- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tknof1871 #177 üzenetére
Nem vagyok szakértő sajnos, de én például mindig Play áruház és alkalmazások nélkül használom az Androidot, és törlök mindent, amit csak lehet, és nekem nem kell. De így is szinte minden alkalmazás egy halom jogosultságot akar magának. Szóval kompromisszumot kell kötni, ahogy bármely másik rendszernél is.
-
válasz
klarkzone #175 üzenetére
Nem kell általánosítani, maradhatunk abban is, hogy kinek mi az Android, illetve bárminek is tekinti valaki, simán tudatában lehet annak is, hogy egy réteg igényeit elégít ki, ahogy egy másik oprendszer is. Működhet sok egymás mellett úgy, hogy minősíteni sem szükséges. Más tészta, hogy én is kíváncsi vagyok szinte mindig minden újra. Anno a BADA is megfogott, kipróbáltam a FireOS-t is, WP-t is... Tegnap meg feltettem a Manjaro linuxot, és a Pale Moon böngészőtől lettem odáig: Firefox minimal, és mert minimal, kib@szott gyors.
Az Android azért bosszantó valahol, mert ahogy ebben a topikban is írta már valaki, szinte egy önkéntesen feltelepített kémprogram. Talán még a Windows-nál is jobban. Ezért jó próbálkozni mindig, keresni az új és jó oprendszereket, csak amiről gyorsan kiderül, milyen jó, és elkezdik sokan használni, átalakul, és közben sokat veszít is a kezdeti előnyeiből. Most a Tizen-re vagyok nagyon kíváncsi, remélem, lesz majd vele telóm!
-
4.4-r3-on vagyok, nem vagyok valami el;gedett, de legal'bb megy. Chrome, Firefox, Opera fagy, alap browser is, de kezdem kitapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest