-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezegyszer egyet értek veled, én eleve nem szeretem a végig jutós játékokat anno pc-n se szerettem, most sincs ilyen a telón, ha csak nem a két rendes AngryBirdset (tehát nem a friends-et hanem a klasszikus AB játékokat) nem veszed annak, de azokat meg még fejlesztik pályákkal, autóverseny, snooker ilyesmik vannak amiknek kb nincsen vége bármikor elővehetem 1-1 menetre és ennyi.
-
törölt tag
Sonic Dash 2: Sonic Boom
ezzel kevertem, azt hittem ez a második, 1 ideje ingyenes csak ez is. -
Reaper
őstag
Meg is főne a Z1C az emulátoros verzióval, én örülök neki, hogy van egy rendes port
Bár tény, hogy ez az analóg irányítás lehetne d-pados, de ha elég sok user mondja, akkor legfeljebb belerakják. Az EWJ is mekkora volt régen, meg még mennyi, aminek a nevére nem is emlékszem
-
mike1334
veterán
-
interstate76
addikt
Ilyet (point'n'click játékokkal játszani) telón (egy 4,3"-es Xiaomi Mi2-esem van) nem szoktam, csak mini pécén. Hirtelen elfelejtkeztem róla, hogy a legtöbben nagyobb képernyőt bűvölnek.
Amúgy a ScummVM nagy királyság, a nagyobb lányommal abban vittük végig a Monkey Island 1-et.
Más: közben kipróbáltam a bt-hatótávot a kis Mocute 050-esen, és 10 méterről is atomstabilan kezelte az egeret egy minixes fw-t futtató Beelink Mini MXIII-as mini pécével párosítva (messzebb nem tudok menni a TV-től
).
-
Tulajdon képen az android 4.2 óta semmilyen OTG eszközhöz (legyen az egér, pendrive, joystick, billentyűzet vagy fejhallgató) nem kell ROOT. A táblagépek korábbi rendszereken is meghajtották ROOT nélkül az eszközöket, de valamiért telefonokon nagy átlagban a Pendrive-okhoz kellett a ROOT és illesztőprogram is.
-
icemad
nagyúr
Multiplayer engem nem nagyon hoz lázba. De aki ismeri, és játszott a második résszel, annak bizony csalódás. Nincs benne bányászat, kereskedés, kalózkodás, transport missziók meg egy csomó minden. A második rész kicsit Elite szerű, ez meg nagyon le van butítva. Próbáld ki a második részt, akkor megérted mi a gondom ezzel.
-
jonnyjoker01
veterán
Sajnos eszméletlenül szar lett ez a játék, ismerősömtől elkértem egy hétvégére ipad air-jét és azt nyúztam egy hétvégén keresztül. Egyáltalán nincs meg az a "GoF" érzés, csak egy újabb generic 9999 pályás 30 másodperces szar
Bezzeg ebből több pénzt fognak csinálni a készítők, mert "ingyenes".
Ui. Én symbian óta GoF fan vagyok (voltam?)
@silver star: nem rossz, láttam már jobbat, de egy fáradt nap után tényleg nagyon nyugtató
-
assemble
addikt
Volt egy freemium-os SP resz, de az nem mostanaban volt mar
De ez a jatek pont nem freemium, 1 darab IAP van benne amit egyszer kell megvenni es unlockolja a teljes jatekot. Ez a legkorrektebb fajta IAP, csak technikailag IAP, valojaban azzal veszed meg a jatekot.Play Store-on szerintem nem is nagyon lehetseges ilyen, hogy egy IAP amit megveszel, ne az accodhoz hanem csak a konkret keszulekedhez kotodjon.
-
törölt tag
Neked muszáj mindig okoskodni? Nekem nem szimpi és kész.
interstate76 én 1 másik pinball arcade-ről írtam keress rá a playen itt a topikban agyon sztárolják, de szerintem többet ér 1 olyan nézetes amit linkeltem , de persze kinek mi tetszik én az ilyen 1szerűbb kinézetes flippert telón jobban szeretem.
-
törölt tag
Egész jól el lehet lenni az ingyenesen is, jobb telón próbáltam mint régen ezen már nem akadozott, biztos megunható, de egyenlőre úgy érzem teljesen jó unaloműző az az 1 pálya is, amikor réges rég másik flipperekkel játszottam, ott is kb csak 1pályán toltam ami tetszett.
-
törölt tag
Ez a játék csak 1 asztalt tartalmaz ingyen, tudom mert uncsi elütő játéknak pont ma tettem fel, csak 1 darab asztalt látok, amivel enged játszani. Kár,hogy a nem lehet legalább pár asztalt pontokért kiváltani, de végülis uncsi elütésnek jó lesz az az 1 darab asztal is.
ui: pinball játékot kerestem és így akadtam a hsz-re
-
törölt tag
Mondat értelmezés megy, vagy csak kötekedni bírsz?? NEM ISMERR FEL MAGYAR SZAVAKAT!! meg ne kérdezd miket, 2 éve játszottam a játékkal,de úgy látom nem érted a mondandó lényegét, segítek,elég idegestő volt, hogy minden harmadik berakott értelmes magyar szóra azt írta a játék,hogy nem ismeri,annó többen is írták, hogy ha már csinálnak 1 ilyen játékot elég lenne 1 magyar szótárat fogni a készítőknek, és a játékba tenni a szavakat... , szerintem m ár simán jelenthetnélek a szándékos kötekedésért.
-
törölt tag
2 éve játszottam vele.... olvasd el a kommenteket ott is írják, (nem érdekel,hogy szerintetek hülyeség saját tapasztalat van alapja annak amit írnak ) annyira nem érdekelt a játék,hogy jelentgessek nekik és angolul se tudok, mókának jó volt de semmi több a negyedik értelmes magyar szónál töröltem, (amit nem ismert meg, 2 éve volt kb, azóta éppen javíthatták is, de én ezeket tapasztaltam és mint írtam sokan panaszkodtak is abban az időben...) egyébként facebookon is volt akkor a játék, amikor én ezzel játszottam.
#26950) please
-
NyxNyxNyx
addikt
Engem sem azért zavar, mert ne menne. Első 10 meccsemet megnyertem (gyanús, hogy botokat rak be ellenfélnek az elején, de lehet csak kisgyerekek voltak). Csak nálam ez már demotiváló ténylező, hogy igazságtalan előnyhöz juthat valaki, ha szeretne. Kaptam már ki amiatt, hogy valaki dobott egy falat a vára köré, vagy repülőtámadással az 2000- pontos megtámadta repülve az egy bástyás váramat. Nekem ez így nem nyerő, és nálam bőven belefér a P2W fogalmába. A másik meg, javítsatok ki ha tévedek, hogy nem látod ki használ segítséget a kérdéseknél. Így könnyen salty leszek, mert ha kikapok nem az az érzésem van, hogy bakker ez okosabb nálam, megérdemli, hanem hogy tuti segítséget használt. Ez utóbbi érzés az emberek nagy részében megjelenne ha sokat nyomná vele, ebben biztos vagyok. Én párszor használtam tematikus támadást, az még talán a belefér kategória.
Barátok ellen viszont nagyon jó, főleg ha only matematika témakörben játszunk.
-
nyisziati
veterán
Szerintem is jó lett a Honfoglaló, két hét alatt kb. 1 meccsnél éreztem, hogy az egyik ellenfél fizetős.
Egyébként simán hoztam a 6-8 meccses győzelmi szériákat, pont, mint kb. 10 éve. Akkor úgy 2007-10 közt voltam nagyon aktív, és a korosztályomban az első 20%-ban voltam benne. Átlag 70-80% közti tipp és válasz pontossággal.A mostaniban egyébként kicsit drágára szabták az IAP-ot, úgyhogy szerencsére esélytelen, hogy túl sokan használnák.
-
sharkybacsi
tag
Szintén jó még a Rush Rally 2 is.
Nem free to play, nincs benne coin gyűjtögetés meg hasonló hülyeség.
-
sto1911
veterán
Koszi, de nem jott ossze.
Konkretan az Exagear strategies-t probaltam, felismerte a jatekot, elinditom, keri a CD-t.
Felmasolom neki a CD tartalmat is, de ugy is keri.
Szereztem nocd cracket, ugy is kerte.Ugyhogy ez most ennyiben maradt, de koszi szepen!
Egg Inc.: az komoly, hogy allandoan ebren tartja a telefont?
-
WhiteWalker
nagyúr
Én 30 évvel ezelőtt gyártott autóról beszelek , nem amit 30 éve terveztek.
Látom sikerült teljesen kiforditanod amit érzékeltetni szándékoztam.
De a Rockstaros peldammal cáfoltam a mondandod.
Innentől fogva nincs miről beszélni.Mindegy is, elég offba mentünk át. Nekem nem tetszik az árazás neked igen. Ennyi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Mert nem nulláról kellett kreálni az egészet mondjuk.
Másik , ha megnezel egy Rockstar játékot az mennyi és a SE gamek mennyibe kerülnek...Pl DQ8 vagy GTA SA , mindkettő PS2 éra legjobbika.Végül is egy 30 éves autó is lehetne akkor teljes árú? Mert hát ua a vezetési élmény...
De ha neked ez az árazás normális , akkor gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest