- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A karcsúság ára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
phanzetomox #4394 üzenetére
Szabad, 19. Engem az ilyen fantasy animek 10 évesen kötöttek még le. Elnézést, de ilyen vagyok.
Nem lenne semmi gond ezzel az FMA-val, ha nem vennék ilyen komolyan.
Amúgy nálunk az oskolában úgy tűnik nagy alul képzettség volt, mert sose tanultunk alkímiáról.
Találtam már párat, előző hsz-emben fel is soroltam. De van is néhány, amit nagyon várok, hogy végig feliratozva legyen, pl: Candy Boy, Clannad After Story, ef - a tale of melodies., Ga-Rei: Zero, Genshiken 2 (az első évad nagy kedvenc, mert teljesen életszerű), K-ON! (ez csak az aranyos szereplők miatt), Koukyou Shihen Eureka Seven, Natsu no Arashi!, School Rumble, Toradora!.
Meg van néhány, ami tervbe van, de nem vagyok benne biztos, hogy izgalmasak lennének számomra, pl: Bokura ga Ita, Byousoku 5 Centimeter, D.Gray-man, Girls Bravo - Second Season, Higurashi no Naku Koro ni Kai, Kanon (2006), Kurokami The Animation, Uta Kata.Na, kedvedre válogathatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest