- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
#81733120 #65197 üzenetére
Jővőre ? akkor csak 1 évre mert ugye már alapból 1 éves lesz, és 2 év után jön a tervezett avultatás
Magyarul mindent megtesz a Samu hogy új telefont vegyél
Ahogy majd megjelenik az S10 úgy lesz rossz az S8, fogyasztói társadalomban élünk nekik az nem jó ha 4 évente veszel telefont
-
törölt tag
Merész lenne bevállalni egy S10-et 3-4 évre, ha pl. jövőre venném?
-
törölt tag
rossz az aki rosszra gondol.
-
Quqesz
nagyúr
A Honor View 20 előrendelhető az MM-ben 210e jó magyar forintért....Was?
-
Quqesz
nagyúr
Amúgy jobbulást mindenkinek, aki 37 fölött tartózkodik hőmérsékletben.
Roaming
Akkor az besz.rás lesz...😂 lehúzhatjuk a kiállítást... -
Quqesz
nagyúr
Köszi srácok, dögrováson van az egész család...
Az MWC-re én is kíváncsi leszek, lesz vmi forradalmi vagy csak a szokásos csiszolgatás...
Február végen szokott lenni, szal 1 hónap még. -
w333
félisten
válasz
rootkiller #65173 üzenetére
Szerintem jól döntöttél, jó kis telefon az !
-
törölt tag
Jobbulást mindenkinek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #65172 üzenetére
Mit okulsz?
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Jöttem körbenézni, van-e ismerős. Lecseréltem a Nexus 5X-et egy Pixel 1-re
-
Quqesz
nagyúr
Kihalt a topik....😀
Mivan mindenki dögrováson van?😎 -
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
Nezheto a minosege, meg ennek is orultem tegnap (ami nekem van, az full angolul van es asszem 720p). Kesobb ugyis fent lesz jobb minosegben meg japan hang + felirattal.
Kivancsi vagyok Europa mikor kapja meg az anyagot hivatalosan -
Aryon87
félisten
válasz
S e t h #65162 üzenetére
Az egyik legismertebb "beszerző" oldalról, ahova csak minőségi kerülhet fel.
Remélem így tudod melyikről van szó, tudomásommal nem szabad nyiltan közzétenni ezt a témakört
Tegnap youtubon még fent volt, de hamar törölték, viszont még időben felkerült oda. Angol szinkronos. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #65155 üzenetére
NOKIA 8110 4G
Ja mondjuk ezen KaiOS van. -
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87 #65155 üzenetére
Hat roka, xz2c, vagy galaxy a3 a legkissebb hasznalhato amit ismerek.
-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87 #65153 üzenetére
Reggeltet. O, dehogy nincs!
-
aprokaroka87
nagyúr
Jó reggeltet, most vagyok én kétségbe esve, kellene nekem egy másod telefon, viszont legyen kicsi, olyan 3.5 col max
Használtan nem igazán akarok venni, újonnan meg szerintem már sehol nincs
-
Quqesz
nagyúr
Na jó srácok megyek aludni. Kirakom a protkót a pohárba, bekenem a prosztatám, felkötöm a pelust, beveszem a dilibogyókat, berakom az ágymelegítőt, felrakom a bajuszkötö és a hajhálót(ja hajamsincsenmár),.....🤣🤣🤣🤣
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien #65145 üzenetére
Lesz itt b+ rokkantparty! Ugyan ezek! High Life igyen belépővel, szinte minden boltban hozzánk vágtak egy kartonnal. Hully Gully az első bulizós helyem volt. Aztán Növényi vette meg a helyet. Mén nem emlékszem akkor robbant-e le. Aztán Coctail, míg be nem löttek......de a nagy kedvencem a Közgáz DC volt! Sorolhatnám még....jártunk rengeteg helyre....Rio a Petőfi hídnál, mikor voltunk kb 30-an, aztán mi lett belőle....😂
Kali
Telitalálat! Így nyomjuk tuti!😂 -
Aryon87
félisten
Hát az öreg az nagy forma
-
válasz
Quqesz #65141 üzenetére
Jut eszembe, nem olyan régen feltettem apróra a Remix/Maxi CD/LP zenei gyűjteményemet, amikor átálltam vezérlőre és bizony hívott idősebb úr is, hogy kellenének neki ezek meg azok a lemezek, mert szoktak bulizni az otthonban, szóval a kor csak egy dolog...
Roaming: Nem mindenkinek dobja ki a kereső, van rajta szűrő a trollok ellen például, szóval úgy állítsd be.
leslien: Akkor már rendőr voltam és nem fért össze a hivatással, 96-ig nyomtam vidéken és utána csak 11-től ismét, de onnan már Budapesten és környékén, utólag bánom kicsit a kiesett 15 év hivatásos szolgálatot.
A linkelt videóban szereplő zenék nagy része túl andalgós nekem. -
válasz
leslien #65138 üzenetére
Egyszer megosztottam itt olyan linket, ami alapján minden más is megtalálható, ha valaki elég ügyes, de a YT nem az én asztalom, más viszont akad.
Fénykoromban lakossági internet sem volt még, mobiltelefon is csak elvétve és még a beérkező hívásokért is fizetni kellett.
Egy ideje csak szerényen nyomom, céges-, születés- és névnapi bulik, amiken készítenek persze videókat, de azok leginkább máshol kötnek ki (FB). -
válasz
vodrosjozsi #65134 üzenetére
Mezőgazdasági traktor, abból is egy jobb típusú.
leslien: Tessék: [link]
-
vodrosjozsi
addikt
Traktor mi?
Na, hétvégén sztem megnézem az aquaman-t mert már nem bírom ki sz@rozás nélkül. De úgy istenigazából egyáltalán nincs kedvem megnézni, borzasztó a főszereplő, teljesen Thor koppintás, a rendező el van szállva magától, hogy ennyit keresett a film bevételileg. Hogyaszondja most narancsba borult a DC, ledöntve végre a Dark Knight-ot. De hát ez teljesen idióta szegény, nem feltétlenül jó az a film amit több mint 1 milliárdan néztek meg, nem az lesz filmként értékelhető, nézhető.. meg hát az Aquaman-t egy lapon emlegetni egy Dark Knight-al amiben mindegyik színész/nő zseniális totál idiotizmus. -
Quqesz
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #65130 üzenetére
Hát ha a nyakadon akarod azt a diót feltörni vele, akkor nincs.....hülyeségre nincs gari😁
-
w333
félisten
-
leslien
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #65113 üzenetére
Persze ha 1 méterről nézed, pixeles, de ha normális adót nézel sd adással és 3-4 méterről, akkor már nem az. Szinte mindegyik 4k tv felkalibrálja az adást több kevesebv sikerrel. De azt kell mondjam egész sikeresen. Nálunk digi műhold meg, a fhd adás király, az sd is csatornafüggő. Láttam már régi feilmet is rajta, és pislogtam a végeredményen, ami élvezhető volt(A halál 50 órája, nem mai film).
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #65117 üzenetére
Azt nem nezem szal nekem mindegy milyen buksija van..
-
pkaresz
őstag
válasz
Aryon87 #65115 üzenetére
Szia!
Sziasztok!Bocs, hogy bele vaú, de nagyon jól kell tv-t választani, sok az olyan amiért nem érdemes pénzt kiadni, a drága nem azért drága, hogy sok legyen a haszon. (de igen
) Az olcsó sem mindíg olcsó, azt kell jól tudni, mire szeretnéd használni s mit vársz el tőle!
Inkább kicsit gyűjtsetek, a teló is hasonló, még is sokat költenek rá!Üdv: Karesz
-
Aryon87
félisten
-
leslien
nagyúr
bye bye Xs....
Pixel 2 XL best of the world....
-
Aryon87
félisten
válasz
nrg_52 #65100 üzenetére
Oho, nem kakizas, csak negativ tapasztalat. Mert ha csak onagysagat probaltam volna.. de melle meg direkt 3 kulonbozo markaval probaltam.. de nah, 2 perc utan nekem ne vagla le a telot. Unokatesomnal tavaly ugyanezt csinalta mikor az U11-et akartam kirakni tv-re. Az valami 5-os szeria volt..
Kulon appot kellett a telora leszedjek, hogy menjen a film.. viccesek
Tv-be sem lesz ilyenem, pedig pont elotte inditott a promoter egy vevonek mediatartalmat (Transformers) es baromira tetszett amit lattam, foleg ami a kepfrissitest illeti... Vajsima volt, es a szememnek mar szinte furcsa. De hogy egy ilyenen pofaraessen.. es ha mar smart tv-t veszek majd, egy ilyen alapot tudjon mindenfele segitseg nelkul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest