- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Még 1 telefonom kijelzője sem tört össze, pedig leejtettem a G4/H8/S8+ telókat....ráadásul a G4-en tok sem volt.
Ja de bocs egy samun összetörtem már az első héten. Egy szétcsúsztatható 15e forintos volt 2007-ben. Megtanultam a leckét!Winery
Tényleg divat a törött kijelzős szifon! Baker de gáz, de sokan úgy használják....W333
Ennyiért bakker.....és ennyi, minek 2x ennyiért más. -
Quqesz
nagyúr
Várj! Most te is dohányboltban dolgozol?
Helltak
Én onnan nézve az utolsóban voltam, de az is korrekt volt. Megéri átmenni este kajálni.VJ
Most gyere, mert mindjárt vége a nyárnak! Mi hazamentünk de, de most megint lent vagyunk, mert megjavult az idő(délben 20 fok volt!) Csak most asszony buszával(céges verda): VW Sharan 2.0t dízel....bazinagy, kényelmes, de mint egy teherautó és a vezetési élmény egy fos....a dsg szarral együtt(már értem unokatesóm miért szarozta). A kormánya mintha egy zselét tekernék, köze sincs az úthoz.... -
mentic18
aktív tag
Ajj ne csináld már. :)
Szerintem örülj hogy zajlik körülötted az élet. Én másfél évig munkanélküli voltam. W333: Pár napja vettek fel a cafe frei-be baristának (Azt mondja a szövegjavito hogy baptista) ki is tanítanak és nem keresnek keveset. Jövőhétenmegyek oktatásra. Igaz 10 óra munka megvan de megbecsülnek. Ráadásul ha a határ út körül laksz akkor októbertől lehet oda menni dolgozni. Plusz én is megyek tanfolyamra tesóval (ugye kakas) és le leszek kötve. Szeretek otthon bambulni de ez nagyon sok volt. -
törölt tag
Az király. Két olyan étel, amit nehéz jól megcsinálni. De ha jól van elkészítve, nem sok kaja múlja felül ezeket.
Kell a fenének egzotikus szirszar, fecskefészek leves, gömbhal filé, meg isten tudja milyen tengeri herkenytű, spongyabob leves... Jó kis pürkűtt! Az kő ide! -
vodrosjozsi
addikt
Ja hát ilyen nekem is volt. Volt egy csaj aki bejött nekem is meg a haveromnak. Én el kezdtem rá hajtani, ő megharagudott, szakítottunk a csajjal, aztán ő hajtott rá, közbe meg újra össze jöttem a csajjal és én jöttem ki nyertesként. Hát evvan. Ha jó barátság lett volna akkor meg se próbáltam volna. Kötsög mókus
-
mentic18
aktív tag
(itt szerintem rákocskán kívűl senkinek sincsenek ilyen szándékai
, najó talán még quqesz... )
Az utóbbit el tudom képzelni... sajnos az ilyen dolgok előfordulnak, ha nincs meg egymás felé a tisztelet.
Puff, nem rágom tovább ezt a fájó csontot, inkább megyek egy sarokba sírni.Amúgy meg s7 edge.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest