- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
szildavid90 #29999 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29997 üzenetére
Persze, este majd ráfüggök.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29995 üzenetére
Nem tudom, még nem nagyon volt időm vele játszani. Ahhoz végig kellene vinnem, hogy tudjam, hogy mennyire rövid vagy sem.
-
Bozek
nagyúr
Végre megjelent a Monument Valley 2!
-
Bozek
nagyúr
válasz
#33253120 #29812 üzenetére
Több alkalmazásnál van olyan, hogy vásárlások visszaállítása, de olyan is van, amit csak simán feltelepítek és tudja magától, hogy megvettem. Legutóbb pont a Galaxy On Fire 2-vel voltam így, az is tudta, hogy fel van oldva a 2 kiegészítő küldetés.
Mondjuk a Google Play Játékokba belép alapból, tehát onnan is tudja, hogy ki telepítette.
-
Bozek
nagyúr
Én a Monument Valley 2-t várom már egy ideje, de még mindig csak előregisztráció van rá. Ahogy látom, időközben megjelent a Galaxy On Fire 3 is, majd adok neki egy esélyt.
Más: Ismeritek a Gazdálkodj okosan című társasjátékot? Van Android-ra is egy ehhez hasonló, a Gazdálkodj, ami egész jó kis időtöltés lehet. Elvileg van benne Online játékmód is, de azt még nem próbáltam, csak a gép ellenit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #29614 üzenetére
Kár, hogy az Oddysee-t és az az Exoddus-t nem portolták. PC-re igen, de annak gáz lett az irányítása, így inkább játszok PS1 emulátorral.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Saccco #29498 üzenetére
Az Androidos Transport Tycoon a 31X Ltd. játéka, ami egyébként Chris Sawyer cége, épp azért alapította 2010-ben, hogy megcsinálja érintőképernyőre is ezt a szenzációs játékot. A Rollercoaster Tycoon első részét adta ki a Hasbro, a másodikat már a Inforgames.
(#29495) silver star: Melyik? Mert a Transport Tycoon szerintem nem kicsi, én 4,6"-os kijelzőn játszottam vele sokat. Most időhiány miatt hanyagoltam, de lehet, hogy nekiállok hamarosan. Amúgy próbáltad a két ujjas nagyítást? Mert azzal közelebb lehet ám hozni a pályát.
-
Bozek
nagyúr
Ez tényleg egyre zavarosabb. A Moonton ellen 2017 nyarán indult a per, igaz, 2016. augusztus 15-én Dan D. Nabel írt a Google-nek, hogy távolítsák el a Mobile Legends-et. Ami ugyebár pár nappal előtte jelent meg. Ekkor a Riot tulajdonosa már 100%-ban a Tencent volt. Arra vonatkozólag semmit nem találtam, hogy a Moonton-nak köze lenne a Tencent-hez.
(#29476) Kasya: Átjött, csak nem a cikkben szereplő játékról van szó.
-
Bozek
nagyúr
Nézd már meg, amit linkeltél. Ezekben a találatokban még mindig a Moonton-ról van szó (amire egyébként kerestél is), nem a Tencent-ről. A videóban is a Mobile Legends szerepel (a Moonton játéka), nem a Honour of Kings (vagy Arena of Valor). Ez utóbbit készítette a Tencent és ez van az Index-es cikkben is.
(#29469) ZedMester: Te tudsz linkelni valamit arról, hogy a Riot perelte a Tencent-et?
-
Bozek
nagyúr
Ezt hol olvastad? Amúgy a cikkben is le van írva, hogy a Riot Games tulajdonosa a Tencent (2015. december 16. óta 100%-ban csak az övék). Érdekes egy per lenne, még akkor is, ha a Riot amúgy teljes függetlenséget élvez. Egyébként a Moonton-t perelték, akik viszont tényleg másoltak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #29454 üzenetére
Pont írni akartam, én anno megvettem. Igaz, az utóbbi időben nem sokat játszottam vele, de ez a hivatalos Transport Tycoon Android-ra.
(#29457) ZedMester: Azért van, hogy kiemeljük az egész szöveget? Kurva jó a humorod.
Majd jön egy moderátor és elmagyarázza, hogy mi mire való. Bár azt csak ezüst csillag szokott hívni másokra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #29294 üzenetére
Beállítások - Google - Társított alkalmazások
Itt kiválasztod a megfelelő játékot, ráböksz, hogy szétválasztás, majd ha van adat, akkor kipipálod a jelölőnégyzetet a következőnél: "Az összes ...-tevékenység törlése a Google rendszeréből". Aztán mehet a szétválasztás gomb megint.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29264 üzenetére
Kontrollert támogatja?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Soybex #29244 üzenetére
Monument Valley 2 várható, már előregisztrációs fázisban van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29242 üzenetére
Te is direkt kiforgatod az emberek szavait. Annál a Messis példánál szerepelt ez is: "Én kb 2010-ig játszottam vele". Ébresztő, 2017-et írunk!
De tudod mit? Felejtsük el. Neked f*szság a menedzser játék, nekem meg a PES és a FIFA az.
-
Bozek
nagyúr
válasz
drmotto #29238 üzenetére
Adtam már el játékosokat, nem volt velük gond. Volt, akiért külön bejelentkeztek, hogy vinnék, felsrófoltam az árat és mehetett is.
Szerintem Messi nem akart elmenni, olyankor max. lerakod a tarcsiba, amíg magától nem akar lelépni. Igaz, ez meg abból a szempontból lehet problémás, hogy a csapat többi tagjának leeshet a morálja miatta. Nehéz ügy egy ilyen kaliberű játékos.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29233 üzenetére
"Az én tapasztalatom a foci manager jatekokkal a csalás faktor...ezért nem játszok ezekkel."
Ezt én nem tudom máshogy értelmezni. Ebből nekem az jön le, hogy azért nem játszol velük, mert csalnak. Akkor fogalmazz érthetően."Mert ezt lejatszhatod manager játékba , de ott a számok és értékek(!) alapján 10-bol 10-szer a brazilok nyernek.
Mig a PES-ben vagy Fifaban nyerhetsz is akár ha nagyon vágod az adott játékot."
Nem, focimenedzserben sem nyernek 10-ből 10-szer a brazilok. Nem csak a számok és az értékek számítanak, hanem a taktika, a morál és még sok más apró tényező. De ha nagyon vágod a PES-t vagy a FIFA-t, akkor 10-ből 10-szer a magyarok nyernek. Annak van értelme? -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29231 üzenetére
Világos, csak akkor ne azt írd, hogy a csalás faktor miatt nem játszol ezekkel. Mert abból az jön le másoknak is, hogy "húú, a csúnya focimenedzser játék folyamatosan csal, inkább nem is játszok vele". Ha nem említed a "csalást", akkor figyelmen kívül hagyom az egészet, hiszen nem szeretheti mindenki ugyanazt.
Én amúgy meg konkrétan azokat nem szeretem, amiben le kell játszani egy meccset. Nekem a realitás a fontosabb. Mennyire életszerű az, hogy egy San Marino-val elvered mondjuk a brazil válogatottat? Mert lehet ilyen szinten is űzni ezt. PC-n nyertem már VB-t a magyar válogatottal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29229 üzenetére
Abba is lehet csalás, ha az ellenfél játékosainak jobbak a mutatói, gyorsabban futnak egy kicsivel. Tenisznél is lehet, hogy ami a gépnek még bent van 1-2 cm-el, az neked már kint van ugyanennyivel.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ilyen alapon nincs olyan játék, amiben ne lehetne csalás. Ettől függetlenül még nem kell benne lennie, ahogy például a Football Manager-ben sincs.
"jobb szeretem én lejátszani a meccseket"
Az előbb még azt írtad, hogy azért nem játszol ilyenekkel, mert csalnak. Akkor döntsd már el a valódi okát. -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29225 üzenetére
Akkor te semmivel se játszol? Vagy tudsz mondani olyan játékot, amiben elképzelhetetlen a csalás?
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29223 üzenetére
Egyébként ez megint csak valami összeesküvés-elmélet. Kinek van haszna abból, ha csal a játék? Egy IAP-os pókernél még elhiszem, de itt tényleg semmi értelme. Csalással csak az magyarázkodik, akinek nincs sikerélménye az ilyen játékokban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29220 üzenetére
Azért ne vedd az összes ilyen menedzser játékot egy kalap alá. Az általam említett Football Manager-ben például nincs csalás, azért a SEGA-nak elég nagy blama lenne. Egyébként ha a user játssza le a meccset, akkor is lehet benne könnyen csalás.
Mondjuk a legtöbbet PC-n játszom vele, ott azért bővebbek a lehetőségek. Elkezdtem egy karriert a 0-ról, előbb az ukrán 2. osztályban, majd az angol 4. osztályban is elbuktam. De aztán benntartottam a Budaörs együttesét az NB II-ben, most meg az NB I-es Diósgyőrrel vagyok. Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy mi alapján kértek fel a magyar válogatott irányítására, de elvállaltam, aztán majd meglátjuk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #29215 üzenetére
Mi pénzéhes? A Football Manager vagy a Championship Manager? Mert az előbbi egyáltalán nem az. Mire gondolsz pontosan?
Az meg elég érdekes, hogy nem találtad. Itt a CM Wikipedia oldala, ezen is írják:
"Az SI Games, a Championship Manager készítői 2004-ben szakítanak kiadójukkal, az Eidos-szal, majd szerződést kötnek a SEGA nevezetű játékforgalmazóval, a sorozatot Football Manager néven folytatják." -
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #29212 üzenetére
Igen, ezeket aktualizálják, mivel ugye vannak átigazolások. A Football Manager-nél minden évben meg kell venni, ami azért nem a legjobb, de mivel én nagy rajongója vagyok, ez nem jelent problémát. Sőt, PC-n is minden évben megveszem, bár az egyik úgy van meg eredetiben, hogy maga a kiadó küldte Londonból.
A Football Manager korábbi neve
volt.Championship Manager -
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #29210 üzenetére
Nem rossz a Championship Manager sem, de aki benne van a focimenedzser játékokban, az tisztában van vele, hogy a Football Manager-t nem érheti utol.
Mondjuk én inkább PC-n játszok vele, az FM-nek van Linux-os verziója is, azt tolom.
Egyébként tudod, hogy mi volt régebben a Football Manager neve?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #29208 üzenetére
Ott a Football Manager Mobile 2017. Mondjuk ez egy eléggé lebutított verzió, ha van kompatibilis eszközöd, akkor a Football Manager Touch 2017-et ajánlanám inkább.
-
Bozek
nagyúr
A kereső szerint még nem volt, találtam egy jó sakk játékot Android-ra. Két játékos üzemmód is van benne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
interstate76 #29142 üzenetére
Ugyan már, Chuck Norrisnak nem kell fejes hozzá, a labda megijed és magától a kapu felé veszi az irányt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29138 üzenetére
Chuck Norris nem ment a felhőbe, ő mindent észben tart, így nincs szüksége rá.
-
Bozek
nagyúr
"a kép sarkában lévő felirat meg olvashatatlanul apró betűs"
Ha rákattintasz a képre, akkor kihozza nagyban, ott már nem olyan aprók a betűk. Ha azt se tudod elolvasni, akkor keress fel egy szemészt.
(#29056) S e t h: Narxis esetében azért nem csak ilyen hozzászólások vannak, többek közt ezért se feltétlenül támadt rá mindenki.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29020 üzenetére
Szerintem maga a játék jó, még akkor is, ha rövid. Ezt az jelenlegi árát biztosan megéri.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #29014 üzenetére
Hát, a YouTube-os végigjátszások alapján ez se lett túl hosszú. Van fenn egy ~27 perces, meg egy ~39 perces. Ilyen 1-2 percekre elővenni nem rossz, talán a mostani akciós 690 Ft-ot még megéri, az 1800-at már nem valószínű.
