- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
mentic18 #48917 üzenetére
Én meg februárban adtam el gépből a vga-t, gondoltam játék helyett majd valami hasznosabbra fogom tölteni az időmet. Aha, helyette játszok telefonon... Meg úgy érzem kell az a napi 1-2 óra kikapcsolódás amíg játszom.
Plusz mindig is akartam egy konzolt, mert untam már a pc-s szenvedéseket egy játéknál. -
mark!
őstag
válasz
mentic18 #48917 üzenetére
játszani nemtudok gépen, integrált vidikari, 10-20fps a játékok nagyrészében.
gondolkozok asztali gépen is, bár ott sok macera lenne a windowsal (tudjátok, amikor megvenni nemakarod, de lekalózkodni se
)
notin egyébként eredeti win10pro van.vagy ipad még ami szóba jöhet, bár azon filmetnézni nemtudnék..
-
SybenX
őstag
-
-
-
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #48801 üzenetére
Annyi, hogy szimplán duplán rakom kosárba. Ki lehet választani, hogy hány darabot kérsz. Kettőt raktam kosárba, 11800 forint lett. Ebből lejön 10k az 1800
okoskarkötő pedig 4990/db tehát ott is kettőt kiválasztok aztán kuponkód és rendelés
de én befejeztem, ha minden nálam lesz akkor talán veszek még pár dolgot
de a level u füles már kifutó termék.
-
SybenX
őstag
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #48659 üzenetére
Blaupunkt telefon?
(#48660) Aryon87: Azt nem bírom elviselni, nem nem nem nem! Legtrógerebb, trágya megoldás!
Nincs a 400 ezres telefonban egy k*va 5 forintos színes LED (legyen csak egy színű, könyörgöm!!!)!!! Sosem ég ki, nem fogyaszt áramot, és jelzi, hogy történt valami!
-
törölt tag
válasz
mentic18 #48633 üzenetére
Lányom nézett hülyén, mikor szó szerint idéztem a filmből, mikor néztük. Meg is kérdezte, hogy hányszor láttam.
Sokszor. De ez a felpimpelt változat nem igazán jött át, Jabba jelenete nem igazán illett bele.
De most hétvégén jön a létező legjobb rész szerintem. Amikor menni fog a TV-ben, akkor fogom bedobni lejátszóba HD-ben, reklámok nélkül. -
törölt tag
-
-
rootkiller
őstag
válasz
mentic18 #48616 üzenetére
Nexus 5X-em van, de már néha úgy érzem hogy ááá meg grrgrr, már nem elég smooth, kevés a 2GB ram.
Ma reggel bekapcsolom a retyón (éjszaka sokszor kinyomom), nem talált hálózatot, majd pár perc után ráállt osztrákra (légvonalban 7-8 km a határ). Közben sikerült két embert véletlen videohívni messengeren és mire visszaváltottam oda h kinyomjam a hívást egy rahedli idő eltelt.
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #48126 üzenetére
Na mondtam en neked hogy rosszul inditottal mikor bekerultel kozenk
hamar osszeallt az a puzzle. Sztem en voltam az elso, majd ZedMester es a tobbiek is hamar rajottek.
Sebaj, jo banda ez, nem kell parazniFacen mar Akost is megtalaltam multkor + 4 taggal csevegek ott, 3at szemelyesen is ismerek mar
Decuki az a nagy kakimoji
)
-
Soybex
őstag
-
Aryon87
félisten
-
Blackmirror
őstag
válasz
mentic18 #48050 üzenetére
Én is használtam ám ott egy vigyorgó fejet...
Most sok mindennel megy a kupon szerencsére , akcióssal is, érdemes körülnézni.
A BF miatt ‘sajna’ most megint bebukják a té webkészítői azt hogy a kupon újra működik sok mindennel.Van egy bfes topic itt a fórumon meg van egy bestbuy, oda szoktuk írni hogy mi a “helyzet”.( mondjuk én egyre ritkábban írok)
Más : csak megvettem a Lost Legacyt, 6200 alzában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged