-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
neo_xperia #55190 üzenetére
Az "orr-pudinggal" együtt ... 😂
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #55190 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55180 üzenetére
Én a kezdetektől itt vagyok, úgyhogy miattam nem hiszem. Ellenben a második lehetőség... 🤔
-
gerner1
nagyúr
válasz
😂
-
Aryon87
félisten
válasz
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55175 üzenetére
Persze, van neki külön "milyen telefont vegyek" topik...
-
válasz
neo_xperia #55167 üzenetére
Mondjuk mindenféle rosszindulat nélkül, egy-két fórumtársnak az alábbiakból lett elege:
– folyamatos #szarasamu #nemszarasamu #deigen #nem #stb
– Aryon placebo kameraigényei és a tanácsokat el nem fogadó vacilálása...
Akinek sok, annak sok.
Erre van a másik topik, ide kötetlen lazulás miatt jönnének sokan.
Persze, a bann egy picit durva, de most csak figyelmeztetés volt, és szerintem pont jókor, megfelelő nértékkel jött a sárga lámpa.
Béke -
mark!
őstag
válasz
neo_xperia #55167 üzenetére
szrvihar
tornádó
tájfun -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55159 üzenetére
+1
-
válasz
neo_xperia #55155 üzenetére
Sosem kértem, hogy kedvelj. De ha fontoskodás, hogy kérek valamit, akkor legközelebb tőled nem fogok, ígérem. Majd ha probléma lesz szó nélkül megy a ban.
Viszlát!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #55094 üzenetére
Ha az oreo miatt várunk, akkor nem zavarna, de volt itt két hatalmas hibajavítás a gogli részéről, ami december környékén robbant, és az még nincs javítva az S8+-ban, ami gáz.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #54964 üzenetére
Poénból felhívtam őket, hátha...erre mondja a fickó, hogy jött. Na mondom 10 perc tőlem a shopmark(én a határ út egyik felén, bolt meg a másik végében), beugrottam és már rakták is fel(2db 3e forint).
ZM
Azt kell hogy mondjam van igazság abban amit mondasz. Itt a kezemben az S8+, és még mindég agyalok, hogy mivel is több, mint a H8? Persze vannak előrelépéeek, de akkora "wow mekkora már!" érzés nincs(max csak a fizikai mérete miatt). Szóval eltelt 1 év és nem érzem a fejlődést......Mentic
Volt akció még a hétvégén az MM-ben és 131e volt.....Amúgy megkérdeztem a garit is, kell a számla a 2-ik évben. Ha baj van, majd izzítom a nagykert. De mivel a G4-em is a mai napig hibátlan(a webshop meg kukában azóta), igazából nem aggódok.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #54939 üzenetére
Megvan a fólia! Faca...
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #54875 üzenetére
D
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54875 üzenetére
Addig éljek -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #54816 üzenetére
+1
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54820 üzenetére
Pls hagyd már. Tényleg nem kell ráeröltetni, hogy beismerjen olyat amit nem tett.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #54820 üzenetére
Tessék, itt van egy gyorsban kiragadott hsz a Huawei ellen. Megmondtam, én nem fogom szépíteni az adott márkát, mint néhányan teszik még akkoris ha rossz. Ezért nem csipáznak sokan, mert nem ködösítek. Ezt vállalom is.
Nem vagyok márkafan. Az hogy jobban szeretem a Huaweit a többitől, az még nem elfogultság, és nem fanság. Mate9-et is lehúztam, mikor használtam, ment is hamar a háztól. Akkor hogyanis van ez
+ Én nem csak használom, hanem tesztelem is az adott telefont, és utána alkotok róla véleményt.
Eleinte minden teló jó, 1-2 hét után már meg lehet találni a gyengepontjukatKali: tudom, azért írtam a (#54809) hozzászólásban amit
Nyárra hiszem hogy sokkal jobb lesz mint most. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #54816 üzenetére
Megírtam már az M10P-vel kapcsolatos nemtetszésemet, és hogy miért került kispadra nálam: túlélesíti a képeket, vagyis most ő lett perpillanat az újgenerációs Samsung, valamint az éjjeli módnál nem színhelyes képet csinál, barnás/bronzos lesz a végeredmény, és annál a H8, P9, Mate9 és H9 is jobb.
Fotós topikban írtam még korábban.
Szóval nem feltétlenül a Samut húzom le, hanem bármely más márkát is ha van rá indok. Ezt már milliószor elmondtam.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #54776 üzenetére
+1
(#54778) Quqesz: És, majd ha felfedezed az Edge eye-candy feature-öket! Lefordított kijelzővel világítanak körbe-körbe az Edge szélek zölden, ha hívásod van, ha pedig értesítés jön, akkor Knight Rider stílusban végigmegy középről 2 csík a kijelző sarkokig, majd felvillan egyben az egész (pl. Messenger kékes-lilás színű, SMS citromsárga, stb).
Rohadt jól néz ki! Természetesen az említett fórumtársnál nem működnek ezek sem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
+1 👍
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dehogy adom el! 😀
Kis apróságokat meg lehet szokni, amúgy meg király teló.
Áhh Debrecen messze van, de addig fent hagyom a gyárit, olyan amilyen...de lesz jobb! 😁 -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54751 üzenetére
Ne már h 75ért ne lehessen eladni egy 1 éves telefont
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #54751 üzenetére
🐓Kokasphone.....😁 v Itaréj🐓
Már frissítem le a gépet...azért van itt-ott lagg(pl play áruház), de lszrom....
Mentic
Igen oda. Sztem jó a cafe frei -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54748 üzenetére
Na megtaláltad?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #54748 üzenetére
Na erre majdnem irtam egy cifrat
-
mentic18
aktív tag
válasz
neo_xperia #54735 üzenetére
Áh aryon akkor se adna kakasnak ha ő venné meg a legjobb áron. Azért mindenkinek van egy kis büszkesége.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54741 üzenetére
A tulaj egy józsi nevű kakas, és vödörből jött. Elég futa szerzet.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Az s7-et? Nem írhatom le mert "hírdetésnek minősül"
-
gerner1
nagyúr
válasz
😂
-
Aryon87
félisten
válasz
-
no more
veterán
válasz
+1 😂😂😂
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #54733 üzenetére
Ne izéljetek már, annyira szép, hogy mindjárt veszek én is egy ilyet.
Árulom az s7-et de mindenkinek előbb megy el pedig az enyém teljesen hibátlan és garis -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #54726 üzenetére
Köszi! Akkor addig a gyári fentmarad, amíg nem jutok el egybe. Holnap lehet megejtem. Ha jó, nem érdekel a 4e......
Ui fekete
Kali
Nem lenne rossz, jó kis telefon az is. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #54595 üzenetére
Jó, ez már nagyon gonosz volt.
Ő dolga, hogy mire költi a pénzét...
De amúgy mindenhol ezt látni... Az emberek bármilyen használati cikkért képesek csődbe menni. Én pl. azért vettem az S7 Edge-et, mert ezt tudom fizetni, -jó és mert k*va jól néz ki +rohadt jó előfizut kötöttem hozzá-, vehettem volna én is S8+-t, vagy szifon 7 Plust (igen, még ezt is meglestem, feketében nagyon szép) csak bármikor beüthet a gebasz, pl. megszűnik a munkahely, valaki lebetegedik itthon, ahogy meg is történt, stb-stb... Az autómosóban, ahol dolgoztam rengeteg embert láttam, vadi új 5-ös BMW-vel, Audival, stb. Állandóan ezen gondolkoztam, hogy miből telik nekik? Komolyan, milyen munka van itthon, amiből 30-40 milliós autót lehet venni? Aztán, kiderült, persze, bárkit megkérdeztem, hogy mibe fáj, mindenki azt mondta, hogy lízing-hitel. Azért fasza dolog egy Skoda RS-t fizetni 10 évig havi 100 ezerrel, amikor addigra már annyiba fog kerülni mint most egy Trabant (és legalább 5-ször meg fog halni, szóval kell is rá költeni bőven), plusz a barátnőjének is hiteleztek egy vadi új 2017-es Audit, szintén szép összegért. Ha beüt a gond, akkor meg volt-nincs autó... Külön szánalom kategória volt, hogy nem mentek fel a parkolóban a 3. emeletre a csoda bmw-vel, hanem az alagsorban parkoltak és inkább felgyalogoltak, ezzel is benzint spórolva.
Azért nem semmi ilyet bevallani. A régi Ford Focus meg mellette sprintelt fel a 3-ra.
-
gerner1
nagyúr
válasz
neo_xperia #54595 üzenetére
😂
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #54519 üzenetére
Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen durva üzemideje legyen egy telefonomnak. Az M7 anno 1.5 órás kijelzővel már enni kért délután, az S6 is 2-3 órákat bírt. Ezt meg nyomkodhatnám egész nap, akkor sem merülne le. A készenléti ideje viszont pocsék (óránként olyan 2%), bár, szerintem az AOD miatt. De akkor sem kapcsolom ki, én imádom azt az opciót.
Este viszont nincs AOD, 3 óránként merül kb. 1%-ot. És én maximális teljesítmény módban használom, minden opció bekapcsolva, nem bohóckodok energiatakarékkal. A Múltkor egy srác linkelt energiatakarékos screenshotot, 7 óra kijelzőidővel ment 3 napot a telefon.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #54505 üzenetére
Nem kommentalnam inkabb
Viszont, azt a kepet meg fogom csinalni a Noteval is.
U11-el megvan, Note se lesz kulonb. Sajna ebben a temakorben a Huawei magasan vezet, pontosan a latvany miatt, mert baromira hangulatos. U11 kepe uncsi ugyanott. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #54292 üzenetére
Ááá, még pangok...időm sincs vele foglalkozni(villamos hálózatot tartunkbkarban 2 hete, meg bérlőt cserélek).
Meg határozatlan is vagyok. Van egy V30 jó áron, de messze, időm nincs lemenni érte. Mást meg elkapkodják az orrom elől.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53685 üzenetére
Érdekes az MM, mert sokszor én is csak tapizok, de rengetegszer vettem már ott vmit(2 tv, 1 pár hangfal, 2 tab, aktív hangfalat, stb....), sőt volt mikor náluk volt vmi a legolcsóbb!
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #53667 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53606 üzenetére
Nem kell kapkodni....meg olyat keresek, ami még fóliás szinte...volt egy op5t, de lemaradtam(fóliás, 2 év gari és 150e)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #53591 üzenetére
Egy 100ast simán kérnék.
Már csak azért is mert nincs benne feleslegesen egy toll, kisebb és nem olyan tégla formájú. Na meg azért, mert aryon lenne az alany -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #53591 üzenetére
+VJ
O persze -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53492 üzenetére
De nem ám! Nagyon kézbevaló az a mix!
DE!
Aztán megláttam ezt:
honor view10 vs op5t speed test -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #53264 üzenetére
A számbú vetted ki a szaut
aprókaróka: kiaz a dzsordsz velesz? -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53056 üzenetére
+1
Az lg nem tudom mit csinált, de a g3 nem volt az igazi.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53051 üzenetére
Nem érzékeny, csak neked az a megjelenítő tetszik, másnak meg mind1. Nincs ezzel baj, használd egészséggel. Persze vannak gagyik, de az nem ebben a kategóriában van.....
Aryon
G2 is jó volt....Weeman
Majd 4x után siránkozz.....😉 mi meg Lesliennel már el is felejtjük lassan, mikor is volt a 40......😢 -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #53049 üzenetére
Tudom.
De a Notenal is van szivarvanyrozsa mikor a spotlampa belevilagit a kijelzobe.
Mar nem izgat ez..Quqesz: G4 ota mar jobbak az IPS kijelzok, az ujabbak meg szebbek is mar
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #53041 üzenetére
Megdontve fenynel az S7edge es a Note8 is szivarvanyosodik. Ez nem mervado indok.
IPS kijelzonel pedig van szep, pl a G6 meg az U11Nekem tetszik a M10P kijelzoje, nem lattam semmi kulonbseget a Note mellett. Vagy csak nincs ilyenre igenyem, es nem alelok el az amoledtol, pedig adaptiv modban van a kijelzom
Ez is szep, az is szep, azt jovan
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #53043 üzenetére
A M10 kijelzője nekem sem jött be. Ami nagyon tetszik, az az iPhone X kijelzője. Az valami csodálatosan szép! Amikor olyan helyen járok, ahol ki van rakva, mindig megcsodálom.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #53041 üzenetére
kijelző (végűl is ezt bámulom, ez a legfontosabb)
+1 ugyanezt vallom!
Ezért maradok a jövőben is Samu vonalon. Az S7 kijelzője simán körberöhögi a mostani IPS-eket is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #53037 üzenetére
Mi szólt a samu mellett? Nincs kizárva az S8....
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #53034 üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #51464 üzenetére
-
válasz
neo_xperia #50889 üzenetére
Note tulaj lettél?
Ha igen, grat -
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #41817 üzenetére
Jó hszre nyomtál, mert 99% hogy a tulaja hívta a modit.
És ? -
dnelb
veterán
válasz
vamzer kutya van köztünk
Weeman1 : samsungok sajnos nem a gyorsaságukról híresek
se a jó a ram kezelésről
-
Aryon87
félisten
válasz
Persze..
És, lett valakinek baja belőle,hogy modi lett idehívva? Nem, akkor mi a gond, téged meg pláne nem érint..?Legalább okosabb lettem azzal, hogy itt sem lehet hirdetni
Nem megyek bele a miértekbe, de azt hiszem, pont neked kellene a legkevésbé felháborodni...
Gondolom ezt most te sem gondoltad komolyan... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #39947 üzenetére
Itt se vagyok
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #39947 üzenetére
Hahah
-
válasz
neo_xperia #39354 üzenetére
70hsz óta meg se jelentél, majd legközelebb
Sőt, javítok: 400hsz -
Soybex
őstag
válasz
neo_xperia #38954 üzenetére
6 hónapja szedem a szteroidot, gondolhatod miket okoz.. gyengeség, eszi az izmodat, pulzus emelkedés, látás zavar, stb stb
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #38842 üzenetére
azt nagyon jól tudom, de hulladékért nem adok ki manitut...
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #38839 üzenetére
de mit talált 65k ért?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38796 üzenetére
Nincs 5 perce hogy leirtam az okot...
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38792 üzenetére
Miert, szerinted megadom nekik az oromot a gyozelemhez? Neeeeeeem, felejtsd el
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #38792 üzenetére
Kinél van a popcorn?!
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38686 üzenetére
Persze. szép lassan kikopok innen... lassan...csendben...észrevétlenül... ... .. .. . . .
No more: saját szervíze van, kiváló gyorsasággal és precízen dolgoznak. mivel már majdnem bérletem volt hozzájuk, ezt biztosra tudom....
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #38686 üzenetére
Csak lelkiismeret furdalást akart okozni mint egy párszor.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38681 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38681 üzenetére
Én teljesen ugyanúgy vagyok vele, mint Te. Maximum S8+, de az S7E nekem is jobban tetszik. Az S8 nincs ennyire lekerekítve. Én meg pont ezt imádom az S7E külsejében. De még mindig bennem van, hogy egyszer kipróbálnám az iOS-t is (i7 Plus pl.).
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38675 üzenetére
DD
Kb ezt képzeltem pont.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38671 üzenetére
Én nem bírtam megszokni, nem tesz magától szóközt.
(#38673) Aryon87: Valóság... Például?
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38671 üzenetére
Haha!
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38663 üzenetére
Van Facebook S7 csoport?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38661 üzenetére
Hm...
Pedig most tenyleg artatlannak erzem magam.
Tehat en olvashatom, ha eppenseggel az istenites megy, legyen az barhol, de nekem csendben kell maradnom, mert ejnyebejnye lesz. Semmi gond, ertem..Nem fogom mar latni ezt a topikot, torlom a listabol. Semmi ertelme itt lenni. Nem birom ki a Samu legkort, ti meg engem. Ennyi. Nem eroltetem tovabb.
Legyetek jok -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38659 üzenetére
Eleg ha privatban emlekeztetsz ra, szerintem nem tartozik ide, akik amugyis ugranak, ha a Samura egy rossz szo is elhangzik.. mert ez a valosag.
Amugyis igyekszem valasztekosan fogalmazni, nehogy megsertesem a lelki vilagokat.Csak egy idezett szoveg mas altal az S7e csoportban:
Xy:
Ez azért van mert itt a 80% fel is dugná magának annyira elfogult a telefonjával szemben.. 😀😀Xy:
Dettómeg, hogy milyen agyhalott vagyok, mert számomra jobban bejön a p9 mint az s7enge
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38657 üzenetére
Egy szoval sem rad gondoltam. Es megintcsak altalanosban irtam..
Hagyjuk a szar telefonokat, kar emiatt ezen ismet osszeugrani, es kulonben sem irtam most semmi rosszat, megint tulreagalas van az iromanyomra (nem, nem a facebookosra)..
De ha kiemeled azt a reszt ahol irtam hogy szar a mai nap folyaman.. megeszem az U11-et. -
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #38653 üzenetére
s7 szarozas, u11 istenites
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38650 üzenetére
Nem kell keresni, de ha neked az jobb, nyugodtan.. nem sertodes.
Matol megtartom a gondolataimat magamban, tenyleg Samu a minden topik lett ez.
Az UHD tvjuk az viszont teny, kibaszott szep.. 1millaert legyen is azFacebooknak ide semmi koze annak az iromanynak.
Leptem. -
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #38646 üzenetére
jezus...
ez a beteges onigazolas keresés jellemző a fórumra amúgy pedig csak egy csöves telefonról van szó... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38646 üzenetére
3x jaratsz le itt.. en sem gondolnam ezt.
Az iromanyban nem latom hogy szerepelne a "szar" szo...Befejztem.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38639 üzenetére
Mert a Mate9nek csak a foto minosegevel volt gond, es nem mas egyebbel + nem ment szervizbe
Zombi, mig nem volt dolgod Honorral, en nem neveznem szutyoknak...
-
zombinyul
addikt
válasz
neo_xperia #38639 üzenetére
1000 szutyok honorért nem adnék egy S7-et.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38571 üzenetére
Linkin Park egyik embere.. felakasztotta magat..
Origo cikke szerint..
Nem kommentalnam kulonosebben a dolgokat.. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #38478 üzenetére
Muhahah. Nalam tisztan volt meg az 5 ora is a G4-nel.
-
Soybex
őstag
válasz
neo_xperia #38478 üzenetére
*Grabs popcorn*
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #38153 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Soybex: menjél már milyen jó is volt a Note 4.. de kár, hogy eladtam :/ azóta tényleg csak a 7-es az ami a legjobban sikerült. Vagyis hát az se ugye.. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #38103 üzenetére
Pár nap múlva úgyis a Samsung lesz az új isten egy S8 személyében.
-
Aryon87
félisten
válasz
Van.
Sony Ericcson Live with WalkmanDoki, az SP is jobb
-
válasz
Xperia LwW, SP
-
akooos
veterán
válasz
neo_xperia #38013 üzenetére
A török riviérá
Érezzétek jól magatokat, Quqesz!
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #38002 üzenetére
2 év?! ki az aki 2 évig megtart egy telot a nejemen kívül?!
viccet félre téve.. ha ezt is eladja akkor komoly problémák vannak mint anno artu kollégáknak... ez a telo nem azt mondom h tökéletes, de nagyon egyben van... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #37999 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
neo_xperia #37906 üzenetére
Most vagy hülye vagyok, vagy Sarti változott meg rohadtul. Pár kép 1000%, hogy ott készült, de a többi? Esetleg Sykia?
Amúgy van köztük tök jó kép is! -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #37910 üzenetére
HTC U11 lesz neki ... 2 hétig
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #37906 üzenetére
Nagyon szép képek! Az S7 az S7...
(#37908) Aryon87: Mikor lesz meg az új telód? Akkor S8 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest