- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt akartam írni.
Az iPad-ek nagyon jó üzemidővel rendelkeznek, tapasztalat.Én azért nem ezt választottam most, mert kellett az egér funkció, amit meg az Android támogat, de tudtommal az iOS nem.
Kis munkákra meg netezésre elég a T3 10" is, ráadásul 4G képes is, ami meg szintén fontos volt. PUBG-t majd kipróbálom, játékból egyébként csak Real Racing 3-mal játszom
4800 mAh meg gondolom elég lesz 10"-on. -
Aryon87
félisten
Nem, nem toltam semmiféle ilyesmi nyavaját
Mikor egy monoton tuc-tuc megy, (coronita afterparti meg a minimal), nekem az már drogos zene kategória, még ha nem is az. Abban semmi élvezet nincs, és még táncolni se lehet a sima térdrogyasztós lötyögésen kívűl. Én így látom, sorry ha nem így van. Egy trance.. na arra lehet ám pörögni -
-
Quqesz
nagyúr
-
törölt tag
Amúgy engem se zavar. A mostani mobilom is HD+ felbontású kijelzővel rendelkezik, még is minden rendben van vele.
Én valahogy sose tudtam magam rászánni, hogy egy iPhone-t vegyek.Múltkor is választhattam volna SE-t a szolgáltatómtól, de hát a Huaweik nekem nagyon bejöttek...
(#62465) Aryon87: +1
Annak ellenére, hogy sokak szerint xar a P20 Pro, szerintem nem rossz.
-
-
vodrosjozsi
addikt
Te kisfijúúú
Weeman: háhápontosan.
Ken Hong véleménye a másolásról is kb ugyanez: valaki szerint másolás, valaki szerint meg nem az.
De, az és csúnya dolog. Az hogy eltűntei az kb ugyanolyan jelentésű mint a notch magyarázása: + kijelző a notch melletti rész, itt meg az értesítési sávot hozzák be újra ami hozzáad a notch-hoz mintha nem is lenne ottvicc
-
Quqesz
nagyúr
Kapsz mellé kiegészítőként egy szopófantomot, hogy emlékeztessen minden nap mennyi lóvét dobtál ki érte.....😀
De mivel kell a lóvé a szifon xsmaxra, szakma lesz lehet a szopófantomkodás......😀
Viccet félretéve csak nekem tűnik úgy, hogy nagyobb lett a káva?(mert képek alapján igen)
-
-
mentic18
aktív tag
Hoppá.
Részemrőlmeg úgy néz ki a deákon fogok dolgozni reggel 7től. Meg se merem nézni a volán menetrendet h mikor kell indulnom meg felkelnem. Igaz 3kor szabad lennék ha délelőttös vagyok. De van olyan nap amikoreste 11kor szabadulnék. Szerintetek mikor megy az utolsó vonat KKLacházára? Van lakhatási támogatás. 60 ezer plusz rezsi. Plusz a bérlet meg a fene tudja. Eddig erről rohadtul nem volt szó, és ha felmondanék akkor 90 ezer plusz áfát be kellene fizetnem az oktatás miatt. Szóval meg vagyok kötve. Örülnék ha mehetnék inkább suliba mert az ideg széjjelszab az ilyen nulla kommunikáciotól. -
mark!
őstag
-
akooos
veterán
Én meg minden nap 7:45 és legalább 16:30 között dolgozom, ezen kívül vannak intézni való ügyek. Szeretnék elkezdeni egy tanfolyamot, munka mellett úgy néz ki, hogy 17:00 és 21:00 között lesz heti 2 alkalommal. Másik 2 nap nyelvtanfolyamra "szeretnék" járni, tehát hétfőtől csütürtökig 7:45 és 21:00 között dolgozom/tanulok, maradt a péntek este és a hétvége.
Szeretnék újra iskolás lenni és csak a tanulással foglalkozni
-
Picivel jobbat pl. mint amilyen nekem van (bár 0-ról építve lehet, hogy más árazás jönne ki).
Az enyim:
Dell U2412M monitor ~40k
Win10 Home 50kHP Z400 workstation 8GB RAM, 150GB SSD
i7 930
+ Egyéb alkatrész
Összesen 100k alatt kijön, nekem 50 volt Quadro600 VGA-val (ami helyett most GTX750Ti süvít). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest