hónap alatt, mert itt kb semmit...
-
Batawanga
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez a lezárt pókháló, ha kívül maradsz, tényleg szívás tud lenni, Temple of Scarban gyakran előfordul. Én öngyilkos leszek a tűzben, nem indítom újra, még berak valakit quickplayben a helyemre. Főleg ha lootoltál közben egy legendaryt, akkor izgi van. Amúgy el tudom képzelni, ha kiveszik, más jellegű problémák jelennek majd meg, mondjuk megjelennek a potyautasok. Elvileg azért zárják le, hogy ne tudj visszamenni, az még jó megoldás lenne, ha egy irányba átjárható lenne.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez egy nagyon korrekt hozzáállás, respect.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor mi értelme azt farmolni? HARDon is csak átrepül rajta az ember..mire jó az easy így?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
Én sem direkt feszültem neki, de kíváncsiságból megnéztem és 150+ luck van rajtam....így gondoltam csak megkérdezem

-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem azért akarom.
Azért csinálom, mert más nem csinálja, ez nekem mindig vörös posztó.
Igazi goldba akarok rohangálni, nem kikevert kamu aranyba. :-D
-
Zoli133
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
5 alkalom után ezt is unná az ember szerintem.
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Én is remélem, mert meg akarnám venni a játékot, de egyelőre kivárok, míg kijön egy nagyobb patch, ami elég tartalmat ad legalább a freeplay-hez.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
Hát ennyi erővel az Anthem pont ilyen, csak még a fedezék is hiányzik belőle...
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
3 . alkalommal tolom le a strongholdot.. Csak kék és lila esik..
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem is nagyjából így fest...
De nem hiszem, h 50 itemből EGY darab MW az normális.
-
chaosmonger
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Mondjuk tényleg fura egy kicsit a random rendszer, tegnap mentem egy GM2 missziót, szinte csak rare loot esett, egy-két epiccel, aztán visszaváltottam GM1-re a következőnél, ott lett egy legandary, 3 MW meg egy csomó epic.
Valahogy nem érzi az ember, hogy honorálná a rendszer hogy GM2-ben küzd mint malac a jégen. -
AAtt1la
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem mindenki olvas redditet.
-
Droughert
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez biztosan működik ps4-en is? Nem tudom mennyire kell alá állni, de rangerként távolabb szoktam lenni, da haver insterceptorral a bosson van mikor meghal, de ő sem kapott még soha dupla itemet.
-
Droughert
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ps4-en szerintem sokkal rosszabb lett a patch után. Nagyon gyakori az 1db MW Stronghold végén, előtte azért dobott sokszor 3-5db-ot, nagyon ritkán volt olyan, hogy csak az insta végi garantált 1db-ot kapom, most meg egymás után többször is előfordul. 95%kürül van a luck, de így nem sok lértelme van benthagyni. Legutóbb Tyrant Strongholdban végre esett 4db MW, mind ugyan az a launcher volt, ráadásul használhatatlan statokkal.
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Megint volt egy 8 órás időszak amikor loot eső volt. De aztán visszaállították.
Gondolom onnan vannak a videók.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem tudom, de kaptam egy 57-es Sinper Pistat is, amin van +175% physical damage.

Oszinten szolva nem tudom mennyire tetszik, hogy most meg ennyire dobalja a jokat. 31-es fegyver utan bedobott egy 50+ fegyvert. Kiesett konkretan 20 szint és az epic színt kb át is ugortam ezzel. Engem ez zavar.
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem a világon senkinek sincs kész a Champion of Tarsis.
250 óra. 47000 pont, kizártnak tartom, hogy ennél bárkinek is több van. :-D
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Elhiszem, hogy ügyes vagy, de ez bugos... tudnak már erről is, javítva lesz.
Nem jó számokat mutat.
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Hmm ok, de az alapérték az epicen is közel ennyi.
Már többen panaszkodnak is miatta az anthem patch tvitje alatt.
-
warcat
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Anthem redditen nézz szét, folyamatosan rakosgatják a képeket.
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Elvileg az összes fegyverre kellene hatnia de egyelőre ez a buff alig-alig aktiválható.
Sokan azt írták ,hogy csak nagyon alacsony hp-nál jön elő vagy még akkor se.
-
Xaels
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
PS4-en is megjött, v1.05 és 4GB.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
3000+ óra D3 farm után mondhatni van türelmem a végtelenségig körözni ugyanott legendaryért epekedve, csak ott van olyan 12.356.432 item az Anthem 30-ával szemben (költői túlzás..lehet 32 van).
Emellett ott lehet(lehetett) legendary(vagy set) itemek nélkül is fejlődni. Ám itt a lilából kihozható maxot vagy majdnem maxot gyakorlatilag hozzád vágja a játék "ingyen". Innen meg igen is essen legalább nyamvadt MW, ha már azok 98%a is használhatatlan vacak, mert még ha esik is, 1 hét mire kiszedsz magadnak 1-2 valamire való itemet a már említett 30ból. És akkor még hol vannak a legendaryk.Nekem tetszik a játék..beta alatt azonnal belezúgtam, jó előre meg is vásároltam, de cserébe ne szopasson már a játék fehér meg zöld itemekkel GM fokozaton mert tökön szúrom magam..
"de még ha így is lenne, az miért baj? mész egy tyrantet, utána egy scar temple, aztán egy heart of rage, utána egy kis freeplay. és kezded elölről "
Azért baj mert én szeretném eldönteni hogy mit csinálok a játékon belül, és nem szeretném ha az előre scriptelt "szupereffektív" útvonalakat kéne követnem, mint ahogy a D3ba is rákényszerítettek, mert ugyan persze ott és azt csinálsz amit akarsz, de ha nem úgy csinálod ahogy az meg van mondva, akkor tehetsz egy szívességet...csúnya ez a hozzáállás...

-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Hátő... nem. Azt várják, hogy a dropp random legyen.
Viszont többen felfigyeltek arra, hogy ha adott küldit ismételsz rosszabb a loot(6+nál még a lila is ritka volt tegnap). Ha váltasz, azonnali visszajelzésként jobb lesz. Ez persze nem bizonyít semmit, a randomitásban az a szép, hogy ez a korreláció lehet akár randomitásból fakadó is.
Viszont a tegnapi tapasztalatunk egyezik a teszttel.
Éshát le lett írva ez miért rossz - már ha így van-. Olvasd el.
-
Akra_hu
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem mintha bármiben is zavarná majd

-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Visszamenőleges javítás nem lesz.
Tehát ami már az Inventoryban van, az úgy is marad.
https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/avm9yn/anthem_loot_update/
Inscriptions are now better for the items they are on
This applies to new items earned in Anthem (not existing ones in your Vault)
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez gm1 volt vagy gm2?
-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez igen, így lehet haladni, nem rossz. :]
-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Amint végez a méret is visszaáll.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Ezek a kulturvideok merre lelhetoek? Alapbol kesz vagyok toluk es nem kovetem, de ebbe beleneznek.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
csak nem megjött a loot patch?
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az ő közönsége nekem nem hiányzik az anthembe teammate-nek, őszintén szólva.
Amúgy a streamer most mondta (első szimpatikus mondat), hogy megérti akinek bejön a game, de ő többet várt, és reméli hogy idővel javítanak rajta, mert akkor valószínűleg többek tetszését is elnyerheti.
-
sagem
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Ehe, és ilyenkor van az, hogy az embernek van szabad akarata, látja ahogy játszik, és eldönti hogy tetszik e neki vagy sem, akit lehet befolyásolni negatívan, azt lehet pozitívan is, szóval aki a streamer véleménye miatt venné vagy nem venné meg az meh
De én úgy látom egyébként, hogy a chaten legtöbbször azt ajánlják, hogy Premium accessre fizessenek elő egy hónapra és úgy játsszanak vele 
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Sose néztem, de most megnéztem. Én már ehhez öreg vagyok, nekem már irritáló ez a trágár fröcsögés meg a visítozás. Akármelyik angol streamer jobb ennél. 14 évesen biztos tetszene.
-
twi452
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Megint colossussal pajzs nélkül? 😂
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
A 3-ból mennyin volt jó bónusz?
-
twi452
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Úgy értem, hogy a könnyen szerezhető epic után a masterwork cucc hatalmas nagy ugrás minőségben. Ehhez képest azt is elég könnyű szerezni sima contractokkal vagy free playben is gm1-en.
Ekkora fejlődéshez egy grindelős játékban sokkal több idő kell. De ez csak az én tapasztalatom és nem is nagyon panaszkodok, hogy kevés a loot, akkor még nem tartottam ott mikor 5-6 mw cucc esett mindenből 😄 -
pzstm
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
meglett közben épp, azért thx

-
pzstm
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
link? nem találom

-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
hát jer velünk
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Tooltip szerint GM2 "increased chance to recieve legendary and mw items". GM3 meg "significant increased". Nekem ennyi elég

-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én úgy tolom, hogy a ládavadász útvonalat repülöm, és közben minden eventet megcsinálok amibe beleakadok. Így nekem érezhetően több loot jött, mintha a strongholdokat nyomtam volna. Alátámasztani nem tudom, mert nem jegyeztem a droprate-et, de azt is megcsinálom majd.
Ja és esett MW már hardon is (asszony tolta a story missionoket, én meg bementem colossussal ellenőrizni hogy minden rendben haladjon).
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Strongholdot alig megyek, a missionok (contractok) kicsit változatosabbak. És több freeplay-t játszom, a loot is jobb, GM1 sima ügy szólóban, és jobbnak/többnek tűnik az egy óra alatt beszedett loot mennyiség mint strongholdban vagy contractokban. De hogy alátámasszam ezt, majd hétvégén csinálok egy olyat, hogy 5 órát nyomom csak egyiket, 5 órát meg a másikat, aztán compare.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ahogy a weapon blast damage meg hat az adott itemen a blast damage-re, akkor is ha nem weapon, mint kiderült. Így tickenként üt a 492-es stormban a blast seal 25 ezreket. Kombóval meg még többet. Ezzel már a GM2 is élhető, és ez mind ennek az egy darab szerencsés affix-szel esett legendary blast sealnek köszönhető (mondjuk az E is üt 35 ezreket). Innen csak kb 2-3 szerencsésebb affixes MW item is elég lenne hogy a GM3 is menjen ésszerű sebességgel.
Van ott a képen az affixek előtt a kis fogaskerék, ami elvileg azt jelzi, hogy az adott affix csak az adott item statjaira hat. Ez a seal más affixekkel hulladék lenne GM2-re, hiába legendary. Ennyit számít. És ezért nagyon nagy baj, hogy nem lehet rerollolni az affixeket (mint Diablo3ban), mert ahhoz képest meg nagyon ritkán esnek (MW is).
Épp craftolok tonnaszám epic support itemet a stormra, hátha beadja a gear speed %, vagy Q damage % vagy ezeket együtt, lehetőleg max értékekkel (gyártottam már vagy 100at, egyik sem nyerte el a tetszésem). De pl ez MW craftolással nem menne, mert nem bírnám alapanyaggal.
Ja, amúgy salvageoltam egy fos affixxes legendary weapont, MW ember lett belőle, egy darab. Már csak legyintettem.
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez egy nagyon jó kis összefoglalás. Érdeme megnézni.
Elvileg amúgy igen. A physical hat a fegyverre.Sajnos nagyon sok stat, meg bónusz hülyén lett megfogalmazva. Ordít róluk ,hogy valami indiai csávónak lett ez kiküldve...
Érthetetlen, egymásnak ellentmondó statok tömkelege.
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
jó a fegyver, de a legendary verziója sokkal jobb. ezzel olyan 1800 körül sebzek közepes mobra gm1en, és 2000-2200 körül criticalon ( amikor sárgával írja ki a sebzést)
a legendaryval, meg 2000 körül sebez alapon, critical 3500-4000 között. (van rajta +45% citical dmg)
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Már tolják, csak kitudja mennyi bugot használva.
2 Storm is végigcsapta már a GM3-at a Gunslinger bugot használva. Ameddig stackelt a buff. Már nem.
Csak a jelenlegi loot dropnál nincs értelme. 15-től 21-ig volt egy drop rate, egész jó. Valamit elbasztak pénteken ezért aznap sokkal jobban estek a cuccok. Azt kijavították, de nem sikerült az eredeti értékre, bármennyire is azt állítják. Jelenleg a GM1 gyakorlatilag csak 1db MW-t dob (méghozzá a garantáltat a bossnál).
Én most ezért akadtam el a Storm-al 494-en. Most ökörködök a többi javelinnel.
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Questeket, Strongholdokat de rengeteget.
Ez a rész tényleg csak annak lesz meg aki éjjel nappal ezzel tolja.
És ugye ha éjjel nappal valaki ezzel játszik akkor mire meglesz az a 150k addigra már jobb geart kifarmolt az ember. Nem lesz értelme Masterworköt craftolni (ami szintén random bónuszok miatt szopás) ha már Legendary cuccod van.
-
D4M13N
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Na ezzel lehet csúnya világot rendezni

-
DaveHutt
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
A Far Cry New Dawn nem egy nagyra hízott DLC? A Metro pedig akárhogy is nézem rétegjáték. És egyik stílusa sem konkurencia egy looter-shooternek.
Jó időben történt az Anthem megjelenése, kissakozták okosan az EA-nél ezt. Remélhetőleg bugmentesre és funkciókban gazdagra pofozzák a játékot a következő hónapokban. -
sagem
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Azt azért érdemes megnézni, hogy ezen a listán mennyi új megjelenés volt..szám szerint kettő, a Far Cry "kiegészítője" illetve a Metro, a többi mind igen régóta piacon levő cím, hatalmas meglepetés lett volna ha ezeket nem nyomja le
és "Az Anthem megszerezte magának az első helyet, de mindössze feleannyit vittek belőle az Egyesült Királyságban dobozosan, mint a Mass Effect: Andromedából megjelenése hetében."De én személy szerint egy percig nem gondolnám, hogy anyagilag nem sikeres a játék, ezek a szénné hypolt AAA játékok ritkán buknak akkorát, hogy anyagilag is bukást jelentsenek, hiába a negatív cikkek/tesztek sokasága, a bevétel masszív, lásd pl anno Watch Dogs esetét vagy éppen az EA SW-s játékát

-
pzstm
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
csak masterowrkot tudsz ctraftolni, én is úgy tudom

-
DaveHutt
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Jó a visszaszámlálás, de sztem túl rövid. Gyakran van, hogy néhány mp hiányzik, ami rövidebb lenne, mint a töltőképernyő. Hajlamos vagyok leszállni két helyszín között, ha látok egy kis Chimera Alloyt, amiből állandó hiányom van. +15 mp elég lenne érzésre, de hát evvan.
-
beef
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
De az az ember aki elbújt az pont ott van most is, mivel most kötelező a teleport, tehát semmi előnyöd nem származik abból, hogy 10 méterre van van 10km-re.
Akkor egyszerűen amíg kívül van küldetés körén, ne kapjon reward-ot vagy csak csökkentettet. Úgyanígy a passzív körön belüliek is. -
twi452
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Mondjuk hülyék ellen ez sem megoldás. Ha ott van veletek és fekszik az pont annyit ér mintha kint lenne valahol 😄
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Egyetértek. Aki szerint ez nem jó, az esetleg mondhatna megoldást az ilyen esetekre, mert fikázni bármit lehet, sok iqhuszár kb ennyihez ért, de csak kevés olyan ember van, aki jobbat ki tud találni.
btw: este leszel?

-
chaosmonger
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem is jó, kicsit talán finomítani kellene rajta, hogy ne kezdjen el számolni rögtön ha kicsit nagyobb ívben veszek be egy kanyart, de nekem már néhányszor kifejezetten jól jött, pláne eleinte, mikor még tanulgattam a repülést és simán elkeveredtem a sziklaszorosokban.
-
maajsz
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Pedig elég objektívre sikeredett, nem egy angry rant az egész. A review meg szimplán egy review, nem pedig győzködés, hogy ha már tolod akkor is dobd el azonnal.
Én most lettem még 30, 380 körül de már kezdem unni. Ha még teljességgel eltekintek loading timetól is kezd fakulni a gameplay. Contractok közben túl sokat kell repkedni, A-ból B-be még ha élvezed is ezt a fajta tevékenységet (legalább kialakítanák úgy, hogy event helyek között cooled legyél, hogy ne kelljen száz méterenként leugrálni).
De ami inkább nagyobb probléma részemről, azok a logikátlan teljesen random rollok. Eléggé inbalansznak érződik az egész rendszer és egy csomó affix teljesen fölöslegesen odaírt valami. Van pár masterwork fegyverem, de sokszor teljesen máshogy sebez egyik másik, annak ellenére amire a rollból következtetnél.
-
Ellia
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Mivel lépsz be? Quickplay, vagy kiválasztod a strongholdot? Engem az utóbbival mindig a legelejére rakott.
-
duvi
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem is nagyon bejön (minden hibája ellenére) az Anthem
Én már öregesen játszok, nem rohanok végig rajta, hogy minél hamarabb elérjem a max levelt. Szeretem bejárni a világot, felfedezni a rejtett zugokat, ami kimondottan élvezetes egy ilyen látványos környezetben. 32 óra után még csak lvl 21 vagyok és felváltva játszok a javelinekkel, hogy mindet kiismerjem. Anno az első infók alapján a Ranger lett a nagy "kedvenc". Mire végeztem a bétákkal/demókkal, rájöttem, hogy mind a négy javelinnel élmény játszani és mindegyiknek megvan a maga előnye. Most épp Colossussal tolom és ezt is nagyon élvezem 
ui: lvl 20-on esett ez a kis shoti

-
sittes79
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Abszolúte egyet értek, bennem csak az a félelem, hogy ezt látva az ea nehogy kaszalja a további terveket. Hja és rohadjon meg az összes gemer újságíró meg troll sopredek a mai világban.
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Persze, be is raktam.

Omfgk: tényleg, ezt nem is figyeltem.

-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére

-
Something_
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Basszus, akkor bedaráltam kék fegyvereket

Akkor ilyenkor semmire nem kell nyomni, megmarad?

-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
És abból mennyi lett jó neked?
Én is tegnap egy jó körrel zártam a napot. 5db MW. De egyiket se fogom használni...
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Szép.
Az a 225% weapon dmg durva.
Itt egy példa a szerencsés lootra. Ugyanez a fegyver a weapon dmg bonus nélkül csak közepes kategória. Ezzel viszont brutál. -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
tejóisten ez olyan erős hogy már grandmaster 2re való kb. gm1ben úgy szed mindent mint kés a vajban
-
warcat
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Még nem jutott el hozzájuk az info, majd rájönnek.
-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Amúgy volt egy illető aki meg pont azt mondta,hogy sokat butítottak a grafikán. Mondom talán lehet azért (is - tudjuk marketing szempontjából fel lett turbózva az E3) , hogy több emberhez elérjen. S szerintem még így is van akinek nem fog futni jól vagy sehogy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
Az a vicc hogy nálam a fullscreen ablakba teszi, és a borderless a FS...

-
duvi
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit számít, de én kezdetektől fogva borderlessel játszok, ultra beállítással az adatlapos configommal. Menet közben nincs akadás, szép folyamatosan fut a játék FHD-ban.
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Már találtam belőle tapadósat, és olyat amit kilövöldözöl, és jobb klikkel lehet robbantani.
Namármost. felstackeled, valaki telenyomja poisonnel, te jobb klikk és BOOM
Később biztos lesz valami kiegészítő item, ami az ilyen többes robbanásra ad valami + bónuszt vagy valami
Tedd félre lehet később jó lesz -
chaosmonger
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
nem robban, ha rálépnek?
-
vitya81
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Köszönöm.

Nem is várnék többet, ha látnám, hogy kihasználja a VGA max. teljesítményét, és nem 50% az átlag. Nem így 'szokott' teljesíteni a VGA és CPU az ilyen erőforrás igényes játékoknál, ezért szúrja a szemem. Lenne még potenciál az erőforrásokban, de ha így működik, és nincs mit tenni/javítani, akkor elfogadom. Esetleg megnézem majd medium beállításokkal, de arra már húzni szoktam a szám. (ilyen az ízlésem, finnyás vagyok grafika terén)
+felteszem a legfrissebb nvidia drivert, hátha jobban munkára kényszeríti a VGA-t -
turistakolbi
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor már nincs láda farm,, hanem végig kell tolni az instát

Na ez zsír végre
kicist unalmas volt a láda farm -
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nincs, este 2 órát se voltam, abból segítettem Pedroéknak, utána meg az egyémből lenyomtunk egy küldit és már éjfél is volt.

-
twi452
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Free playben nálam is volt, hogy egymással marakodtak a "mobok"
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Csak nem nálam láttad ? !

De biztos hogy nálam láttad

80+ bejegyzést olvastam végig. -
Madoc
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Xboxon 5,21gb
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
-
D4M13N
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Na ezt akartam poént kérdezni, esik akkor Legendary módosító is, nem csak fegyver? Mert ha igen akkor nem alszok ma

-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Egy szóval: Minden. Össze van foglalva.
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Mindegyikkel tervezek játszani, a Dio3-ban is váltogattam a karaktereket, Destiny 2-ben is, így nem unalmas.

Most a Storm a mókás, szedegetem neki az epic cuccokat.#2344) VTom: premium access, igen. De ez nem magas szint, sőt, van több ismerősöm 400+ szinttel már.
-
Madoc
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Melyik játék tetszik neki? Mert azt venném, erre meg ment a refund.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aventador91
üzenetére
Amint kiírtam azonnal meglett.

-
DeckardCain
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nálam a béta a 1060 6gb-ot koppra terhelte egy i5 6400-al 1080p-ben.
Igen inkább a 1050 ti a kevés.
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez jó hír.
Akkor ma BF után majd nekiállok, le kéne tudni ezeket, h haladjak a sztoriban.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Ugyan ilyen bugok voltak a Mass Effect Andromeda-ban amiből nem keveset merít az Anthem.
Akkor azokat idővel javították, mert szét savazták őket, hogy 5 év alatt $40.000.000-ból (11,3 milliárd Ft) ez tudták kihozni a megjelenés napján:
5 years + $40M = Mass Effect Andromeda
mass effect andromeda glitches
Szomorú, hogy ugyan ilyen hibák itt is jelenvannak... nem tanultak ezek a múltból.
Tesztelők avagy minőség ellenőrzés úgy tűnik ennél a címnél sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán holnap meglesz este.