-
Bozek
nagyúr
válasz
drmotto #28953 üzenetére
"csak a közös fiókot kínálja fel lehetőségként"
A Play Games-nek ehhez semmi köze nincs. Vagy azért csak azt ajánlja fel, mert abból telepítetted, vagy azért, mert ahhoz van hozzárendelve fizetési lehetőség (ezt konkrétan nem tudom)."ha a közössel vásárolok a játékban, akkor az tudni fogja hogy vásárolva van? Vagy inkább hozzá kellene rendelni a saját fiókomhoz is a kártyámat?"
Ha a közös fiókból telepítetted fel magát a játékot, akkor biztosan. De szerintem nyugodtan hozzárendelheted a kártyát a saját fiókodhoz is, hátha még szükséged lesz rá.(#28954) silver star: A franc se ért téged. Mindegyik játékkal valami problémád van, ha más nem, akkor az, hogy fizetős (mint ahogy azt láttuk az általam említett Horizon Chase-nél)...
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #28930 üzenetére
Van, akinek meg a Clash Royale-ban van élvezet. Te is tanuld meg elfogadni, hogy másnak meg az nem tetszik, amit te majmolsz.
Hozzáteszem, soha 1 percet nem játszottam a Clash Royale-al, nem az én stílusom. Mégse írom, hogy unalmas, főleg nem úgy, ahogy te, hogy azt se tudod, mi a pontos cél.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szTotyy #28830 üzenetére
Itt már keményen kell vásárolni is (nem IAP) az alkatrészeket, mert különben nem lesz megbízható az autó. Persze futam közben lehet szerelni, de az időveszteség. Múltkor a bajnokságot vezető pilótám az autó meghibásodása miatt két egymást követő futamon is feladta a versenyt, mindjárt csak 4. lett az év végén, ahogy a csapat is. Mondjuk a csapat 4. helye nem jött rosszul, mindjárt 14 millió ütötte a markom.
Az év közi fejlesztésem se sikerült rosszul, pedig csak egyszer toltam bele 1 milliót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szilva01 #28825 üzenetére
Egész jó lett, sokat fejlődött az első részhez képest. Az első időmérőn sikerült hozni a szponzori elvárásokat, 4. helyről rajtol az egyik autóm. A másik már kicsit le van maradva, csak a 17., de azt kevésbé fejlesztettem, az elsőhöz vettem cuccokat, ott majdnem minden fullos. Az mondjuk eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy az első szárnyat csak fejleszteni lehet az elején, venni nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szilva01 #28825 üzenetére
Linkelnéd is? Mert én nem találom a Play áruházban.
Szerk: Megvan. Motosport Manager 2
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #28814 üzenetére
"lehet saját fotót is feltenni akár FB galériából akár pl telóból"
"rengeteg a felhasználók által feltöltött képből is lehet választani"Az asszony bikinis fotóját ne akarjad kirakni, mert hátha más is látja.
Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs egy normális offline jigsaw puzzle, amihez véletlenül se kell net, saját képekkel lehet használni, esetleg külön csomagokat megvenni. Amikor még Symbian-os telefonom volt (Sony Ericsson Vivaz), az SPB Puzzle-vel játszottam. Na, ilyen kellene Androidra is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Czimby #28803 üzenetére
Én az iPega PG-9033-at ajánlanám, ez BT-s és lehet PC-re is csatlakoztatni. Itt van magyarországi beszerzésre is lehetőség, még 4 db-ot írnak raktárkészletnek. De az eMag-on is árulják. Én GearBest-ről rendeltem anno 20 dollárért (az azért valamivel olcsóbb, mint a linkelt oldalakon a 9900 Ft-os ár), de náluk már megszűnt az árusítása. Mondjuk körülnézhetsz külföldi oldalakon, hátha van valahol. DX-en láttam, de azzal nem jók a tapasztalatok a külföldi rendeléses topikban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #28696 üzenetére
Mire mindet kipróbálod (jelenleg 268 változat van benne), el is telik a 12 órás út.
Amúgy meg powerbank-et vigyél magaddal, mert nem hinném, hogy 12 órát kibír a telefon bekapcsolt kijelzővel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ViharVadász #28669 üzenetére
Dokkolt állapotban nem rossz, de ha nincs dokkolva, akkor azért hagy maga után kívánnivalót.
-
Bozek
nagyúr
Elég ovis grafika, de attól még lehet jó. Mondjuk én nem kifejezetten szeretem a tower defense játékokat, de a Defense Zone 3 Ultra HD-ra ráfüggtem múltkor. Ingyenes volt, hát "megvettem", de még a 890 Ft-os árat is megéri szerintem.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #28539 üzenetére
Látszik, hogy nem sokat játszol manager jellegű játékokkal, mert azok ilyenek. Ha nem tetszik a stílus, természetesen nem kell megvenni.
Én se veszek meg egy FIFA-t mondjuk PC-re, mert nekem meg abban nincs játékélmény. Inkább játszok az FM-el (Football Manager). Kár, hogy mobilra csak butított verzió van, a táblagép meg felesleges, akkor már előveszem a 11,6"-os laptopot és tolom azon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #28537 üzenetére
Mi nem tetszett benne? Mit hiányoltál belőle?
-
Bozek
nagyúr
Augusztus elején érkezik Android-ra a Motosport Manager Mobile 2. A képek és az első rész alapján várós.
-
Bozek
nagyúr
A The Room sorozathoz vagy a Lumino City-hez hasonló játékot tud valaki? Legyen szép grafika, menjen offline és ne legyenek reklámok. Az említett tulajdonságok miatt lehet akár fizetős is.
Nézegettem a 100 Doors típusú játékokat, de reklámmentest nem találtam. Ha abból van ilyen, akkor az is jöhet.
-
Bozek
nagyúr
Én meg pont az ellenkezője vagyok. Igazából nincs időm órákat játszani egy játékkal, úgyhogy mostanában már csak a pasziánszt tolom. A nemrég ingyen beszerzett Defense Zone 3 Ultra HD-val is csak egyszer játszottam... Van még néhány játék, amit havonta 1-2 alkalommal előveszek pár percre, az Amazing Breaker, a Bag It!, a Can Knockdown 3, a sugar,sugar, esetleg a Human Resource Machine (de ezt már egyre ritkábban).
-
Bozek
nagyúr
válasz
sto1911 #28379 üzenetére
Esetleg a Tincore Keymapper? Az érintésemulációhoz, a joystick-hoz és az egér módhoz root kell elvileg. Régebben használtam a programot, akkor rootolt telefonon néztem.
-
Bozek
nagyúr
Hát még van mit fejleszteni rajta. Kipróbáltam, hogy az iPega-t viszi el, egyedül Android Keyboard Mode-ban tudtam annyit elérni, hogy a gombokkal tudtam mozogni a menüben. Aztán ennyi is volt, másra már nem reagál. A többi módban még ennyi se, pedig van pár, igaz, egér módban nem néztem, de az amúgy se erre van kitalálva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #28357 üzenetére
Az engem a legkevésbé zavar, hogy nincs vége egy játéknap. Éppen az a problémám sokkal, hogy végigjátszom és ennyi, törölhetem is le. Persze újra lehet kezdeni, de annak mi értelme van? A Lumino City-t is végigtoltam, és maga a játék bőven megéri az árát, de azóta csak a helyet foglalja.
Inkább játszok egy jó kis pasziánszt, mert bár ott van vége egy-egy játéknap, de összességében addig játszol vele, amíg akarsz, változatos az egész.
(#28358) nyisziati: PC-n nekem is csak egy játék van fenn, a Football Manager 2017, amit megvennék mobilra is, de az én telefonomra csak a Mobile elérhető, ami egy lebutított verzió. Van olyan változat is, ami teljesen megegyezik a PC-s verzióval, de az meg csak táblagépre elérhető, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest