Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Anno 2070 és Deep Ocean
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hiába van meg full collectorsba muszáj lesz lehúzzam mert ha nem megy offline nem tudok vele játszani.

-
Goblin12
őstag
Aktív internet kapcsolat nélkül a játék nem játszható?

-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Aha, értem. Köszi.

-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Mióta van 10 DLC-je az Annonak? Én csak a Deep Silverről tudok, és hatalmas collectors editiont vettem még anno. miután már minden megjelent

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kis kocka.
Egyedül szerintem uncsik ezek a gammák, ezt teamben jó tolni, bár akkor se egymás ellen. Ez az Anno nekem olyan mint egy homokozó csak építek építek és minden nyugis és minden jó. 
-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azt nem tudom.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jön az új Anno 2205. Asszem ez instant buy lesz.

-
Goblin12
őstag
válasz
apollo0315
üzenetére
FireKeeper még talán játszik. Én nekem sajna már nincs időm rá. És le sincs töltve, meg problémás volt a csatlakozás is, legalábbis részemről.

-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Így már jó.

-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Nem működő a linked.
__
Nem használtad már esetleg a kulcsot egy másik accounthoz? Mert szerintem ez állhat mögötte.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azt megse vettem. de amúgy működik.
-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
nekem most is jó tegnap este is jó volt, műkszik rendesen.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
nálam is halott -
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Oké.

-
Goblin12
őstag
Na szerintem én elkezdek egy új játékot, könnyűn, ( nem kell szélvihar meg egyéb ) azt elverem a kalózt.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
én 2070-el kezdtem.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én igazából nem igen törödtem azzal, hogy szép legyen
annyi jó volt, hogy építési tervek szerint ledobtam teát akármit tükrözgetni balra jobbra, aztán kész.
a város meg ahogy hely volt 
-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
kipörgettem most egy pár vidit tőle, és tényleg jó
már játszani kellene 
Nekem csak az furcsa benne, hogy nem építési tervek szerint halad, de így is nagyon jóóó.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hehe.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem a vidiből sokkal jobb volt, meg csináltam egy excel doksit is ahova mindet beleraktam, az összes ilyen tervet, csak elveszett.

De majd megcsinálom újra.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én csak kalóz ellen játszogattam, de a tutorial, hogy hogyan építkezzél meg stb oda jó az üres map.

ECO Építéstervek én ezt szoktam nézni, ez alapján kezdtem el játszani, minden benne van amit építeni kell kivéve a deep ocean, de ez a videó alapján nagyon nagyon előre tudtam haladni.

-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Ismerem jóóóóó.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ott lehet, valami szivacsokat termelni víz alatt vagy tudom is én miket.
ECO-ról nem találtam youtuben semmiféle videót víz alatti életről. :S Pedig endlessben már szépen elértem a maximumot. 
-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Majd kiaknázzuk.
Jól akad szegénynek az egész játék 
(#59) FireKeeper: Én nem tudtam ECO-val semmit se csinálni tenger alatt, csak egy bázist oszt annyi :S Meg ez a techfejlesztő cucc sincs ECO-nál, ha jól emlékszem.
-
Goblin12
őstag
Haha, az úgy kellemetlen, ha bedöglik az atom, ezét is ECO 4 EVER.

Oké, majd össze hozzuk ezt, meglesz ez.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Állat.
Nekem nem volt bajom az ökobalanszal sőt teljesen jó voltam benne, volt olyan levegő tisztogató akármi, és mindennek a termelését megemelte közel 50%-al !! Azért az nem esett rosszúl 
helyigény csak akkor gáz, ha kis szigetekkel játszik az ember akkor tényleg gázos, de különben ha jól építkezik akkor nincs ilyen probléma.

Igen a rohadt atom erőmű az nagyon nem jött jól amikor, már nem is tudom mit kellet arról a szigetről termeszteni, és rengeteget szenvedtem vele mire csak odáig vittem a balanszt mint egy normális szigeten alapból, az az 0-ra

És igen a forgószelet meg cunámikat én kikapcsoltam mert 1x szinte teljesen leroombolta a termelésemet, a köcsög forgószél.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen az lehet, hogy akkor még itt lenne.

Én feltelepítettem aktiváltam, grafot belöttem már csak játszani kell.

Mondom én nagyon kezdő vagyok, semmire se emlékszem az építési stílus semmi nem maradt meg.
Vladim Sokov (tycoon) ő volt a szigeten, hát persze, és Tycoon a másik, na ezzel nem igen játszottam, meg valahogy az eco jobban tetszett.

-
Goblin12
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Üdv,
sikerült megoldani a problémát, működik a gamed?

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én nem tudom, én endless módot játszottam, a lehető legnagyobb szigetekkel, és csak a kalóz ellen csatázgattam. Állandóan kifosztotta a hajóimat, aztán akkora védelmet tettem két sziget közé, ( nevetséges 1km-es távra ), hogy utána külön megdicsért, hogy milyen jól megvédem a hajóimat.

Aztán próbálkozott még, utána meg én mentem neki, csak neki vannak ilyen tornyai vagy mik azt széjjel szedte a hajóimat egy pillantás alatt, de az se volt gáz, mindenből volt tonna mennyiség, áru technika népesség ami kell, azt elvoltam magammal

Aki még velem/ellenem volt az egy nem ECO-s AI volt és állandóan a hülye olaját szállítgatta a kalózoknak, mert nem tudta megvédeni a hajóit, aztán azokat kezdtem el megvédegetni erre a kalóz kezd el jobban támadni, ( 2 hajó helyett 3-mal
).Mondjuk nem is baj szerintem, hogy nem egy C&C vagy egy Cossacks mert ott tényleg csak öldökölsz és kb nincs semmi mellékes dolog, hogy szedjél ebből annyit amabból amannyit, közben figyelj a népre mert elégedetlenkednek stb stb.
Ja és ami tény, hogy ha valaki játszik vele, akkor 10 óra annyinak tűnik mintha csak 1 óra telt volna el.

Fogalmam sincs a nevekről akiket emlegettél ne haragudj.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Oké, huh pro, én kezdő vagyok youtube akapján kezdtem játszani az ECO teammel, youtube alatt azt értem ,hogy építkezzünk hely és gyors szállítás szempontjából, de ez is elég régen volt, szóval nekem a 0-ról kell elkezdenem újra a játékot

-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
kicsit feltekerem a játékot a lap tetejére, valakinek van kedve múltizni? Bezsereztem viszonylag jó áron a "König Edition".
Elég rég óta nem járt erre senki.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyedül szerintem uncsik ezek a gammák, ezt teamben jó tolni, bár akkor se egymás ellen. Ez az Anno nekem olyan mint egy homokozó csak építek építek és minden nyugis és minden jó.