Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

Sziasztok!

Ezer éve próbálom beszerezni az Eternal Legacy-t, tud valaki segíteni? Play store-on már nincs fent, elég régi sajnos, ezért netről próbáltam meg letölteni, de minden verzióban rossz helyen érzékelte az érintést, így pedig játszhatatlan, ráadásul némely verzióban még a textúrák is szarok voltak.(zöld/lila minden, kivéve az arcokat, illetve a kezelőfelületet)

Na most. Azóta telefont váltottam, gondoltam ránézek és óriási meglepetésemre tökéletesen érzékeli az érintést, szóval már "csak" annyi lenne a dolog, hogy meglelem azt a verziót, aminél nem volt hibás a textúra... Persze fogalmam sincs, hogy az előző telóra honnan szedtem le és nem sok kedvem lenne megint napokon keresztül a malware keltetőkből töltögetni.

Akinek esetleg van működő verzióhoz apk-ja és megtenné, hogy elküldi nekem, annak borzasztóan hálás lennék.(6 rekesz sör, csillagszemű kiskutya, welness hétvége, de ha épp nincs hova mennie, akkor be is fogadom néhány hónapja.... most már csak méregből is fel akarom rakni azt a rohadék játékot :D )

Ps.: gameloft oldalán fent van, szívesen ki is fizetném, de nem tudom, hogy egyáltalán play store-hoz hasonló módon tudok e náluk fizetni, illetve, ami jobban zavar, hogy nem merem megvenni, mivel az eddig letöltött 7 millió verzió legalább fele textúra hibás volt, mint írtam is =/

Új hozzászólás Aktív témák